Korralik eesti köis

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

G-69
Got ARB and Nitrous?

Korralik eesti köis

Postitus Postitas G-69 »

:!: Keegi küsis soovitust korraliku köie kohta aga kadus siis ära! Panen siis siia:
Eestis tehakse Raplamaal Kaius (Kaiu EKO AS) täiesti normaalseid köisi riidematerjalist lindina, silmad otsas ja suure tõmbetugevusega. Nende poodniku telefon on 50 37 991.
Ise ostsin sealt mõned aastad tagasi 2 köit ja kuskilt mujalt lisaks kallid kvaliteetseeklid (et kellegile aknasse ei lendaks, suure tugevusvaruga).
Need köied on mul seni kõvasti tööd teinud ja kestavad edasi (olen nendega ka metsast palke lohistanud, traktorite tõmbamiseks laenanud jms).
Oma kogemusest ütlen, parim hinna ja kvalitedi suhe, nii et julgen soovitada küll.
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

See jutt on juba korra ammu läbi käinud, aga mul kasutuses sama firma 12tn tõmbejõuga pehme tross. (mingid kiud veniva kesta sees), narmendab ja näeb üsna kole välja, aga kannatab siiani 25 tn koormaga veokat kraavist sikutada. Siiani pole keegi veel jagu saanud.
casca
Fitting 44"

Postitus Postitas casca »

oskab keegi öelda mõnda firmat kes müüks kapron köisi eestis?
Offroadiga tegelnud alates 2006.
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Postitus Postitas Indrek »

casca kirjutas:oskab keegi öelda mõnda firmat kes müüks kapron köisi eestis?
Vaata igasugustesse paadipoodidesse (üks nendest Peterburi tee 46 Bike & Boat World), seal igasuguseid köisi saadaval. PS! Loomulikult mitte autode vedamiske, kuid teinekord läheb nööri ikka vaja.... :twisted: :twisted:
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Indrek kirjutas:
casca kirjutas:oskab keegi öelda mõnda firmat kes müüks kapron köisi eestis?
Vaata igasugustesse paadipoodidesse (üks nendest Peterburi tee 46 Bike & Boat World), seal igasuguseid köisi saadaval. PS! Loomulikult mitte autode vedamiske, kuid teinekord läheb nööri ikka vaja.... :twisted: :twisted:
...no ja kui köis olemas siis ei tohiks ka seepi unustada. Pidi paremini silmusesse joksma.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
casca
Fitting 44"

tänud ja ma hakkan siis otsima ja kui midagi head leian siis annan siia ka teada.

üks küsimus veel - millise köie\trossi\veolindiga siinne rahvas oma autot mudast välja veab?

ma ise otsin kapron köit, sest sellega on pehmem tõmmata ja peaks olema ka tõhusam väljatõmbamisel.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

casca kirjutas:tänud ja ma hakkan siis otsima ja kui midagi head leian siis annan siia ka teada.
üks küsimus veel - millise köie\trossi\veolindiga siinne rahvas oma autot mudast välja veab?
ma ise otsin kapron köit, sest sellega on pehmem tõmmata ja peaks olema ka tõhusam väljatõmbamisel.
Igapäevaseks vintsimiseks/pukseerimiskeks kasutanud siiani kõige odavat oranzi K-Rautakesko 7m/5t linti, mis vaid 199EEK maksab.
Seni end igati õigustanud.
Tõsise tõmbamise jaoks olemas korralikud rohelised ja kollased Inaka lindid.
Lisaks olemas tõsine 15m pikk ankurdatud silmadega jäme veniv köis.

Kokku ca 30m tõmbevahendit.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Ehituspoodidest saab igasuguseid tõmbamiseks mõeldud lintköisi. Eriti magus on neid osta sellel ajal, kui sel suured aled mängus. Näiteks Ehitus Services. Ise olen aru saanud, et kõige odavam ei pruugi olla see kõige vastupidavam, seepärast soovitan vaadata spets tööriista jms... poodidesse.
casca
Fitting 44"

vat vat sellist venivat köit otsin mina ka aga mitte nii pikka ega mitte väga jämedat. mul ühel tuttaval on ka selline käis, vist mingi laeva juures kasutatav köis on olnud, aga tollel on pikkust ca 40m. selle köiega on ta kunagi oma krossi GAZ 51-ga T150 mudast välja tõmmanud :shock: :shock: :shock:
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

casca kirjutas:

vat vat sellist venivat köit otsin mina ka aga mitte nii pikka ega mitte väga jämedat. mul ühel tuttaval on ka selline käis, vist mingi laeva juures kasutatav köis on olnud, aga tollel on pikkust ca 40m. selle köiega on ta kunagi oma krossi GAZ 51-ga T150 mudast välja tõmmanud :shock: :shock: :shock:
Head ja väga tugevad laevaköied on saadaval Pirtal. Kasutatakse jahtide väiksemate aluste kinnitamiseks kaile. Veniv ja on väga vastupidav.
Tollboy

Postitus Postitas Tollboy »

Otsisin siin igavuse tõttu neid firmasid kust saab trosse nööre nii kapron kui ka sysinikkiud nööre mis on 7mm paksud aga kannatavad 15t. :twisted: :?: :?: :?:
hindadest niipalju et piritalt jahtklubist mina kyll ostma ei läheks kuna sealt poest välja tulles ei julge tykk aega rahakoti vahele vaadata. :hs
Aga bike ja boat worldis on täitsa pandavad hinnad olen isegi seal väga tihe klient :br (muuseas päästevestid maksavad seal kõigest 450.- tykk) :lol:
Tanklavarustuse As

Puksiirlint 2500kg/6m 105,70
Puksiirlint 5000kg/6m 142,20
Puksiirlint 7000kg/6m 194,40

OÜ Alter marine
Türi 6, 11313
Tallinn
Tel. +372 6 519 666
Faks.+372 6519 667
http://marine.ee/?vars=page&values=introduction.1

Punutud kapron ots 10mm valge/punane
Punutud kapron ots 6mm, valge
Punutud kapron ots 8mm, valge/punane

http://www.viendra.ee/koied.php?lk=tooted
G-69
Got ARB and Nitrous?

Re: Korralik eesti köis

Postitus Postitas G-69 »

G-69 kirjutas::!: Keegi küsis soovitust korraliku köie kohta aga kadus siis ära! Panen siis siia:
Eestis tehakse Raplamaal Kaius (Kaiu EKO AS) täiesti normaalseid köisi riidematerjalist lindina, silmad otsas ja suure tõmbetugevusega. Nende poodniku telefon on 50 37 991.
Ise ostsin sealt mõned aastad tagasi 2 köit ja kuskilt mujalt lisaks kallid kvaliteetseeklid (et kellegile aknasse ei lendaks, suure tugevusvaruga).
Need köied on mul seni kõvasti tööd teinud ja kestavad edasi (olen nendega ka metsast palke lohistanud, traktorite tõmbamiseks laenanud jms).
Oma kogemusest ütlen, parim hinna ja kvalitedi suhe, nii et julgen soovitada küll.
See korralik firma endiselt tegija:
http://www.kaiueko.ee/
Ja muidugi, kui kuskil sadamas käsi sees on, siis laevaköis on kah üks väga väärt asi - ainult otstega tuleb midagi välja mõelda!
Tollboy

Postitus Postitas Tollboy »

See korralik firma endiselt tegija:
Ja muidugi, kui kuskil sadamas käsi sees on, siis laevaköis on kah üks väga väärt asi - ainult otstega tuleb midagi välja mõelda![/quote]
Nu otstega selline asi ,et kjk klubis pirital on Valduri nimeline mees sadamakapten ,tema teeb neid otsasid käsitööna ja väga korralikult ma muidugi ei mäleta palju ta röövib.NB!Mitte yhegi laeva pardal pole mitte yhtegi köit,need on otsad(igal otsal on kaks otsa)Ja tegelikult paalisõlm ise sinna otsa teha on ka väga hea vastupidav ja ei jookse kokku.
Kasutaja avatar
FB
Fitting 38"

Postitus Postitas FB »

Mina olen võtnud Peterburi teelt Ehituse ABC kõrvalhoovist. Firma on CERTEX - ütle et offroadi tarbeks ja nad soovitavad milline, ainult et tõmbejõu pead ise välja mõtlema. Mul oli enne 14T - see läks jalutama (laenasin välja) ja nüüd ostsin peenema - vist oli 21mm ja 12 T. Väägga head köied - võtad hoogu, paned piduri peale ootad kuni teine välja tuleb... :wink: no OK, see vähe liialdus aga peaaegu nii. Peale lühikest kauplemist saime hinnaks, kui mu mälu mind ei peta, koos silmuste punumisega alla 700.- eegu. Soovitan soojalt.
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Tollboy kirjutas:See korralik firma endiselt tegija:
Ja muidugi, kui kuskil sadamas käsi sees on, siis laevaköis on kah üks väga väärt asi - ainult otstega tuleb midagi välja mõelda!
Nu otstega selline asi ,et kjk klubis pirital on Valduri nimeline mees sadamakapten ,tema teeb neid otsasid käsitööna ja väga korralikult ma muidugi ei mäleta palju ta röövib.NB!Mitte yhegi laeva pardal pole mitte yhtegi köit,need on otsad(igal otsal on kaks otsa)Ja tegelikult paalisõlm ise sinna otsa teha on ka väga hea vastupidav ja ei jookse kokku.[/quote]

Nagu meremehed ütlevad: köis on lehma kaelas, laeval on otsad... :lol:
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”