Tallinkil soodsamalt
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Tallinkil soodsamalt
Tere
Plaan 13 veeb rootsi minna. Kas kellegil on võimalik äritseda sooduskaarte. Olen huvitatud õhtusööki soodsamalt saama. Reis ise juba olemas , kuid ei raatsi näkku 500 eeku välja käia, et üks kõhutäis saada.
K
Plaan 13 veeb rootsi minna. Kas kellegil on võimalik äritseda sooduskaarte. Olen huvitatud õhtusööki soodsamalt saama. Reis ise juba olemas , kuid ei raatsi näkku 500 eeku välja käia, et üks kõhutäis saada.
K
Kas -20% sobiks?
http://www.tallink.ee/ee/trips/mealPric ... HelSto.htm
http://www.tallink.ee/ee/trips/mealPric ... HelSto.htm
Re: Tallinkil soodsamalt
Ei taha küll pealetükkiv olla, kuid kui Quattro müük saadeti lamba kombel Armeenia Raadio kööki (IC-sse), siis gurmaanlus laeval oleks nagu 4x4 teemasse puutuv asi wõikarli kirjutas:Tere
K
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Koonduslaagri piltidelt meenuvad isikud metsas vintsitrossi vedamas pole ka just see vaatepilt mida näha tahaks....414 AVM kirjutas:..gurmaanlus laeval oleks nagu 4x4 teemasse puutuv asi wõi
Ära sa nüüd ütle et tõeline Offroader ei söö, ei s*tu ja .... - mis naisterahvad, pole siukest kommetki
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
- tai
- unistus TR nullist
See foorum minumeelest ei ole kunagi vist olnud neljarattaveoliste foorum pigem ikka selline metsameeste foorum. Ma küll ei mõista miks ei sallita siin 4wd (4x4) natuke kergemaid masinaid? Isiklikult arvan, et veovalem 4x4 oli aglselt selleks, et liikuda raskel maastikul. Aeg aga on edasi läinud ja meil oleks ka aeg koopast välja tulla ja rääkida ka muudest neliveo praktilistest vajadustest.kuid kui Quattro müük saadeti lamba kombel Armeenia Raadio kööki
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
58021221
Kodanik Karli nõuded staazi kohta on täidetud. Seega ei näe probleeme. Oma kommuuni staazikas liige küsib kommuunilt infot / teenust.414 AVM kirjutas:Ei taha küll pealetükkiv olla, kuid kui Quattro müük saadeti lamba kombel Armeenia Raadio kööki (IC-sse), siis gurmaanlus laeval oleks nagu 4x4 teemasse puutuv asi wõikarli kirjutas:Tere
K
+372 5028488
Ei taha küll pealetükkiv olla, kuid kui Quattro müük saadeti lamba kombel Armeenia Raadio kööki (IC-sse), siis gurmaanlus laeval oleks nagu 4x4 teemasse puutuv asi wõi
[/quote]
Kuna mõnel on ikkagi nokkimist siis ütleme nii, abikaasa mul on ka 4x4 huviline ja käib ka minuga metsas, siis võib vabalt tituleerida selle maasturifännide väljasõiduks. Ja kui kellelgi on ka huvi sõbrapäev laeval veeta, siis vabu kohti veel laevas pidavat olema...
Kuna mõnel on ikkagi nokkimist siis ütleme nii, abikaasa mul on ka 4x4 huviline ja käib ka minuga metsas, siis võib vabalt tituleerida selle maasturifännide väljasõiduks. Ja kui kellelgi on ka huvi sõbrapäev laeval veeta, siis vabu kohti veel laevas pidavat olema...
Tegel't ei olnud mul midagi niivõrd Sinu posti vastu, kuivõrd Quattro posti poolt. Kui kodanik näeb, et on olemas 4x4 foorum, sellel alajaotus "müük", siis ta loomulikult postitab sinna oma Quattro kuulutuse. Seda, milline on "õige" 4x4, pole liitujal kuskilt üheselt lugeda. Kuna foorumiga liitumise protsess nõuab omaniku aktseptreeringut, siis võiks uuele liikmele kohe teada anda, milline 4x4 on 4x4 ja milline pole seda mittekarli kirjutas:Kuna mõnel on ikkagi nokkimist ...
Uku Velbri +372 56 48 43 78