Grand Cherokee 5,2/5,9 erinevused

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Sillaehitaja
Off Roader Wannabe

Grand Cherokee 5,2/5,9 erinevused

Postitus Postitas Sillaehitaja »

Tere

Jutuks siis 1996-1998 aastal valminud mudelid.

Kas on just hoolduse poolepealt on mingeid suuri erinevusi, mis ajajooksul võivad häirivalt kulukaks minna?
Kas on ka mõningaid tüüpvigu, mida esineb ühel masinal rohkem, kui teisel?

Foorumi otsingut olen kasutanud.

Tänud
8 silindrit on vähemalt 4 korda parem kui 4.....
Võistelnud alates 2002 a.
gsm. (+372) 56 916 914
Kasutaja avatar
Sillaehitaja
Off Roader Wannabe

http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi

Kas mõni foorumlane on nende masinate hingeeluga ja ajalooga tuttav?
gsm. (+372) 56 916 914
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

5.9 kaheastmeline jahutusradika vent kipub koolema. Mis ise-enesest ei ole katastroof.Tehnilisi iseärasusui muidugi on...kuid kui hammas peale hakkab võta siiski 5.9 Hoopis teisest puust masin.
Virgo @ siiamaani kahetseb 5.2 rooli taga :evil:
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
pätakas
Mudder

Postitus Postitas pätakas »

Nimekirjas viimane on tuttav auto, väga korralik isend. Kuulutuses räägitu vastab tõele, mingeid trikke temaga tehtud ei ole ja hooldatud on kogu aeg pädeva asutuse poolt. Hetkel teise omaniku käes - pere II autona, laste koolivedamiseks. Tunnen ka esimest omanikku, hoolitseb oma autode eest alati väga hästi.
Muljetavaldav masin, jutt siis sellest http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Olen proovinud omanikule auku pähe rääkida, et sellest saaks haruldaselt hea jahiauto, kui ta hakkaks jahipidamisega tegelema. Seni ei ole mees vedu võtnud... :P
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

pätakas kirjutas:Olen proovinud omanikule auku pähe rääkida, et sellest saaks haruldaselt hea jahiauto, kui ta hakkaks jahipidamisega tegelema. Seni ei ole mees vedu võtnud... :P
Tundub väga ilus ja korralik liikur olema. Jahimehel oleks eriti hea haisvat ja verist kulti sellega vedada, pärast saab mitu päeva autot tuulutada :puke:
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
pätakas
Mudder

PARUN kirjutas: Tundub väga ilus ja korralik liikur olema. Jahimehel oleks eriti hea haisvat ja verist kulti sellega vedada, pärast saab mitu päeva autot tuulutada :puke:
Vahel on loll möla hullem kui kuldi hais... :texas
PARUN
Rock Crawler

pätakas kirjutas:
PARUN kirjutas: Tundub väga ilus ja korralik liikur olema. Jahimehel oleks eriti hea haisvat ja verist kulti sellega vedada, pärast saab mitu päeva autot tuulutada :puke:
Ka võimalik, kuid olen korduvalt olnud autos, ja seda ka koos seaga ja see ei ole mitte meeldiv, paki kui hästi tahad, kuid ikka haiseb ja ka vereplekk pärast kuskil, kui just ulme spets vanni pole ehitatud, nii et see ei ole LOLL möla 8)
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
pätakas
Mudder

PARUN kirjutas:
pätakas kirjutas:
Ka võimalik, kuid olen korduvalt olnud autos, ja seda ka koos seaga ja see ei ole mitte meeldiv, paki kui hästi tahad, kuid ikka haiseb ja ka vereplekk pärast kuskil, kui just ulme spets vanni pole ehitatud, nii et see ei ole LOLL möla 8)
Ok, rahu.. Mul on lihtne plastvann autos, verd ei tilgu ja hais ei püsi. Ja suuremad kui 120kg jõmmid olen haagisega vedanud või Rangeri-mehe kutsunud. Teemaalgataja eest - sry OT.
Selline 5,9 Jeep GC on igatahes äärmiselt tore asi, sõidurõõmu on temas väga ja õige peatselt on ta laias massis tõsine kollektsionääriese.
PARUN
Rock Crawler

Kõik ok. :D
Vabandust et vahepeal teemaväline jutt tuli. :oops:
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
Sillaehitaja
Off Roader Wannabe

See auto on müügist maas.... :D

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Minu poolt teema lukku.
gsm. (+372) 56 916 914
Suletud

Mine “Tahan osta aga ?”