2.0 Grand V. või 2.7 G.Cherokee ?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
uudistaja
Mudder

2.0 Grand V. või 2.7 G.Cherokee ?

Postitus Postitas uudistaja »

Tere. Auto valimisel oleks veidi abi vaja. Olen internetis surfates välja valinud kaks teineteisest suhteliselt erinevat masinat.

http://www.auto24.ee/used/2079044. Grand Vitara. Mille kasuks räägib väiksem bensiinimootor. Ilmselt on remondi ja hoolduskulud ka soodsamad? Küll aga pole tegu nii levinud masinaga ja eriti ruumikas ei tundu ta olevat.Probleeme äkki varuosade kättesaadavusega?
http://www.auto24.ee/used/2039988. Grand Cherokee. 2.7 Diisliga isend. Veidi mures diisli töökindluse pärast. Palju ma ei sõida ja kolmveerand sõitudest on lühikesed linnakad. Küll aga on masin ruumikam ja mugavam. Remont ja hooldus kallim, aga varuosade kättesaadavus peaks parem olema?
Kaalusin ka 4.0 bensiini, aga sinna ei jaksaks kallata. Mingi 14-15 l/100km linnas oleks mu piir.

Auto ei oleks igapäevases kasutuses. Pigem nädalavahetuse masin. Aga 75% sõitudest ikkagi linnas. 1-2 korda kuus ka kalalkäik ja muidu ringisõidud.

Kellelgi soovitusi kumba eelistada?
Tänan
KristjanN
Rookie

Re: 2.0 Grand V. või 2.7 G.Cherokee ?

Postitus Postitas KristjanN »

Tere.
Vitara kohta ei tea midagi, Grand Cherokee on olnud, enam ei ostaks. Sirvi foorumit, diislimeeste muredest lehekülgede kaupa juttu, mul oli küll bensukas, a tegemist oli sellegipoolest palju, tüüpvigu on sellel autol kõvasti - istme kinnitused murduvad, soojenduse õhuklapid lähevad katki jne, pluss juhitavus ei kannata eriti kriitikat. Muidugi see müügiplats, mille lingi sa lisasid, on omaette teema, üsna palju ajakirjanduses juttu olnud sellest, konkreetne Grand tundub sisu järgi otsustades ka kõvasti vatti saanud. Aaaga see on kõigest minu arvamus, kui elu liiga igav tundub, võib autorahaks platsilt küll diisel WJ-i osta :D
Kasutaja avatar
rannamees
Rock Crawler

Re: 2.0 Grand V. või 2.7 G.Cherokee ?

Postitus Postitas rannamees »

Pidasin WJ grandi 4 aastat, 180 000.....310 000km, ainukesed probleemid olid käigukasti kuliss ja HVAC klapid. Kõik muu korraline hooldus. Ostaks uuesti, kui korraliku ja dokumenteeritud ajalooga leiaks. 2,7CRD
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”