16.01 Männikule

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

16.01 Männikule

Postitus Postitas Külahull »

Kuna pean enda pisikese käima ajama ja natuke sõitma, siis võiks seda teha juba vähe pikemalt ja koos kaaslastega. On plaan minna vallutama Männiku tankidroomi, pikka sõitu ei plaaniks, nii mõned tunnid ronimist, kuid plaanid võivad ju alati muutuda :wink: Kui keegi viitsib ühineda siis võiks kokku saada 10:00-11:00 ajal.
kaits09
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaits09 »

Võite minna mürgeldada küll seal tankodroomil, sõitsime sinna g-wagenitega rajad sisse üle-eile :D
Tiimi Neli Tankisti ja Koer piloot......ehk keegi vanematest olijatest veel mäletab säänset tiimi
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Postitus Postitas Ergo K »

Ei tea kas üritus toimus,aga väikse hilinemisega kohale jõudes, ei leidnud ma Männikult kedagi. Oli küll 2 vene rahvusest maasturimeest,aga nemad eriti aktiivset müttamist ei harrastanud ja kadusid sealt peagi. Ah jaa, keegi müdistas gaz66 (oli vist) kah mäe peal,aga lahkus sealt peale minu kohale jõudmist suht ruttu.
Mina "kollanokana", kes kasutas alles täna esmakordselt aeglustit, ei tahtnud tühjalt tagasi minna ja keerasin siiski rajale :). Mäkke üles saamine ei tekitanud mingeid probleeme ja ka teiselt poolt allalaskumine oli lihtne. Peale seda avastasin ennast orust, kus väljasaamine näis võimatu :lol: .Otsisin siis kohta, kust teele tagasi saada, aga kõik tundus suht võimatu :? . Lõpuks otsustasin kasutada buldooseri jälgi ja sealt ka minna proovisin. Esimene kord ei õnnestunud, kuna ei julenud vist piisavalt palju pedalit vajutada. Natu veel kukalt kratsinud, võtsin julguse kokku ja rammisin pedal põhjas mäkke 8) . Kuna nõlva tipu ja tee vahel oli paras järsk küngas,kus ukerasin veel pusut aega, kuid teele ma sain.
Hiljem sõitsin veel ettesõidetud metsarada ja jõudsin järeldusele,et võin oma GC-i maasturiks pidada küll :) .
Proovin järgmisel korral ikka teistega liituda, et julgeks vähe raskemaid katsumusi ette võtta.

Terv,Ergo
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

No vot, nägid ju küll. Mina see 66 ukerdasingi seal. See kui ma su vaateväljast kadusin, ei tähenda ka automaatselt seda, et kedagi pole :lol: Oleksid pidanud ligi astuma.
Sai siis asi jälle risti-põiki läbi sõidetud ja suht rahul. Osad head kohad olid kadunud karjääri laiendamise alla, aga teravamaid elamusi jätkus selle eest uutes kohtades.
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

No ei julge igaühele kohe ligi karata...krt teab,kes ja mis keelne seal roolis istub :D . Sinuga oleks mul vist raske olnud sammu ka pidada :roll: , ma nägin millisest järsakust sa olid võimeline (küll raskustega) üles ronima.
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Ergo K kirjutas:No ei julge igaühele kohe ligi karata...krt teab,kes ja mis keelne seal roolis istub :D . Sinuga oleks mul vist raske olnud sammu ka pidada :roll: , ma nägin millisest järsakust sa olid võimeline (küll raskustega) üles ronima.
No alati oleks ju saanud ka köie otsas loodust ja rada nautida :D
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Eks teinekord olen targem ja haagin ennast sappa :wink:
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”