Cooper STT PRO
Moderaator: Moderators
Cooper STT PRO
Kevadeks plaan uued mudakad muretseda. Kogemused on BF-i ja Hankookiga.Nüüd jäid silma uued Stt Prod, mis on sarnased Bfiga.Pole nagu silma jäänud, et keegi kasutaks. On kellegil kogemusi, kuidas siis ka on? Kuidas mudas ja kas teevad sama hullu häält asfaldil nagu tavalised Sttd?
LC105, LC61
Re: Cooper STT PRO
Mul ootab üks jooks riiulil ehk isiklik kogemus veel puudub.
Müüja jutu järgi aga pidavat mudas head olema ja maanteel kõvemat müra tegema, kui vanad stt.
Müüja jutu järgi aga pidavat mudas head olema ja maanteel kõvemat müra tegema, kui vanad stt.
Re: Cooper STT PRO
Mina sõidan nendega ringi, kui soovid saad proovida.margus11 kirjutas:Kevadeks plaan uued mudakad muretseda. Kogemused on BF-i ja Hankookiga.Nüüd jäid silma uued Stt Prod, mis on sarnased Bfiga.Pole nagu silma jäänud, et keegi kasutaks. On kellegil kogemusi, kuidas siis ka on? Kuidas mudas ja kas teevad sama hullu häält asfaldil nagu tavalised Sttd?
Müra on sama mis vanadel STT rehvidel, selles mõttes meeldisid mulle GoodYear Wrangler MTR-id rohkem, müra oli oluliselt vaiksem.
Mudas töötab, kruusateedel peab ka täitsa kenasti, lumes sõitis täitsa talutavalt, jääl muidugi pidamist polnud.
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee