Lahendus leitud

ja teostatud ka:
Kuna minu ja arvatavasti teistel patrolitel 160 on revers-väljavõte vintsile, siis jäid need hammakad terveks, mis nigu oleksid minu süsteemis pidanud trossi maha kerima ja lihtne: tross poolilt maha ja uuesti peale tagasi aga teistpidi kerimisega.
Võimalik et juhtub mingi jama või keski teab miks nii ei tohiks?
Siin juures kodanikele teadmiseks et kui selline asi juhtub et suudate vintsi väljavõttes hambad maha lasta, siis edasi sõita suurtel kiirustel ei soovita kui üldse, ma arvan, et paneb eeldavasti käigukastile õhtale.
Olles väljavõtte maha kruvinud ja seda tühjendanud - pagan ainult 5 - 6 hammast, ülejaanud koukisin magneti abil välja kjäigukastist, et kui oleks pikem reis kui 50m, siis arvatavasti ...
Hetkel süsteem töötab uuesti ühtepidi nagu ennegi oli mõeldud, kuna ei vaja maha kerimist.
Üks küsimus küll tekkis, et sai uued jämedad rullikud laagritel tehtud, aga vist trossi ava jäi tiba kitsas et algul ei taha tross kuidagi külgedele joosta, kas sellest võib jama tulla?, et nagu hakkab trossi vahele vedama vms, proovisn paar korda peale ja maha, midagi ei tundunud jamasti olevat? Tross jooksis vabalt vedades maha küll.