jupihunt jne
Moderaator: Moderators
jupihunt jne
Hei,
saatsin selle tatipritsimise prygikasti. 4x4.ee ei ole veel p2ris delfi staatust omandanud, kus rapsid oma yhe persel2inud diili seinapeale ning loodad, et meil k6igil hakkab parem.
Shit happens, ning seda k6igiga.
saatsin selle tatipritsimise prygikasti. 4x4.ee ei ole veel p2ris delfi staatust omandanud, kus rapsid oma yhe persel2inud diili seinapeale ning loodad, et meil k6igil hakkab parem.
Shit happens, ning seda k6igiga.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Ei miks ? foorumi alateemades leidub palju mahalaitmist ja ka kiitmist. Kuid seda kõike märkimiväärsemalt viisakamas toonis.
See jutt, mis ennem kirjas oli kõlas kuidagi järgmiselt
(Tekst tahtlikult minupoolt ilustreerivama pildi joonistamiseks võimendatud)
On arusaadav, et see lendab kohe prükkarisse. Samas, kui seal oleks olnud kirjas midagi stiilis
Kasutage meie kirjakeeles leiduvaid teisi sõnu oma sõnumi korrektseks ja informatiivseks edastamiseks.
Täie mõistuse juures,
Alati Teie,
Kristjan Kotkas
See jutt, mis ennem kirjas oli kõlas kuidagi järgmiselt
"Mingid munnid ei toonud mu kuradi juppi kohale ja on täielikud värdjad"
On arusaadav, et see lendab kohe prükkarisse. Samas, kui seal oleks olnud kirjas midagi stiilis
Siis poleks see teema prügikasti näinud. Ma kordan veel. 4x4.ee ei ole peldikusein, kuhu kirjutatakse vihapurse ajendil, et Vikotor on lollpea ja Mari on Lits.Asutus XX suutis peale korduvaid järelpärimisi mu jupi tarnimisega hätta jääda, minu kogemuste tulemusel soovitan nendega asjade ajamissel arvestada nende võimetusega
Kasutage meie kirjakeeles leiduvaid teisi sõnu oma sõnumi korrektseks ja informatiivseks edastamiseks.
Täie mõistuse juures,
Alati Teie,
Kristjan Kotkas
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Aga mix mitte teha selline eraldi rubriik kuhu teistele hoiatuseks saaks ülesse panna igast negatiivsed kogemused ja ärilised "lüpsta" saamised. Paljudes foorumites kus toimetatakse ostu ja müügiga on sellised asjad täiesti olemas ja inimesed sellega seoses ka targemad/ettevaatlikumad. Muidugi ei ole asja mõte selles et kui kasutaja X müüb kasutajale Y pruugitud jupi ja see mingi N aja pärast lahkub siit ilmast, et siis kohe vaja kasutaja X foorumis maa alla ja veel sügavamale tallata.
Lihtsalt idee selline, võtke heaks või pange pahaks.
Lihtsalt idee selline, võtke heaks või pange pahaks.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
- totu
- I live off from the mud
Nt. teema "Teile põhjustatud ebameeldivused mida suudate tõestada (vajadusel)". Lihtsalt igasuguste tatipritsimiste tagajärjed võivad üsna ebameeldivalt binisele mõjuda. Tüüpnäide- sell tormab teenindusse ja nõuab auto kohendamist kojujõudmiseni, uue jupi tulekuni, veel hullem, müügini või milleni iganes e. ajutist remonti odava hinnaga. Aasta- paari pärast pasandab mööda küla et näe kus käpardid, käisin sellise papi välja ja asi ei kestnud 50 tuhandetki. Kes siis lammas on? PS. selliste jobude pärast pannakse meid ka tavaliselt valiku ette "paneme uue sõlme või remondi ise".
Tehtud, mõeldud.
Härra Kotkas.K.Kotkas kirjutas:Ei miks ? foorumi alateemades leidub palju mahalaitmist ja ka kiitmist. Kuid seda kõike märkimiväärsemalt viisakamas toonis.
See jutt, mis ennem kirjas oli kõlas kuidagi järgmiselt"Mingid munnid ei toonud mu kuradi juppi kohale ja on täielikud värdjad"
Siis poleks see teema prügikasti näinud. Ma kordan veel. 4x4.ee ei ole peldikusein, kuhu kirjutatakse vihapurse ajendil, et Vikotor on lollpea ja Mari on Lits.Asutus XX suutis peale korduvaid järelpärimisi mu jupi tarnimisega hätta jääda, minu kogemuste tulemusel soovitan nendega asjade ajamissel arvestada nende võimetusega
Täie mõistuse juures,
Alati Teie,
Kristjan Kotkas
Vaata mina pole küll sellise taustaga ja sisuga asju siia kirjutanud ja ma siiralt lootsin , et lugejad ka sellest õigesti aru saavad ja õige nurga alt lähenevad , see et ma kirjutasin lahti eelloo ja sealt tõin välja eraldi sellest nähtuva moraali oleks tegelikult pidanud lugejatele mõjuma teisiti kui pelgalt tatipritsimine. ( vahemärkus, mina mitte kunagi ei kasuta avalikes kirjades roppusi nagu sa Kristjan üritad mulle siin külge kleepida ja minu kirjutamise stiil on ka hetkel sama mis tolle postituse juures oli) Mu soov ja tahe oli sellest tulenevalt hoiatada kaasvõitlejaid tulevaste ja võimalike mõtetute tühjade lubaduste ja sekelduste eest. Ju siis ma ei küündi veel oma kirjutamise oskusega nii kõrge latini. Kuid, kui mina sain laksu kätte, kliendilt kes mitte kunagi enam minu töökotta selle venitamise pärast ei tule, siis ütelge mulle mille pagana pärast siis teised siinsed mehed kes tööd teevad peaksid veel kord omal nahal selle läbielama ja uuesti samade rehade otsa komistama sama laadselt ????? Ma oma aruga kirjutasin küll selgelt selle eelloo lõppu millest hoiduda. Kas tõest peaks siis iga kirjutise ette kirjutama SAAGE ÕIGESTI ARU JA LUGEGE LÕPUNI !!! , vaevalt küll. Siinsed inimesed kes mind lähemalt tunnevad teavad millest ma räägin ja kuidas ma räägin. Tühja kohapealt ma ei hakka häält tegema, mul pole selleks lihtsalt aega ja viitsimist.
Siin kohal tänan enda seisukoha toetajaid, hoiame kokku ja meil hakkab parem , uskuge on vähem jamasid kui õigesti käituda ja kui on infot kus kes mis.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ma ei tea kas alati kõik probleemid peaks foorumisse tooma aga kui inimesele on liiga tehtud ja ta otsustas selle siia ülesse riputada siis on see tema õigus. Seda enam, et pole anonüümne postitus nagu Delfis. Ei poolda neid anonüümseid postitusi delfides j.n.e. Aga antud juhul tundub, et inimene on oma andmed siia jätnud ja järelikult ta on valmis vastutama oma sõnade eest.
See kui keegi annab teada mõnest potensiaalselt ebakvaliteetsest teenindajast on hea. See, et siin praktiliselt iga teema mölaks kätte ära läheb on juba ammu teada fakt ja sellele on ka foorumi "juhatuse" tähelepanu juhitud. Kahjuks ei ole mitte mingeid samme ette võetud. Jätkuvalt saab foorumi liikmeks IGA loll kes vähegi registreerimisvormi täita saab. See kas ta kunagi metsas käinud on, kas tal üldse maasturiga sõitnud on või kas tal loadki on - ei huvita kedagi.
Kristjan sa ütlesid oraakelikult "ei ole VEEL delfi". Kui asi sama rada pidi edasi läheb ei viitsi varsti asjalikumad tegelased siia enam midagi postitada ja keskmine teema algab püstitusega "Tra sa mulle eile statakas fakki näitasid..". Teie valik, kas tahate kvalitatiivset keskkonda või kvantitatiivset. Siiamaani on viimase suunal läinud. Varsti, kasvab asi üle käte ja keegi ei suuda seda enam hallata. Delfis on näiteks täiskohaga inimene tööl, kelle ülessanne on päev otsa delete nuppu kommetaariumis klikata. Moded tahate endale sellist tuleviku? Või võtame midagi ette ja roogime veidi kasutajaskonda ja seame sisse soovituse põhise liikmeks saamise (soovitada saaks ka ikka usaldusväärsed inimesed)?
Urmas
Kristjan sa ütlesid oraakelikult "ei ole VEEL delfi". Kui asi sama rada pidi edasi läheb ei viitsi varsti asjalikumad tegelased siia enam midagi postitada ja keskmine teema algab püstitusega "Tra sa mulle eile statakas fakki näitasid..". Teie valik, kas tahate kvalitatiivset keskkonda või kvantitatiivset. Siiamaani on viimase suunal läinud. Varsti, kasvab asi üle käte ja keegi ei suuda seda enam hallata. Delfis on näiteks täiskohaga inimene tööl, kelle ülessanne on päev otsa delete nuppu kommetaariumis klikata. Moded tahate endale sellist tuleviku? Või võtame midagi ette ja roogime veidi kasutajaskonda ja seame sisse soovituse põhise liikmeks saamise (soovitada saaks ka ikka usaldusväärsed inimesed)?
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
- erik
- Aktiivne Pikendus
Kas sul myrgel on õrna aimu ka kuidas seda seltskonda "rookima hakata" Ja mulle on tegelikult tekkinud selline arusaam, et kes suvel "kõvasti" postitab, sellel on väga igav elu või istub ta luumurruga kodus.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
On, aga ma ei hakka seda peldikuseinale riputama. Teinekord väksemas seltskonnas võib teema taas tõstatada.erik kirjutas:Kas sul myrgel on õrna aimu ka kuidas seda seltskonda "rookima hakata" Ja mulle on tegelikult tekkinud selline arusaam, et kes suvel "kõvasti" postitab, sellel on väga igav elu või istub ta luumurruga kodus.
Näe ma postitan ja mul pole kumbagi.Ja mulle on tegelikult tekkinud selline arusaam, et kes suvel "kõvasti" postitab, sellel on väga igav elu või istub ta luumurruga kodus.

Päikest:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com