Odavate maasturite test Autolehte
Moderaator: Moderators
Odavate maasturite test Autolehte
Niisiis helistas Autolehe ajakirjanik ja palus abi leida testimiseks 4-5 kuni 40000.- väärtusega 4x4 maastikuautot.
Kirjutatakse lugu maasturitest autolehe jaoks ja proovitakse masinate käitumist maastikul ja ka lihtsalt sõiduomadusi kehval teel. Test toimuks maardu karjääris ja Neljapäeval 5.ndal veebruaril, valgel ajal. Autod peavad olema ümberehitamata.
Kellel on võimalik tulla, võiks anda märku foorumi vahendusel või telefoni teel. Autolehe poolt kompenseeritakse kütusekulu.
rommi
5078372
Kirjutatakse lugu maasturitest autolehe jaoks ja proovitakse masinate käitumist maastikul ja ka lihtsalt sõiduomadusi kehval teel. Test toimuks maardu karjääris ja Neljapäeval 5.ndal veebruaril, valgel ajal. Autod peavad olema ümberehitamata.
Kellel on võimalik tulla, võiks anda märku foorumi vahendusel või telefoni teel. Autolehe poolt kompenseeritakse kütusekulu.
rommi
5078372
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kuni 80KEEK mõtled? Kiiduväärt mõte!Discovery kirjutas:Poleks paha ka järgmises hinnaklassis test teha. Tulevikus.
Aga pregusele sessioonile proovime ühe müügis oleva LR-i ka välja ajada.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- inseneer
- Legod Varuosadest
Pakun Mitsubishi L300 Delica 1993a
Minu patrol on üle 40000.- nii et seda ei saa.
Leiduks veel Land Rover Series III 82a
Minu patrol on üle 40000.- nii et seda ei saa.
Leiduks veel Land Rover Series III 82a
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
Sul neid ju terve pesakond!rommi kirjutas:Minu samukas ei sobi, sest liiga palju modifitseeritud. Mingi väiksem tõste on veel ok.
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
me siin otsime Tartust kah modimatta Jeepi aga polegi neid eritinohik kirjutas:Kas siis kõik Jeebid on üle öö modifitseeritud või ei taheta lihtsalt mugavat Jeepi Uazikuga võistlustulle saata? Erko, kas sul Küünist mõnda toorikut ei ole saata?
Siiani hingepõhjas Jeebisõber
madis
Mihkel
Mul veel täiesti blank. 94' Grand-Praegu peaks juba hinnaklassi mahtuma küll!svatski kirjutas:me siin otsime Tartust kah modimatta Jeepi aga polegi neid eritinohik kirjutas:Kas siis kõik Jeebid on üle öö modifitseeritud või ei taheta lihtsalt mugavat Jeepi Uazikuga võistlustulle saata? Erko, kas sul Küünist mõnda toorikut ei ole saata?
Siiani hingepõhjas Jeebisõber
madismine või ostma kohe.