Cherokee karbi vahetus vs tugevdus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherokee karbi vahetus vs tugevdus
Tere,
Asi selles, et 89 aasta Cherol on lävekarpidesse augud sisse roostetanud. Kuna juhtun vahest ka metsas ja võsas ragistama siis kaalun sellist varianti, et äkki keevitaks uute karpide asemel sinna hoopis midagi tugevamat, mingit nelikanttoru näiteks vms. Või on ikka mõistlikum õiged karbid panna ja siis tugevdused lisaks? Mainiks igaks-juhuks ära, et masin peab muuhulgas siiski ka tänavakõlbulikuks jääma sest metsani ja tagasi on vaja ka kuidagi sõita.
Mis arvate? Oskab keegi midagi soovitada?
Asi selles, et 89 aasta Cherol on lävekarpidesse augud sisse roostetanud. Kuna juhtun vahest ka metsas ja võsas ragistama siis kaalun sellist varianti, et äkki keevitaks uute karpide asemel sinna hoopis midagi tugevamat, mingit nelikanttoru näiteks vms. Või on ikka mõistlikum õiged karbid panna ja siis tugevdused lisaks? Mainiks igaks-juhuks ära, et masin peab muuhulgas siiski ka tänavakõlbulikuks jääma sest metsani ja tagasi on vaja ka kuidagi sõita.
Mis arvate? Oskab keegi midagi soovitada?
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Mina paneks 4 (loodan, et Erko ikka minu omale paniurmas kirjutas:Nelikanttoru 2mm seinaga on sinna hea küll.

Siis kannatab igast asendist tõsta ja pole vaja põdeda, kui hooga vastu kivi raksatab

Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Sinna sai jah sinu soovil 4mm paksune materjal.reimo kirjutas:Mina paneks 4 (loodan, et Erko ikka minu omale paniurmas kirjutas:Nelikanttoru 2mm seinaga on sinna hea küll.)
Siis kannatab igast asendist tõsta ja pole vaja põdeda, kui hooga vastu kivi raksatab
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
a
kas kellelgi mingit pilti on sellest karbist, mis on asendtatud nelikanttoruga?
GAZ 69 JA bmw 520i
Re: a
Seesamunegi "asi" seal ustest allpool ja küljerauast ülevalpool kvalifitseerub ehk....kopp kirjutas:kas kellelgi mingit pilti on sellest karbist, mis on asendtatud nelikanttoruga?

Mudas alates 2003.
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Panen siis siia uuesti oma raudstange teemasse riputatud pildi, see on parim, mis mul hetkel saadaval on. Kui väga vaja, võin järgmine kord valgel ajal koju jõudes paremaid teha.
reimo kirjutas:No kui ei viitsi ise otsida, siis siin minu telefoniga tehtud pilt, kus näha küünis valminud stange ja küljerauad.
Ja samas on Erko enda (nüüdse Romeku) Grandi stange ehituse jutt ka täiesti olemas siinsamas alajaotuses...
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud