Nissan Terrano käigud

Moderaatorid: jr, Moderators

ptoomla
Rookie

Nissan Terrano käigud

Postitus Postitas ptoomla »

Tekkis selline probleem, et nädalavahetusel zigulid võsast välja tõmmates, otsustas Terrano lihtsalt seisma jääda. Käigud lähevad sidurit vajutamata vabalt sisse, aga vedama ei hakka üheski suunas. Samas jälle kui siduripedaali alla vajutada tuleb ise üles tagasi.
Ehk oskab keegi aidata? Tegemist peaks olema 90nda aasta Terranoga.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Siduriketas, mis muud.
ptoomla
Rookie

Too sai alles taastatud ja öeldi ka veel, et nüüd võib kände ka maa seest välja sikutada.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Venna Chr. bussil oli ükskord sama seis ja selgus, et käiguhoovastik oli kuidagimoodi tagant ära hüpanud :roll:
Kasutaja avatar
uno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas uno »

Inglismaal mul õde viis on Defenderi remonti, kuna ka ühegi käiguga auto ei liikunud. Peale 2 päevast vea otsimist lülitas üks vend vahekasti kangi neutraali pealt mõne vedava asendi peale ja kae kradit, auto liikus jälle.
Arvake ära kellel oli häbi ja kellel oli naeru palju :D
ptoomla
Rookie

uno kirjutas:Inglismaal mul õde viis on Defenderi remonti, kuna ka ühegi käiguga auto ei liikunud. Peale 2 päevast vea otsimist lülitas üks vend vahekasti kangi neutraali pealt mõne vedava asendi peale ja kae kradit, auto liikus jälle.
Heh eks ikka juhtunud, aga seekord sai nagu see värk ka ülekontrollitud ja ei miskit.
Kasutaja avatar
uno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas uno »

ptoomla kirjutas:
uno kirjutas:Inglismaal mul õde viis on Defenderi remonti, kuna ka ühegi käiguga auto ei liikunud. Peale 2 päevast vea otsimist lülitas üks vend vahekasti kangi neutraali pealt mõne vedava asendi peale ja kae kradit, auto liikus jälle.
Heh eks ikka juhtunud, aga seekord sai nagu see värk ka ülekontrollitud ja ei miskit.

Siis ei oska ma muud pakkuda, kui, et kas sidur või käigukasti võll pooleks
Kasutaja avatar
nymmik
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas nymmik »

uno kirjutas:
ptoomla kirjutas:

Siis ei oska ma muud pakkuda, kui, et kas sidur või käigukasti võll pooleks
Mis generatsiooni Terrano on? I gen. peaks olema vahekast ketiga nagu Kingcabilgi. Ja kett võib vabalt puruks minna. Samas kui vaja siis on mul vahekast pakkuda ;)
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
ptoomla
Rookie

Aga kui too vahekasti kett katki peaks olema, kas siis üks sild vedama ikkagi ei peaks?
rulliuno
Rookie

Postitus Postitas rulliuno »

teab keeegi, kuidas probleem vennal lahenes? mul täna sama jama!
kaits09
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaits09 »

Keera siduritöösilindri pealt õhutus nippel lahti ja proovi käppa tagasi lükata.
Mul oma Terranol oli selline probleem ja viga oli selles, et pedaali all olev siduripumba varras oli liiga pikaks keeratud ja pump ei tulnud lõpuni tagasi, et laseks õlil üles tagasi tulla.
Tekkis mul see probleem peale siduri komplekti vahetust.
Viimati muutis kaits09, P Veebr 21, 2010 10:43 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tiimi Neli Tankisti ja Koer piloot......ehk keegi vanematest olijatest veel mäletab säänset tiimi
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

rulliuno kirjutas:teab keeegi, kuidas probleem vennal lahenes? mul täna sama jama!
Võimalikud vead ju eelpool kirjeldatud.
Mis seal muud ikka kui sidurikettal südamik ära.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
rulliuno
Rookie

nojah! esimese jutiga arvasin, et vahekast läks, kuid auto põhja alt natuke lund kaapides & kuulates. arvasi isegi: siduriketta viga. sest just enne koolemist jäi sidur korraks alla. tõmbasin varbaga üles. peale seda vajutas nagu normaalselt. ainult midagi ei toimunud...mingit haisu ka polnud. kuid on veel olemas mingid võllid , mis pooleks võivad minna, hoovad, mis lähevad paigast...sõnaga. huvitab, mis tolle autoga siis juhtus...
Kasutaja avatar
nymmik
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas nymmik »

Järgmistele D21 generatsiooni omanikele soovitaks kasutada aeglustit autode kraavist tõmbamisel ja lume lükkamisel.
Siin on tuttavad pidevalt kettaid pilbasteks lasknud ja kõik on siis mingit raskemat tööd teinud kiire neliveoga, eriti lume trügimist.

Ise siiani iga kord kui tööks läheb kasutanud aeglustit ja pole ketast puruks veel saanud.
ptüi-ptüi-ptüi
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
rulliuno
Rookie

tõttöelda mul oli aeglusti sees ...a tavaliselt üritan lumes minna alul kiire käiguga. sest aeglustiga kipub liiga kergelt ratast ringi tõmbama. minu loogika järgi peaks ka sidurile väiksem moment langema-mootor annab enne järele...a eile olid ühed rattad juba vastu mulda. sellest ka aeglusti...sain auto täna ära viia. homme peaks tulemust näha olema...loodan ikka siduri jama...
Vasta

Mine “Nissan / Renault”