Klientidest

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Aga kõige parem või kõige õigem teguviis on selline, et autoomanikul on tuttav remondimees ametlikust töökojast(propageerin haltuura tegemist) ja ta remondib teie auto "haltuura korras", kusjuures oluline, et tasute talle vähemalt 60%, aga soovitav isegi rohkem ehk 80 % ametlikust töötunnist, sest siis mehel soov ka teie auto korda teha ja vaatab ka mis kvaliteet tuleb. Teine variant - teha ametlikult, aga aeg ja hind küsida sama, juba siis tuttava töömehe käest ja tuua talle ka väike meelehea lisaks ja võite kindlad olla et teie auto eest kantakse hoolt ja tehakse ka väike liigutus rohkem kui tasu võetakse(näiteks öeldakse et miski kukub või on läbi või nii ja see on ka tegelikult nii).
Ja kui keegi annaks kindlad andmed et no need mehe teevad su auto korda ja ei tee jama, siis poleks tegelt isegi kahju Pärnust Tallinna või Tartu või kasvõi Jõgevale autot remontima minna. Cool
Tegelikult propageerid sa täieliku vargust.
Kas tuttav töömees on investeerinud tööriistadesse, seadmetesse, testritesse oma raha? Nad remondivad sinu auto ära tegelikult omanike raha eest. Mille poolest erineb sedmete ja tööaja varastamine teistest vargustest?
Kas minu, kui autoremonditöökoja omaniku investeering on sinu meelest selleks, et remondimees peale oma üüratu palga saab ka haltuura pealt minu seadmetega teenida.
Ma arvan, et sinu lähenemine muutub kohe peale seda, kuni ka sinult on midagi varastada!!!!!
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Tundub, et siin teemas on kaks leeri kokku saanud ja asunud tuliselt õiglust otsima. See on hea, sest vaidluses selgub tõde. Või jällegi nagu mõni tark mees ennem meid on öelnud: on vaidluse lõpuks, mõlemad osapooled, veelgi rohkem veendunud oma seisukohtades!

Tahaks siiski siinkohal meelde tuletada ühe turumajanduse alustala: RAHA. See kelle käes on raha, selle käes ka võim. Antud juhul on RAHA kliendi käes ja sinul on vaja mingi osa sellest, tema käest kätte saada. Sest lapsed vajavad toitmist-riietamist, naisele on uut kleiti vaja ja pesumasin ajab juba neljandat kuud alt vett välja. Ehk siis lihtsamalt lahtiseletatuna: klient peab Sind ja su peret üleval, mis teeb temast sinu parima sõbra. Tema imbetsilliks sõimamine võrdub samasse kaevu kusemisega, kust sa parasjagu jood.

Arusaadav, et kõikide inimestega äri ajamine ei ole ühtmoodi sujuv, aga väita, et 50 protsendiga toimetulemine on raske, näitab teenindaja enda võimetust. Sellise suhtumisega, oleks mõnes muus (enamikes) sektoris juba ammu tänavale kolinud.

Enamike inimestega jõuab kaubale. Ja neid kõige raskemaid kleinte tuleb võtta kui väljakutset. Kui nad on tüütud, siis reeglina on nad seda kõikjal. Kui sa suudad temaga mingile lainele saada, siis on see sinu puhas võit. Arvatavasti on ta juba paljudest kohtadest ära tulnud/aetud. Kui sina saad ta käest raha kätte - teeb see sinust oma küla kõvema mehe (ja ka rikkama).

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Tuli antud teemaga meelde 8 aastat tagasi, praeguses HeinaKüünis, seina peal olnud hinnakiri (kui mõne faktiga puusse panen võib võrrimees parandada:

Tunnitasu - 180kr
Tunnitasu kliendi juuresolekul - 360kr
Tunnitasu kliendi näpunäidete järgi - 720kr
Tunnitasu koos kliendi koolitamisega - 1440kr

Järeldused tehke ise..

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

see jutt oli Habel kah seinapeal. Odavamate hindadega.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
heeringas
Rock Crawler

Postitus Postitas heeringas »

Ercos kirjutas:Tuli antud teemaga meelde 8 aastat tagasi, praeguses HeinaKüünis, seina peal olnud hinnakiri (kui mõne faktiga puusse panen võib võrrimees parandada:

Tunnitasu - 180kr

Järeldused tehke ise..

Urmas
Jutt jumalast õige aga proportsioonid nõksa valed.

Kui teed rahulikult ima segajata tööd on norn hind.
Kui klient on juures siis lobised temaga niikuinii ja tundjookseb.
Kui klient sulle veel näpunäiteid jagab läheb veel kauem.
jne.

Ja mis saab selle vastu olla, et tund jookseb.
Nii et kas on ikka igakord kavalam kõrval seista?
HEIKER OÜ
5057572 Heiki
heeringa@hot.ee
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

heeringas kirjutas:
Ercos kirjutas:Tuli antud teemaga meelde 8 aastat tagasi, praeguses HeinaKüünis, seina peal olnud hinnakiri (kui mõne faktiga puusse panen võib võrrimees parandada:

Tunnitasu - 180kr

Järeldused tehke ise..

Urmas
Jutt jumalast õige aga proportsioonid nõksa valed.

Kui teed rahulikult ima segajata tööd on norn hind.
Kui klient on juures siis lobised temaga niikuinii ja tundjookseb.
Kui klient sulle veel näpunäiteid jagab läheb veel kauem.
jne.

Ja mis saab selle vastu olla, et tund jookseb.
Nii et kas on ikka igakord kavalam kõrval seista?

Õiged mõtted jah. Aga muidugist eks see no vähemalt 50% kehva tööd tegevaid firmasid rikub ju üldmulje autoremontijatest. Ja no tegelt on nii ju igal ala - üks juhmard jätab varju teised head tegijad ja eelkõige tuleb meelde ju halb kogemus. Jube vahva oleks kui saaks ametlikult remofirmas ka nii teha, et jätad auto ülevaatamiseks(teatava tasu eest) ja pärast öeldakse sulle ausalt mis vaja teha ja mis maksab - et noh saad raha kokku koguda või mõelda mis teha. Aga meil Eestis peetakse sellist klienti ullikeseks ja vahetatakse ka alles kaks kuud tagasi külge pandud jupid uute vastu, ehk teisisõnu - kui paistab välja et klienti annab huiata seda ka tehakse ja no igal alal kehtiv lause: Aga töö on ju tehtud(tahtsid või mitte), mis õigusega te ei maksa?. Samas lugedes autoremontikohtade otsimise teemadest inimeste kommentaare ja soovitusi võb öelda et tegelt ka palju häid firmasid, aga kommertsreklaame ei maksta uskuda ja tuleb helistada tuttavad läbi ja uurida nende käest kus mis kogemus.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

ricardodesol11 kirjutas: Aga meil Eestis peetakse sellist klienti ullikeseks ja vahetatakse ka alles kaks kuud tagasi külge pandud jupid uute vastu, ehk teisisõnu - kui paistab välja et klienti annab huiata seda ka tehakse ja no igal alal kehtiv lause: Aga töö on ju tehtud(tahtsid või mitte), mis õigusega te ei maksa?.
Mis asja?

Sellise nalja peale tuleb märkida, et pole tellinud ja lehva-lehva teha!

PS endal pole ei margi ega muudes teenindustes sellist asja ette tulnud, telefon ju selliste asjade üleküsimiseks leiutatud
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
4x4garage
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas 4x4garage »

Räägitakse,et madala kvaliteedi kibestus meenutab ennast veel kaua pärast seda,kui madala hinna joovastus on ammu möödunud.
Lihtsalt jutu jätkuks.
www.procoating.ee
1999 - .......Kunded,Toyoodikud,MM,Rahvamaja,Kostivere4x4Garage
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

Lihtsalt jutu jätkuks.... Istusin nädalavahetusel ühe tuttavaga koos, jõime õlut ja lobisesime maailma asjadest, tuli jutuks tööde kvaliteet. Ütles need kuldsed sõnad, teeme sellise kvaliteediga, et vastab kõige minimaalsetele nõuetele ja klientidele on veel võimalik töö üle anda. Vastasel juhul pidavat endale jääma suhteliselt tagasihoidlik kasum.
1 Hobujõud
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

raitz,edu su tuttavale oma tööde garantiikorras ümbertegemistel ...
kurb on see,et siis muutub kasum kahjumiks hoopis :)
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Kui 45 % klientidest ebameeldivad on, siis on minu meelest see suuresti teenusepakkuja enese süü ja ju ta on nii vilets, et ei suuda enesele meelepärast rakendust leida. Mina kuulun kindlalt nende halbade poolte sekka. Liiga tihti on kahju raisatud rahast ja kehvalt tehtud töödest.

Nüüd kogemusi küll garantii+hooldustega ja ka siin on kahel erineval teenusepakkujal mäekõrgune vahe.

Kui aga remondikoda lihtsamaidki asju teha ei suuda, siis peaks kliendi juurdelaskmisest vaid kasu olema. Omal aastatetagune kogemus vana Passatiga, millel otsustas geneka rihm keset talve hange minna. Sai siis mindud lähedasse mikimaa autode teenindusse ja abi küsitud, rihma olin juba jõudnud kaasa võtta. Klienditeenindus oli siinjuures mainitult lõpuni väga hea. Lumine masin võeti sisse ja lubati 100 krooni eest rihm peale panna. Kerge tulu ju, vaadati mind kui väga autovõõrast persooni, kes sellise asjaga toime ei tule. Kuna õues oli külm, siis lubati mind töökotta sisse ahju juurde, kust ka masin kätte paistis. Töömees tegi masinat tõstukile ajamata kapoti lahti ja püüdis rihma kümmekond minutit paika saada. Nähes tema nõutut nägu, läksin vaikselt juurde ja ütlesin, et selle töö tegemiseks tuleb kõigepealt roolivõimu rihm ära võtta, milleks tuleb ka mõned väga ebamugavas kohas auto all ja mootori vahel olevad poldid lahti saada. Kui see mõne aja pärast valmis sai, siis püüdis töömees rihma peale venitada, kuni lõpuks mainis mulle, et vale rihm vist, liiga lühike. Sai siis näidatud, et rihm läheb lõdvemaks genekat mootori poolt eemale tõmmates, mitte vastupidi. Töö kestis kokku pea tunni. Poleks algul hinda öeldud ja oma rihma toonud oleks saanud kaela ehk teadmatusest pikale veninud päeva ja uue rihmaga arve.
Sedasi juhtus näiteks kui samal autol 5 tunni ja 800 krooni eest esimest pidurivoolikut vahetati.

Minu kogemuste järgi on selliseid töökodasid rohkem kui 50 %.

Haltuura koha pealt: oli minu auto perearstiks pikka aega ühes autoesinduses töötav meistrimees, kes võis kokkuleppel juhtkonnaga vabadel päevadel vabadel tõstukitel oma kõrvaltöid ette võtta. Võitsid kõik, va maksukogujad.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

PSV kirjutas:
Haltuura koha pealt: oli minu auto perearstiks pikka aega ühes autoesinduses töötav meistrimees, kes võis kokkuleppel juhtkonnaga vabadel päevadel vabadel tõstukitel oma kõrvaltöid ette võtta. Võitsid kõik, va maksukogujad.

See on näide normaalsest personalipoliitikast.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Mis tahes nurga alt vaadates taanduvad teatud tüüpi kliendi arusaamad ühe nimetaja alla, ja see on raha. Auto eest maksti mida küsiti, aga remo eest maksmiseks pappi pole. siinkohal tooks ära Jaagu ilusad sõnad, mis kunagi olid mõeldud aburridole:
"...Siis mine õpi tööd tegema, õpid raha teenima ja seejärel ka elus korralike asju ostma ja leiad, et mitte asjad ei ole kallid, vaid sinul endal on liiga vähe raha nende jaoks."
Äsja oli meil siin X5 Bumwee-kodanik, kes auto jõudis osta, kuid rehvide valikul nõudis abi, millist Dacia kummi tohiks alla panna :evil: .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Nüüd lugu sellest kuidas mina viimati lüpsta sain.Kõik hakkas sellest,et me kondimehega vaatamata kolmele üritusele kuidagi oma graafikut paika ei saanud.Sattusin aga ükspäev Kadaka Hiteh-i õuel laagripoes käies lugema reklaami;konditsioneeri täitmine ja kontroll-650.eeku.Kõik ilus,kahe päeva pärast leiti aeg ja kuna sai laagrile järgi minekuga ühildada panin auto kirja.Õigel päeval auto remonti ja 45 mintsi tule järgi.Järgi minnes kuulsin seda mida arvasigi kuulvat ehk täita ei saa kuskilt lekib.Küsisin siis,et mis koht ja kuidas terveks saab?Ja nüüd tuleb point :!: Selle summa eest nad seda küll kindlaks ei tee :roll: Ehk 650 eegu eest öeldi mulle seda mida ma niigi teadsin-konditsioneer on katki :idea: Peale tulutut mõttevahetust olin ma muidugi :heavygun aga mõrv on karistatav ja nii ma higist leemendadest Hiteh-ist koju sõitsin :(
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

taxopets kirjutas:Nüüd lugu sellest kuidas mina viimati lüpsta sain.Kõik hakkas sellest,et me kondimehega vaatamata kolmele üritusele kuidagi oma graafikut paika ei saanud.Sattusin aga ükspäev Kadaka Hiteh-i õuel laagripoes käies lugema reklaami;konditsioneeri täitmine ja kontroll-650.eeku.Kõik ilus,kahe päeva pärast leiti aeg ja kuna sai laagrile järgi minekuga ühildada panin auto kirja.Õigel päeval auto remonti ja 45 mintsi tule järgi.Järgi minnes kuulsin seda mida arvasigi kuulvat ehk täita ei saa kuskilt lekib.Küsisin siis,et mis koht ja kuidas terveks saab?Ja nüüd tuleb point :!: Selle summa eest nad seda küll kindlaks ei tee :roll: Ehk 650 eegu eest öeldi mulle seda mida ma niigi teadsin-konditsioneer on katki :idea: Peale tulutut mõttevahetust olin ma muidugi :heavygun aga mõrv on karistatav ja nii ma higist leemendadest Hiteh-ist koju sõitsin :(
Mehel oli pohmakas ja tahtis külma piima juua - võttis pange ja läks talumehe juurde - talumees kallas piima pange aga oh häda pang põhjas oli auk ja piim voolas maha - Mees oli kuri sest 10L piima raha eest ei saanud ta midagi - Talumees ütles, et selle raha eest ta pange lappima kah ei hakka
tartuoffroad.ee
5581340
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”