LC80 - Olle ja tema mured

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

LC80 - Olle ja tema mured

Postitus Postitas Olle »

Et siis mitte iga kord uut teemat teha kui midagi häda on, siis otsustasin, et teen siia ühe teema, kuhu ma oma mured kirja saaks panna.

Niisiis mure pooltelgede ja püsikatega. kas keegi oskab mulle äkki öelda kui pikad võiks olla 60/61 esisilla poolteljed. Küsimus siis selles, et mitte keegi ei oska mulle hetkel täpselt öelda, kus kohast võiks saada 80'le HD pooltelgi ja HD püsikaid. Ok, püsikad võibolla veel leiaks, aga pooltelgi ikke põle...
Lisaks on veel häda selles, et 80 on püsika poolne pooltelje ots 24 nuudiga, aga nii 60 kui ka 70 on 27 nuudiga. Püsikas on sisuliselt sama mis 60 ainus vahe on see, et muna on tiba suurem ja pikem 80'l. Kondi ots on sama.
Oleks tänulik kui kellelgi vedeleb kuskil 60 esimesi pooltelgi kust saaks mõõte. Äkki läheks hoopis vanema venna pulikade peale üle kui panna õnnestuks. Kõik ütlevad, et ei sobi, kuid ei sobi seetõttu, et üks 24 ja teine 27 nuuti või on veel kuskil mingi konks?
Lisan ka 80 pooltelgede mõõdud:

Pilt
Pilt
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Mis mõttes ei leia, HD telge? HD telg tehakse Eestis, vastavalt sinu mõõtudele.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

erik kirjutas:Mis mõttes ei leia, HD telge? HD telg tehakse Eestis, vastavalt sinu mõõtudele.
Sa Erik peaks omale 8- seeriaga numbri sebima ja siia jätad märgi, et helista, ma räägin kuidas asjad käivad 8)
Aga jah, mis seal ikke, tuleb õlled näppu võtta ning tulla küsima , et kus ja mis ja kuidas :wink:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Olle - võid mulle ka kõllata, mul on ca kuu-kaks tagasi see pooltelgede tee läbitud ja märkmikus kõik kenasti kirjas :)
Eile leidsid lõpuks nimetatud vigurid tee silla sisse ka 8)
Asi iseenesest lihtne, aga mõned nüansid on, mida ma oskaks nüüd juba paremini lasta teha.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Niisiis probleem osaliselt lahendatud. Proovin Eesti meistrimeestega ühendust saada :thumb:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Vasta

Mine “Toyota”