Ei tahaks niisama neid tulesi maha kiskuda

Moderaator: Moderators
Jah, ilmselt rikuvadki. Ootan juba ammu kampaaniat, kuidas "kõik puhuvad" asemel on organiseeritud reid - "kõik valgustavad". Sellest ei taheta jätkuvalt aru saada, et tegelikult on paljudel kasutajatel need lisatuled asja pärast külge kruvitud ning nendega osatakse ka teisi arvestades ringi käia. Sõidan töö ja hobide pärast väga tihti sellistel teedel ja aegadel, kus lisavalgus on mu enda huvides. Ka riigi huvides - kui mina olen terve ja liiklen turvaliselt - siis on 1 kodanik juures, kes mh. ka riigile raha teenib. Kummaline on see, et riik usaldab mind maksumaksjana, isana, ka on kapitäis relvi lubatud... aga 4x 37,5 ei lubata - äkki olen ohtlik.georg21 kirjutas:Mind eile hakkas selline teema huvitama. Käisin ülevaatusel ja kui vana http://www.okidoki.ee/item/129428/ selliseid tulesi ees nägi, hakkas kohe uurima klaaside pealt kui võimsad need on. Numbrid kokku rehkundanud ütles, et kui ma neid tulesi eest ära ei kisu siis tema mind läbi ei lase?!! Eelmine aasta käisin ülevaatusel ja sellist muret küll ei tekkinud. Kas aastaga on eeskirjadega midagi muutunud? Kas kõik esimeste lisatuledega maasturid, veoautod rikuvad eeskirju ja nendega sõita võimalik ainult tänu liiga headele sinistevilkuritega onudele, kes teeääres on?
Ei tahaks niisama neid tulesi maha kiskudaaga kui seadus nii ütleb, eks siis peab maha selleks ajaks võtma
Mul näitab 25+25, et siis lisatulev võivad kokku olla veel 25marauder kirjutas:Jah viimasel ajal on politsei ja ülevaatajad seda referentsi arvu järgima hakanud. Köik esituled kokku vöis olla 75 ühikut.
Ilmselt läheb ta sul napilt löhki see arv. Tule klaaside peale on kirjutatud see arv. Autol peaks olema miski 17,5 äkki kumbki tuli.
Vale. Töötulede kasutamine liikluses on keelatud.kpihus kirjutas:Pmst kui ühendad lisa kaugtuled eraldi lüliti alla, selliselt et nad ei lülitu koos põhi kaugtuledega vaid ainult eraldi lülitist, siis käsitletakse neid kui töötulesid ja referents arv ei ole enam oluline. Õigus ?
2) kaugtulede ümberlülimisel lähituledeks peavad kõik kaugtuled lülituma välja üheaegselt. Lähitulede ümberlülimisel kaugtuledeks peab vähemalt üks paar kaugtulesid sisse lülituma;Taavi2101 kirjutas:Kas auto küljes olevate või koos põlevate tulede kogureferentsarv ei ületaks 75't ?trc kirjutas:võid ka vabalt need lisatuled kaugtulede kangi alla ühendada. AGA. pead välja võtma auto kaugtulede kaitse, et need ei rakendusk lülitusel. Peaasi et tulede kogureferentsarv ei ületaks 75't
trc kirjutas:2) kaugtulede ümberlülimisel lähituledeks peavad kõik kaugtuled lülituma välja üheaegselt. Lähitulede ümberlülimisel kaugtuledeks peab vähemalt üks paar kaugtulesid sisse lülituma;Taavi2101 kirjutas:Kas auto küljes olevate või koos põlevate tulede kogureferentsarv ei ületaks 75't ?trc kirjutas:võid ka vabalt need lisatuled kaugtulede kangi alla ühendada. AGA. pead välja võtma auto kaugtulede kaitse, et need ei rakendusk lülitusel. Peaasi et tulede kogureferentsarv ei ületaks 75't
3) elektriühendused peavad tagama, et summaarne kaugtulede valgustugevus, mida saab üheaegselt sisse lülitada, ei ületaks 225 000 cd, mis vastab valgustugevuse kontrollarvude summale 75;
KÕIK, mis on auto küljes, PEAB töötama. KUI sul on suured lisakaugtuled, mille kontrollarv annab kahe peale kokku 75, EI TOHI auto enda kaugtuled enam töötada. St, et sa PEAD oma standardtule "ümber ehitama" sedasi, et kaugtuli ei lähe põlema - st. kaitse välja või juhtmed läbi lõikama.georg21 kirjutas:trc kirjutas:2) kaugtulede ümberlülimisel lähituledeks peavad kõik kaugtuled lülituma välja üheaegselt. Lähitulede ümberlülimisel kaugtuledeks peab vähemalt üks paar kaugtulesid sisse lülituma;Taavi2101 kirjutas: Kas auto küljes olevate või koos põlevate tulede kogureferentsarv ei ületaks 75't ?
3) elektriühendused peavad tagama, et summaarne kaugtulede valgustugevus, mida saab üheaegselt sisse lülitada, ei ületaks 225 000 cd, mis vastab valgustugevuse kontrollarvude summale 75;
Nüüd siis üle rääkides, et lisakaugtuled võivad olla KUI need näiteks ei tööta, olenemata võimsusest? e. annab välja lülitada