O:GAZ 66 vintsiväljavõte
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O:GAZ 66 vintsiväljavõte
Vaja on pealkirjas nimetatud vigurit, paha ei teeks kui kardaan ka küljes on, ehk on kellelgi üle.
53953680
siim
53953680
siim
Re: O:GAZ 66 vintsiväljavõte
Silma jäi selline asi. Suht haruldlane tahapoole väljavõte. Saab keskvintsi teha vms. http://www.osta.ee/gaz-53-mehhaaniline- ... 47155.html
Re: O:GAZ 66 vintsi kardaanid ja vahepukk
Originaal väljavõte soetatud, kardaani majandus endiselt aktuaalne. Originaale keeruline leida, seega võib pakkuda
toorikuks ka nt mtz 52 vahepukki. Kui kellelgi veel mõni hea mõte millest leiutada, siis olen pakkumistele avatud.
siim
toorikuks ka nt mtz 52 vahepukki. Kui kellelgi veel mõni hea mõte millest leiutada, siis olen pakkumistele avatud.
siim
Kardaan - 100 euri.
Ei suutnud ka Tagadi laadalt leida vajaminevat tükki, seega endiselt ootan pakkumisi vahepukile. Saaks ka teha pika sirge kardaani, aga see jääks haavatavaks kividele kändudele. Kellegil ehk üle mõni vahepukk, nagu öeldud sobiks ka mtz 52 oma.
siim
siim
Minul on jätkuvalt pakkuda.
Teiega rääkisime telefonitsi kui ma ei eksi, ja pakkusite mulle kardaani, kokkuleppele me ei saanud. Tänan siiski pakkumise eest.Minul on jätkuvalt pakkuda.
Minupoolest võib selle teema lukku panna, vajaminev vahepukk leitud. Tänud headele inimestele!