K: Kus saab Tartus maasturit lae alla tõsta?

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

K: Kus saab Tartus maasturit lae alla tõsta?

Postitus Postitas TiitR »

Mõtlesin siin ükspäev, et lasen profülaktika mõttes auto üle logistada, kuna on roolis tunda väikest loksu. Mõeldud-tehtud ja seadsin sammud heade tegijate juurde (Vaido ja Aivar Riia tn.), kes mu kõiki eelmisi sõidukaid hea hinnaga putitatanud. Kuid seal tabas mind tagasilöök - nimelt ei tõstvat nende vanake tõstuk minu masinat üles (vähemalt nad kartsid, et ei tõsta), kuna nende jutu järgi toli sel tõstukil uuest peast tõstejõudu 2,5t., kuid praeguseks on seegi ilmselt vähenenud. Ja minu Pajero täismass on midagi üle 2,7t. (Ei taha ju ka ühe rondi pärast poiste leivateenimist tuksi panna, kui tõstuk katki läheb). Siit ka küss, et kus saaks lasta auto üle loksutada ja seal ka juppe vahetada lasta, ning seda kõike mõõduka hinna eest ja seda Tartus?
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

5525795 Pets - Asub Vapramäe tnaval

Lae alla ei tõsta - aga kanal on kah hea asi
tartuoffroad.ee
5581340
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Huvitav,miks sul täismassi vaja tõsta,st. kõik inimesed ja pagas autos?Tõstetakse ikka tühimassi,mis peaks antud juhul kuskil 2t kanti jääma?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

MahviaDeTyrk kirjutas:5525795 Pets - Asub Vapramäe tnaval

Lae alla ei tõsta - aga kanal on kah hea asi
Kanal sobiks ilmselt ka jah (üle logistamiseks)...kuigi ma ei tea kuidas kanali peal ntx. rooliotsasi vms. asja vahetatakse kui rattad maas on?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

fagott kirjutas:Huvitav,miks sul täismassi vaja tõsta,st. kõik inimesed ja pagas autos?Tõstetakse ikka tühimassi,mis peaks antud juhul kuskil 2t kanti jääma?
Tühimass on täpselt 1945 kg. ja täismass 2720 kg....ilmselt ei tahetud oma vanakesest tõstukiga riskida :) ...aga see on nende õigus.
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Kanal sobiks ilmselt ka jah (üle logistamiseks)...kuigi ma ei tea kuidas kanali peal ntx. rooliotsasi vms. asja vahetatakse kui rattad maas on?
Mis vahet seal on, kas vahetatakse rattad maas või õhus? Pärast tuleb sild nagunii paika sättida.[/code]
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Aardla 25/27 õue peal Esso kirjadega Fulbconi firma.
Samas õues vähemalt 4-5 firmat veel, kes sõidukeid remondivad
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

al kirjutas:Aardla 25/27 õue peal Esso kirjadega Fulbconi firma.
Samas õues vähemalt 4-5 firmat veel, kes sõidukeid remondivad
Tänud. Olete ise ka neid kohti külastanud või lihtsalt teate, et seal remonti tehakse? Lihtsalt kompetentsuse pärast küsin.
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Rooliotsa vahetamiseks ei pea ju tervet autot ülesse tõstma. Piisab ju tungrauast.
Huvitav, et minu masina passis on tühimassiks märgitud 2120kg. Sinul TiitR ju samasugune masin ainult, et automaat kastiga.
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Rein
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Rein »

Mina majandan Otepääl. Nelipost tõstuk ja sillastend olemas. J.hurda 1a. Autoasi Otpää, OÜ Karter
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Rein kirjutas:Mina majandan Otepääl. Nelipost tõstuk ja sillastend olemas. J.hurda 1a. Autoasi Otpää, OÜ Karter
Ise majandad seal? Et siis klubilistele "klubi hinnad" ka? 8)
Rein
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Rein »

Juppide, õlide rehvide pealt saab kindlasti, töö rahade pealt vähe raskem, eks seleta töömehe naisele, miks mees palka välja ei teeni :), aga saame sealt ka natukene pigistada.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Rein kirjutas:Juppide, õlide rehvide pealt saab kindlasti, töö rahade pealt vähe raskem, eks seleta töömehe naisele, miks mees palka välja ei teeni :), aga saame sealt ka natukene pigistada.
Tänud. Ära karda, ega ma nii koi ka nüüd pole, et töömehe palga arvelt tingima hakkan :D ...aga panin selle info omale kõrva taha ja võib olla astun ka lähiajal läbi.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”