Dyneema materjal
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Pakkuda ka meetri kaupa kevlarnööri vintsile aga veits tugevamat kui Dynema mark Dextron 12 Plus katkemisjõud 12000 kg , sertifikaat.
tel. 5035039, 5114973
tel. 5035039, 5114973
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
runn kirjutas:Pakkuda ka meetri kaupa kevlarnööri vintsile aga veits tugevamat kui Dynema mark Dextron 12 Plus katkemisjõud 12000 kg , sertifikaat.
tel. 5035039, 5114973
Minu hüdravintsi poolil kestis see nöör paraku vaid 1,5 võistlust
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
4x4 TR3 V8 ja Subaru
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Mul Come-Up 9.5 peal kestis napilt kolm võistlust.pakane kirjutas:runn kirjutas:Pakkuda ka meetri kaupa kevlarnööri vintsile aga veits tugevamat kui Dynema mark Dextron 12 Plus katkemisjõud 12000 kg , sertifikaat.
tel. 5035039, 5114973
Minu hüdravintsi poolil kestis see nöör paraku vaid 1,5 võistlustSellepärast ka tugevama katkemistugevusega nööri kohta infi korjangi.
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
Ja mina vastan selle peale, et oleneb ka kuidas vintsida. Ei ole mingi kunst puruks tõmmata ka täiesti uus ning veel jämedam nöör/tross. Olles ise metsas näinud kuidas nii Rasmus, kui Andres vintsivad, siis pigem on see lihtsalt piiri peal vintsimine, kus riskitakse ehk liiga palju või rada ning olukord sunnib vastavalt käituma.
Näitena võib tuua sama olukorra, kui olin Andres-Pakane-Würthile kaardilugeja rollis Kukepeal. Jah tõesti läks nöör puru, aga ei saa mainimata jätta, et tegemist oli hüdrovintsiga ning auto oli konkreetselt suure ja tugeva kännu otsas, kus elektrilise jõud oleks ammu raugenud ning arvatavasti selle aja peale oleks juba hi-liftiga autot kergitanud, et edasi saada.
Seega, kasutage rohkem plokki ning ärge vintsige liialt risti ja nöör säilib päris edukalt.
Urvo(olen elus mõned nöörid katki tõmmanud
)
Näitena võib tuua sama olukorra, kui olin Andres-Pakane-Würthile kaardilugeja rollis Kukepeal. Jah tõesti läks nöör puru, aga ei saa mainimata jätta, et tegemist oli hüdrovintsiga ning auto oli konkreetselt suure ja tugeva kännu otsas, kus elektrilise jõud oleks ammu raugenud ning arvatavasti selle aja peale oleks juba hi-liftiga autot kergitanud, et edasi saada.
Seega, kasutage rohkem plokki ning ärge vintsige liialt risti ja nöör säilib päris edukalt.
Urvo(olen elus mõned nöörid katki tõmmanud
Urvo Männama, offroad since 2001.
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
Mul on ka väike kahtlus tolle nööri osas, vastupidavus polnud silmatorkavalt hea. Võibolla sattus kehv partii!runn kirjutas:Pakkuda ka meetri kaupa kevlarnööri vintsile aga veits tugevamat kui Dynema mark Dextron 12 Plus katkemisjõud 12000 kg , sertifikaat.
tel. 5035039, 5114973
Mul teda veel väike jupp ( 10-15m ) varuks kui keegi tahab katseid teha.
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
offroad.ee
- uputaja
- I live off from the mud
Kukepeal oli meil peal tavalin vintsitross ( sama mis 9000 lb elektrikatel stockis)
Klapperil läks nöör puru ja seda täitsa otse tömmates.
PS : Muda oli ehk poole ratta jagu.
Kukepeal oli meil peal tavalin vintsitross ( sama mis 9000 lb elektrikatel stockis)
Klapperil läks nöör puru ja seda täitsa otse tömmates.
PS : Muda oli ehk poole ratta jagu.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Nööri värv pole oluline, neid kollaseid on kah eri materjalidest ning eri tugevusega.R.Laansalu kirjutas:Kui tihti te seda kollast nööri pesnud olete? Mõni vend olevat juba mitu aasat ühe nööriga sõitnud ja ei ole ikka veel viga midagi, ei pese ja ei hoolda. Mina leotasin ja mässasin peale igat võistlust. Võibolla läks ta mul sellest nii kähku katki?
Olen katsetanud pesemisega ja ilma pesemiseta, eluea vahe kusagil pool aastat. Arvan, et üheks võlusõnaks on veel hoiustamine võistlustevahelisel perioodil.
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
offroad.ee
offroad.ee
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Et siis pestes kestab ikka kauem? Aga kuidas sa pesed teda? Leotad ja loputad või mõnes vanas pesumasinas? Me lasime suurema sita survekaga maha ja siis läks pesumasinasse.Arto kirjutas:Nööri värv pole oluline, neid kollaseid on kah eri materjalidest ning eri tugevusega.R.Laansalu kirjutas:Kui tihti te seda kollast nööri pesnud olete? Mõni vend olevat juba mitu aasat ühe nööriga sõitnud ja ei ole ikka veel viga midagi, ei pese ja ei hoolda. Mina leotasin ja mässasin peale igat võistlust. Võibolla läks ta mul sellest nii kähku katki?
Olen katsetanud pesemisega ja ilma pesemiseta, eluea vahe kusagil pool aastat. Arvan, et üheks võlusõnaks on veel hoiustamine võistlustevahelisel perioodil.
Urvo 50% on sul õigus - olime jah kännu otsas, aga siis oli juba tross pooli peal. Nöörist sain juba lahti Klapperi proloogil ning esimene võistlus nöörijaoks oli suvesõit.Urvo kirjutas:Ja mina vastan selle peale, et oleneb ka kuidas vintsida. Ei ole mingi kunst puruks tõmmata ka täiesti uus ning veel jämedam nöör/tross. Olles ise metsas näinud kuidas nii Rasmus, kui Andres vintsivad, siis pigem on see lihtsalt piiri peal vintsimine, kus riskitakse ehk liiga palju või rada ning olukord sunnib vastavalt käituma.
Urvo(olen elus mõned nöörid katki tõmmanud)
Selle kogemuse pärast ma kõvema nööri kohta maad kuulangi.
Tervitades,
Andres
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
4x4 TR3 V8 ja Subaru
Kurat ma aru ei saa, mida te pesete ja hooldate sellest nöörist. Kus on kirjas, et nöör vajab pesu pärast võistlust. Ta saa seda pesu korralikult ka võistlustel. See on lihtsalt üks LEGEND.
Ma pole kunagi hooldanud ühtegi nööri ja pole kunagi probleemi olnud ka tiheda nööri katkemisega. Viimane nöör vintsil peal 2007 aasta Ladoga Stardist ja siiamaani sõidan sellega ja kordagi pole vintsilt maha käinud. Kust kurat te võtate neid mõtteid, et kui hooldad peab poolaastat kauem vastu. Jälle üks MÜÜT, mida nüüd edaspidi kuulma hakkab.
Priit
QKulgur
Ma pole kunagi hooldanud ühtegi nööri ja pole kunagi probleemi olnud ka tiheda nööri katkemisega. Viimane nöör vintsil peal 2007 aasta Ladoga Stardist ja siiamaani sõidan sellega ja kordagi pole vintsilt maha käinud. Kust kurat te võtate neid mõtteid, et kui hooldad peab poolaastat kauem vastu. Jälle üks MÜÜT, mida nüüd edaspidi kuulma hakkab.
Priit
QKulgur
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Selge. Edaspidi jääb nii nagu on peale sõitu.TR Pjätt kirjutas:Kurat ma aru ei saa, mida te pesete ja hooldate sellest nöörist. Kus on kirjas, et nöör vajab pesu pärast võistlust. Ta saa seda pesu korralikult ka võistlustel. See on lihtsalt üks LEGEND.
Priit
QKulgur
- Veiko
- I know how to fix stuff
Mina jälle päris nõus ei ole.Point selles,et kui nööri korralikult pesta ja pärast kuivatamist veel kruus välja saputada kestab see kauem.Sealt nöörist tuleb korralik peoitäis peenemat ja jämedamat liiva välja.Kuna nöör koosneb peenikestest kiududest siis need liivaterad liiguvad ja hõõruvad neid kiude katgi.Mida rohkem kiude katgi seda nõrgem nöör on.
Kuna vints käib peale igat võistlust nii kui nii maas siis asi see nöörgi puhtaks pesta on.
Veiko
Kuna vints käib peale igat võistlust nii kui nii maas siis asi see nöörgi puhtaks pesta on.
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Ma saan aru,et UV on nöörile kahjulik,siis peaks vist võistluste vahel miski koti vintsile pähe tõmbama.Käib see auto vahel jahil ja mõnel saferilgi,seega nööri kodus kapis ei tahaks hoida.Variant oleks muidugi võistluste vahepeal mingi tross sinna toppida.Viimane pole tegelt hea variant,sest siis tuleb ju pilu kah rulliku vastu vahetada iga kord.