Jeep Cherokee

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Mario81
Rookie

Jeep Cherokee

Postitus Postitas Mario81 »

tere.
olen uus foorumi kasutaja siin ja sooviks end vähe harida jeepide teemal.
nimelt mis mootorit eelistada/head ja vead? 2,5 diisel-4,0 bensukas vöi 3,1 diisel?
mul on ammu juba soov miskit sellist soetada aga pole kätte asja vötnud. aasta vöiks alates 97 olla.
soov välja vahetada vöibolla oma audi s6 2,2
mitsu pajero meeldib ka samas. eks loen teil siin foorumit ja saan ehk targemaks.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

JEEP-i jumalad siin foorumis!
Kirjutge ometi ükskord üks korrlik KKK kokku, siis hea viidata samade küsimuste puhul!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Landy, terve Jeebi sektsioon ongi üks KKK, läbi töötamine võtab u. nädal aega öist lugemist :wink: (ok, vbl 2 nädalat, kui iga päev ei viitsi)
Omal peab BS filter kõrvade vahel olema muidugi.

Tundub lihtsalt, et enamus inimesi ei olegi kursis sellega, et allpool ostu-müügi osakonda on veel üht-teist huvitavat siin foorumis... :roll:

zum
Mario81
Rookie

Postitus Postitas Mario81 »

aga suured tänud asjaliku info eest. :D
uurin kui selle aja leian.
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Päris kahte nädalat ei võta. Kuna ka ise olen vaikselt mõelnud sarnase asja kollektsioneerimisest, siis ühe õhtu lugemisega sain järgmist selgust, milline peaks olema "õige" Chero:

- 4,0 l HO 135/136 kW mootor Mopari pritsungiga;
- NP242 vahekast;
- alates 1992 hakati panema Boschi ABSi probleemse ja kalli remondiga Bendixi ABSi asemel, Bendixi oma saab ka eemaldada;
- soovitavalt 1994...1996, et oleks kõvem kere;
- plastist küljekatete all võib suurem rooste pesitseda;
- alates 1997 mudeliuuendus ümarama kere ja veidi kallima hinnaga.

Põhimaterjal:
http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/index.htm
http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/FAQ/info.htm
Wikipedia artikkel Jeep Cherokee XJ (ei lase miskipärast linkida)
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=147 ... highlight=

Kui gurud parandaks ja täiendaks, saaksime ehk mingi kokkuvõtva ostuabi. Mõnes ingliskeelses Jeepifoorumis on kindlasti ka asjalikku ja kokkuvõtvat infi, aga sinna pole sattunud.
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Alates miskist aastast 94 (või aastake varem) võib juhiuks olla ära vajunud. Selle põhjuseks on kere küljest keevitusest lahti tulev uksehing.
Tingitud on see ukse piiraja pikkusest, mis eelnevalt lühem oli. Probleemi lahendus on keevitus ja vanatüübi piiraja paigaldus.
mms
Mudder

Postitus Postitas mms »

Ja roostes küljekarbi asemele keevitab Heinaküün sulle kenad karprauad ja seob need lisaks poolraamiga. Saab pilt ilusaks, auto metsakõlbulikumaks ja ka jäigemaks. Niiet - no problemo :)
4-runner
maco
Rookie

Tere!

Postitus Postitas maco »

Ma siin vaatan üht cherokee'd http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html Kui ma nüüd aru saan, siis sellel isendil on peal see probleemne ABS!? Kui nii, siis kas see on nagu raud nael, et see õhtale läheb(isegi rahulikult tavasõitudeks kasutades)?
Tänud
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Re: Tere!

Postitus Postitas urmas »

maco kirjutas:Ma siin vaatan üht cherokee'd http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html Kui ma nüüd aru saan, siis sellel isendil on peal see probleemne ABS!? Kui nii, siis kas see on nagu raud nael, et see õhtale läheb(isegi rahulikult tavasõitudeks kasutades)?
Tänud
Ma arvan, et see juba on õhtal. Raudpolt.
Ja nagu sa oled siit foorumist lugenud, see ei ole probleemne.
Roogitakse välja ja kõik.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
veix2
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas veix2 »

Kui hästi salongi pilte vaadata siis on näha et armatuuris 2 hoiatus tulukest juba põlevad(roolist vasakul).Mis tuled need on ei loe kahjuks välja.Kahtlane :roll:
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Minu omal võimendab veel küll.
ABS-i osakond on õhtal (võib ka mõni andur olla, pole uurinud, sest mulle meeldibki ise mõelda, millal ratas blokeeruda võib ja millal mitte). Kella peal on üle 360K kilomeetri.
Võib muidugi olla, et on kunagi vahetatud või remonditud seda süsteemi, go figure... Ise näppinud ei ole.

zum
toits1973
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas toits1973 »

Mul pole seda abs-i juba tehase poolt peal ja ka saan sõidetud,kuigi päris libedaga kipub üks tagumine teistest paremini plokki minema aga muidu ok.Aastast on ta 93.
Niipalju veel,et see üks tuluke seal paremal all pildi peal peaks vist klaasipesu aga see vasakul kül põlema vist ei peaks,eriti töötava mootoriga.
---------------------------------
Autod on sõitmiseks mitte ...
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=591900

tundub sile masin olevat...muidugi tehnilist seisukorda ei tea, aga soovitan ülevaadata massin...hind norm ja aasta norm ja pole bendixi problet
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Kasutaja avatar
Teff
Fitting 38"

Postitus Postitas Teff »

Kui hästi salongi pilte vaadata siis on näha et armatuuris 2 hoiatus tulukest juba põlevad(roolist vasakul).Mis tuled need on ei loe kahjuks välja.Kahtlane

see alumine tuli on check antilock minul põleb seal vähemalt selline tuli ja kui see põlema hakkas kadus ära ka abs... absi mootor töötab aga asi ise ei toimi ei ole väga süvenenud mis viga võiks olla
Tel.+358400448132
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

Cruizsub kirjutas:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=591900

tundub sile masin olevat...muidugi tehnilist seisukorda ei tea, aga soovitan ülevaadata massin...hind norm ja aasta norm ja pole bendixi problet
...ongi keegi ära ostnud juba :lol:
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”