Haakekonksud maasturitele !
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Haakekonksud maasturitele !
Müün sinu maasturile haakekonksu mis on teisaltatav, komplektis juhtmesari ja kinnitus komplekt. Toon selle sulle ka koju kätte. Hinnad on sinule kui 4x4 foorumi liikmele soodsamad. Omavad euro-serti. Küsi infi ja hinda minu käest tel. 56 69 39 70 või meili klaaskonks@hot.ee .
Koduleht: http://www.hot.ee/klaaskonks/
Konksude hinnakiri: http://www.hot.ee/klaaskonks/HAAKEKONKSUD.xls
Koduleht: http://www.hot.ee/klaaskonks/
Konksude hinnakiri: http://www.hot.ee/klaaskonks/HAAKEKONKSUD.xls
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Nissan Patrol GR Y60 konksu hind huvitab
erkki5.7@hotmail.com
erkki5.7@hotmail.com
- 10-4
- Mudder
- Kontakt:

Ten-Four, Over And Out!
Hetkel haige - veab vaid üks ratas :p
Projekt Rocky F73 uueks - 2009-...
Hetkel haige - veab vaid üks ratas :p
Projekt Rocky F73 uueks - 2009-...
Jeebu konks
95a.Grandil on olemas konksuraam koos pistikuga (firma BOSAL) kuid puudub konks ise. Konks ära käidav ja kadunud
Kas sellisele variandile leidub lahendust.

Jeep GC 5,2 -95a.
Andestust moderaatorid
ärge siis nüüd kohe nahutama ka hakake ma ikka maasturi meestele head tegema aga kui mõistlik oleks üles riputada kogu hinnakiri mis umbes 8 A4 täit ??? Ega vist eriti mõistlik ole. Aga ega ma reeglite vastu saa , seega konksud on vahemikus 1120 kr - 18430 kr. Viimane on siis Suburbani automaatne kroomitud jne mõtetustega junn. Mõistliku auto konksu hind on ka mõistlik. Nii,et aga küsige ja ma üritan endast anda parima.
Lugupidamisega Heinza!
ärge siis nüüd kohe nahutama ka hakake ma ikka maasturi meestele head tegema aga kui mõistlik oleks üles riputada kogu hinnakiri mis umbes 8 A4 täit ??? Ega vist eriti mõistlik ole. Aga ega ma reeglite vastu saa , seega konksud on vahemikus 1120 kr - 18430 kr. Viimane on siis Suburbani automaatne kroomitud jne mõtetustega junn. Mõistliku auto konksu hind on ka mõistlik. Nii,et aga küsige ja ma üritan endast anda parima.
Lugupidamisega Heinza!
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Heiki003
sinu Grandile ei saa eraldi seda otsa kuna minu omadel on see teistsuguse ehitusega. On aga uus pakkuda ja seda siis kahepoldiga teisaldatav kogu komp. hind 1708-kr sulle koju.
Dhaiatsu Rocky on tubli aga konks on ka minu jaoks kättesaamatu )))
Erkki1 Patrol Y60 konks maksab 2002-kr. sulle koju.
Kui kellelgi on soovi siis helistage ja lepime kokku.
Lugupidamisega Heinza.
sinu Grandile ei saa eraldi seda otsa kuna minu omadel on see teistsuguse ehitusega. On aga uus pakkuda ja seda siis kahepoldiga teisaldatav kogu komp. hind 1708-kr sulle koju.
Dhaiatsu Rocky on tubli aga konks on ka minu jaoks kättesaamatu )))
Erkki1 Patrol Y60 konks maksab 2002-kr. sulle koju.
Kui kellelgi on soovi siis helistage ja lepime kokku.
Lugupidamisega Heinza.
Maasturi omanikele teen hinna siis nii , et jagage see hind mis kataloogides toodud rahulikult 1,3 ga ja saate hinna millega Teile see koju kätte jõuab.
Lugupidamisega Heinza.
Usun , et mode ka nüüd rahulikum
Jah , ja see kehtib KÕIKIDELE asjadele mis kodukalt leiate.
Tegelikult boob pressis selle reklaami just minu käest välja

Lugupidamisega Heinza.
Usun , et mode ka nüüd rahulikum

Jah , ja see kehtib KÕIKIDELE asjadele mis kodukalt leiate.

vitara konks
mis on vitara 3D, 1994 konksu hind?
Millest jutt käib? See XLS tabel on kodulehel avalikult väljas ja ei sisalda ju sisseostu hindasid... Siia linkisin selle mina, eesmärgiks oli vältida mammutteema teket, kus iga mees küsib oma autole konksu vms! Tõmba see XLS siit lingilt või mine kodukale, leia oma auto ja konksu hind ning siis helista müüjale!suzi kirjutas:"tt" poolt mainitul on tõsi taga. Hetkel me ju näeme kõik mis hinnaga sa asja ise ostad. Keera see xls tabel näiteks pdfi.
Kasuta näiteks OpenOfficet ning seal on pdfi võimalus.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
algselt olid hinnad nähaboob kirjutas:Millest jutt käib? See XLS tabel on kodulehel avalikult väljas ja ei sisalda ju sisseostu hindasid... Siia linkisin selle mina, eesmärgiks oli vältida mammutteema teket, kus iga mees küsib oma autole konksu vms! Tõmba see XLS siit lingilt või mine kodukale, leia oma auto ja konksu hind ning siis helista müüjale!suzi kirjutas:"tt" poolt mainitul on tõsi taga. Hetkel me ju näeme kõik mis hinnaga sa asja ise ostad. Keera see xls tabel näiteks pdfi.
Kasuta näiteks OpenOfficet ning seal on pdfi võimalus.

hetkel asi parandatud
Aitan palju oskan...