V:Toyota 4Runner 2,4TD

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Vasta
Mell
Fitting 44"

V:Toyota 4Runner 2,4TD

Postitus Postitas Mell »

Kuna elu teeb vahel korrektuure meie rutiinses igapäevaelus,siis tekkis selline tunne,et iga päev 100km mõõda Pärnu maanteed 4Runneriga uhada ei ole mõttekas.Siit ka idee soetada nn.linnamaastur.Kui mõni noor ohvrõuder on pargis juba mustad rajad sisse sõitnud ja sooviks ahvatlevasse metsa nina pista aga auto ei võimalda,siis see pakkumine on just sulle:mina saan maanteele vähe sobivama isendi ja sina oluliselt metsasuutlikuma sõiduki.
Minu poolt seega pakkumises Toyota 4Runner 2,4TD 66KW,diisel,manuaal,punane.Jaapanlasele kohaselt võib leida roostet,kahjuks isegi läbivat(tagastange).Siiani käivitud 2 aastat minu käes olles igal vajalikul momendil ja liikunud tõrgeteta.Pikemalt siin kribama ei hakka,suhtleks huvitundjatega juba otse.Sama lugu ka piltidega.
Ise oleks huvitatud Nissan X-Trail nimelisest sõidukist.Kindlasti diiselmootoriga.
Nagu mainitud,liigun 4Runneriga pea iga tööpäev Tallinn-Varbola suunal,kontaktnumbriks 53734322

Ja kõigile lugejatele:HEAD UUT AASTAT !
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Vasta

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”