Tagasijooksu piduriga plokk

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

STT kirjutas:Pane ikka info välja siis teab kas saab või ei . Isegi olen 4500...6500 lbs asjast huvitatud. Kindlasti puldiga. Veel pakuks huvi ka selline plokk mis on tagasijooksu piduriga.
Tagasijooksu piduriga plokk? Mis imeasi see veel on?
Virgo.
Mudas alates 2003.
STT
Mudder

Postitus Postitas STT »

See on selline plokk, mis laseb trossil ainult ühes suunas joosta.Korrektne oleks olnud öelda vist ''tagasijooksu lukustiga plokk ''
Viimati muutis STT, K Mär 30, 2011 8:47 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

STT kirjutas:See on selline , plokk mis laseb trossil ainult ühes suunas liikuda.
Mis? Tross liigub muidu kahes suunas :shock: Egs Sul pilti juhuslikult pole?
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
STT
Mudder

Postitus Postitas STT »

http://www.vints.ee/?page_id=189 Vaata sealt. Ei ole antud ettevõttegta seotud ja 25% alet pole mõtet minult küsida .Mõtlen sellist nagu PCA- 1271. Kui kellelgi oleks pakkuda odavalt, oleks käsi ostma.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Nende asjade purunemisjõud peaks olema 1500kg ringi ja mõeldud nöörile. Nii vähemalt mulle neid tutvustati ühe tootja poolt, mis silma järgi näevad sarnased välja.
+372 5028488
STT
Mudder

Postitus Postitas STT »

Arvan , et 1500 kg mind rahuldaks ja nöör ei ole ka paha. Pean täpsustama , et tegelikult ei taha neid asju autole vaid hoopis paati. Kuna isa tervis ole enam see mis peaks ja füüsiliselt rebida enam ei või aga hing ja tahtmine on nagu enne,siis tuleb ilmselt kevadisel mõrrapanekul talle appi minna. Kuna seal on piisavalt tuima tõmmet võiks asja veidi kaasajastada.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”