Äkki on mõnel laps suureks kasvanud ja taoline asjandus kasutuks jäänud?
Pakkumised kas siia või tel. 50 13 610
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Kusjuures nii vähe kui ma sellest muusikariistast tean, siis kodutöö on mul tehtudurmas kirjutas:Ma küll suht muusikavõõras, aga lapsed ei ole. Muusikakoolis käinud ja käivad.
Need riistad täiesti erinevad asjad. Neljandaks lisaks siia ritta digiklaveri.
Kui laps tahab muusikaga tegeleda ja seda õppida, siis ikkagi klaver. Korteris ka digiklaver, saavad naabrid rahu.
Kui niisama uudishimust aegaajalt klahve toksida, siis pole küll vahet, mida osta.
Kui läheb konkreetseks klaveriostuks, saan Tallinnas soovitada väga hea meistri, kes asja üle vaatab ja pärast ka häälde paneb. Mu omad on kõik tema kaudu hangitud ja kõlama pandud. Häälestada võiks pärast transporti.
Seda ka, et klaver pole konjak, mis aastatega paremaks läheb. Uuemad on paremad.
Saatsin sulle PS-isirr kirjutas:RIGA. 200 iga aasta häälestatud. Asub Tiskres, I korrus. Äkki annab hinda tingida ka. Kui huvi, siis ps ja viin müüjaga kokku.
Aga 25 aastat pea igapäevaselt klaverit mänginud inimesena soovitan - kui sa tahad, et su laps ei põgeneks, osta talle raske klahviga digiklaver. 90% pianiinodest on kaka ja vajavad liiga sagedalt häälestamist. Seega algne odav hind ei pruugi aastate peale üldse odav tulla.
Igasugu süntekatest hoidu kauge kaarega. Kui huvi on, siis mul vedeleb samas üks raske klahviga Yamaha P80, mille põhimõtteliselt maha võin müüa.