Üleüldse vanemate inimestega on nii, et nemad ei tea misasi see offroad on, nemad ei saa sellest aru miks peab sihilikult ronima kuskile metsa muda sisse.
Aga mis seal ikka, las koerad hauguvad, karavan liigub ikka edasi.
Moderaator: Moderators
Kriisa kirjutas:kütet minema kuus 10000 eestja üks rehv pidavat 4000
Samamoodi võib öelda kalameestele, et mis te oma aega raiskate niimoodi, kala saab ju poest. Minule ei suuda küll keegi selgeks teha miks peaks talvel pool päeva jääaugu ääres passima ja vahepeal isegi ilma, et saaks mingit kala.MahviaDeTyrk kirjutas:Kõik minu omaksed on mind alati tiba segaseks pidanud ja minu tegemistesse ka vastavalt suhtunud - peab ütlema et on nati keeruline neile selgeks teha miks küll ma autot niimoodi "lõhun" ja miks ma kõik raha sellesse "vanarauda" matan
Iga kalal veedetud päev annab elule päeva juurde. Naine igapäev ütleb, et ei ole normaalne hommikul kell pool 6 tööle minna kell pool 5 õhtul tulla ja autost otse garaazi astuda, kus tööriided ja keevitusmask juba ootavad.Kriisa kirjutas:Samamoodi võib öelda kalameestele, et mis te oma aega raiskate niimoodi, kala saab ju poest. Minule ei suuda küll keegi selgeks teha miks peaks talvel pool päeva jääaugu ääres passima ja vahepeal isegi ilma, et saaks mingit kala.MahviaDeTyrk kirjutas:Kõik minu omaksed on mind alati tiba segaseks pidanud ja minu tegemistesse ka vastavalt suhtunud - peab ütlema et on nati keeruline neile selgeks teha miks küll ma autot niimoodi "lõhun" ja miks ma kõik raha sellesse "vanarauda" matan