Et aina porisemaks ilma kisub...äkki on mõnel sõber, kes väga metsa ei satu ja sobivad talle ka originaal veluurmatid?
P.S loomulikult ei paku ainult vahetust, vaid võin ka ainult osta .
Tartu Valoor sisuliselt juba ongi Amserv (aasta lõpus vist ka juriidiliselt).
Aga seal see lisavarustus kõik 120 kohta. Mina pidasin nende odavate all silmas just 100-se matte.
Otsisin, aga arvet ei leidnud, et koodi öelda. Vaatan homme, kas mati enda peal on kirjas.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT tarmo@4x4.ee, 526 5874
Sõbrake pea nüüd veidi hoogu. Selline firma nagu Rensi Mer. Toob Eestisse Rootsist pori matte. Ise käisin Raineril kodus omale valimas ja võin sulle ka panna mattide siia numbrid mida küsida.
Mina panin need kohe omale kui uue auto salongist kätte sain ja olen väga rahul. Kataloogis tal LC120 ei ole. Ma ise valisin tema laos.Helista Rainerile ja küsi numbreid mis panen siia sulle homme vast.
Tk vast kuskil hetkel nii 150 eeku kanti kui sedagi.
4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
Panda kirjutas:Sõbrake pea nüüd veidi hoogu. Selline firma nagu Rensi Mer. Toob Eestisse Rootsist pori matte. Ise käisin Raineril kodus omale valimas ja võin sulle ka panna mattide siia numbrid mida küsida.
Mina panin need kohe omale kui uue auto salongist kätte sain ja olen väga rahul. Kataloogis tal LC120 ei ole. Ma ise valisin tema laos.Helista Rainerile ja küsi numbreid mis panen siia sulle homme vast.
Tk vast kuskil hetkel nii 150 eeku kanti kui sedagi.
Kui viitsid, siis viska mõni pildike neist mattidest, tahaks näha lihtsalt kui hästi nad sobivad.
P.S sinu lingitud aadressil vähemalt koduleht küll ei tööta