Tegelikult propageerid sa täieliku vargust.Aga kõige parem või kõige õigem teguviis on selline, et autoomanikul on tuttav remondimees ametlikust töökojast(propageerin haltuura tegemist) ja ta remondib teie auto "haltuura korras", kusjuures oluline, et tasute talle vähemalt 60%, aga soovitav isegi rohkem ehk 80 % ametlikust töötunnist, sest siis mehel soov ka teie auto korda teha ja vaatab ka mis kvaliteet tuleb. Teine variant - teha ametlikult, aga aeg ja hind küsida sama, juba siis tuttava töömehe käest ja tuua talle ka väike meelehea lisaks ja võite kindlad olla et teie auto eest kantakse hoolt ja tehakse ka väike liigutus rohkem kui tasu võetakse(näiteks öeldakse et miski kukub või on läbi või nii ja see on ka tegelikult nii).
Ja kui keegi annaks kindlad andmed et no need mehe teevad su auto korda ja ei tee jama, siis poleks tegelt isegi kahju Pärnust Tallinna või Tartu või kasvõi Jõgevale autot remontima minna. Cool
Kas tuttav töömees on investeerinud tööriistadesse, seadmetesse, testritesse oma raha? Nad remondivad sinu auto ära tegelikult omanike raha eest. Mille poolest erineb sedmete ja tööaja varastamine teistest vargustest?
Kas minu, kui autoremonditöökoja omaniku investeering on sinu meelest selleks, et remondimees peale oma üüratu palga saab ka haltuura pealt minu seadmetega teenida.
Ma arvan, et sinu lähenemine muutub kohe peale seda, kuni ka sinult on midagi varastada!!!!!
aga mõrv on karistatav ja nii ma higist leemendadest Hiteh-ist koju sõitsin