O: 4mm alumiiniumist painutatud detailid
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: 4mm alumiiniumist painutatud detailid
Ostaks siis sellised alumiiniumist painutatud detailid 2tk nagu all oleval pildil, pinnad peaks olema suht kriimustustevabad. Kellel huvi selliseid teha mulle, võtku ühendust.
Tel 56224693
Re: O: 4mm alumiiniumist painutatud detailid
www.tinkercad.comsmurhv kirjutas:OT aga mis programmiga joonestasid?
Tel 56224693
Hmm, null pakkumist, aru ma ei saa, kas kõigil läheb nii hästi, et keegi ei taha tööd teha või metalli töötlejad ei loe foorumit 
Tel 56224693
- totu
- I live off from the mud
Valmistükid olemas aga õhtul pean pikkuse üle kontrollima. Rihvelalu ja karvane pool väljas, kui kasutatud asjad sobivad. Traathari teeb rihvliga imesid.
Tehtud, mõeldud.
Tänud aga vaja just siledat uut alumiiniumitotu kirjutas:Valmistükid olemas aga õhtul pean pikkuse üle kontrollima. Rihvelalu ja karvane pool väljas, kui kasutatud asjad sobivad. Traathari teeb rihvliga imesid.
Tel 56224693
Mõned tarkused: Alumiiniumleht natuke murdub kui temast painutada 90 kraadist nurka. Sellise paksusega jääb ka oma raadius välisnurgale, mis pole sellise servakandiga nagu joonestanud oled.
Ilusam oleks lõigata ribad ja kokku punktida ning teravat serva siis veidi faasida mõne lamelliga.
Põhimõtteliselt saan lasta vaja minevad detailid painutada aga siis tuleb terve tahvel materjali soetada.
Ilusam oleks lõigata ribad ja kokku punktida ning teravat serva siis veidi faasida mõne lamelliga.
Põhimõtteliselt saan lasta vaja minevad detailid painutada aga siis tuleb terve tahvel materjali soetada.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Välisnurk võib olla kergelt kumer, mul materjali pole endal, ehk tee mulle pakkumine koos materjaliga, niiet jäägid jäävad sulle.smurhv kirjutas:Mõned tarkused: Alumiiniumleht natuke murdub kui temast painutada 90 kraadist nurka. Sellise paksusega jääb ka oma raadius välisnurgale, mis pole sellise servakandiga nagu joonestanud oled.
Tel 56224693