Palun sõitke teile ettenähtud radadel mitte inimeste eramaadel.

Moderaator: Moderators
Kui sügaval see gaasitoru oligi?elkuliina1 kirjutas: ...
Kuna tegemist on ka gaasitorustiku kaitsealaga, siis nende muda aukude tagajärjel võib seal ka mõni gaasitoru lihtsalt katki minna ja siis on tegemist juba suurema probleemiga.
Kogu lugupidamise juures ja niipalju kui mina safaritel sabas sörkinud olen on eramaa silte austatud ja tõkkeid lõhutud pole. Kindlasti on maasturiomanike seas ka selliseid kes ei austa teise inimese vara, tööd ja vaeva kuid siinse foorumi kasutajaskonna seas sellist suhtumist vähemalt isiklikult täheldanud pole.elkuliina1 kirjutas:Tere,
Eramaa sildid on väljas olnud ja samuti on olnud ka tõkked ees, mis on lihtsalt ära lõhutud ja sellest ei ole abi olnud. Paneme uuesti sildid üles ja loodetavasti sellest on abi, Kuna tegemist on ka gaasitorustiku kaitsealaga, siis nende muda aukude tagajärjel võib seal ka mõni gaasitoru lihtsalt katki minna ja siis on tegemist juba suurema probleemiga.
Ma lihtsalt füüsiliselt ei jõua igakord sinna joosta, kui keegi seal jälle sopa sees müttab ja enamik, kes ei ole kinni jäänud sõidavad kiiresti minema. Püüan nüüd tõesti hakata pildistama ja numbrimärgid üles kirjutada, kui midagi muud ei aita. See jutt, et eramaa silte ei ole ja sellepärast sõidetakse ei ole tegelikult õige. Eramaa sildid on seal üleval olnud ja nendest ei peeta kinni, praeguseks on need tõesti ära kulunud ja tuleb uued panna. Seekord on ka pilt juurde lisatud, aga ikkagi hakkab foorumis selline jutt pihta, et mis teil maaomanikel viga on ja mis te vingute. Ma usun, et keegi ei taha, et nende eramaale tullakse ja songitakse lihtasalt järjepidevalt maa üles, see on ju täiesti loogiline.rommel kirjutas:Kogu lugupidamise juures ja niipalju kui mina safaritel sabas sörkinud olen on eramaa silte austatud ja tõkkeid lõhutud pole. Kindlasti on maasturiomanike seas ka selliseid kes ei austa teise inimese vara, tööd ja vaeva kuid siinse foorumi kasutajaskonna seas sellist suhtumist vähemalt isiklikult täheldanud pole.elkuliina1 kirjutas:Tere,
Eramaa sildid on väljas olnud ja samuti on olnud ka tõkked ees, mis on lihtsalt ära lõhutud ja sellest ei ole abi olnud. Paneme uuesti sildid üles ja loodetavasti sellest on abi, Kuna tegemist on ka gaasitorustiku kaitsealaga, siis nende muda aukude tagajärjel võib seal ka mõni gaasitoru lihtsalt katki minna ja siis on tegemist juba suurema probleemiga.
PS. Gaasitoru katkiminekut vast otseselt karta pole.
Võimaluse korral kirjutage järgmine kord lõhkujate reg numbrid üles.
Mina olen ise maaomanik, mistap sõna võtsingielkuliina1 kirjutas: ...
See jutt, et eramaa silte ei ole ja sellepärast sõidetakse ei ole tegelikult õige. Eramaa sildid on seal üleval olnud ja nendest ei peeta kinni, praeguseks on need tõesti ära kulunud ja tuleb uued panna. Seekord on ka pilt juurde lisatud, aga ikkagi hakkab foorumis selline jutt pihta, et mis teil maaomanikel viga on ja mis te vingute. Ma usun, et keegi ei taha, et nende eramaale tullakse ja songitakse lihtasalt järjepidevalt maa üles, see on ju täiesti loogiline.
Tahan uskuda, et see nii on.tyyp07 kirjutas: .... Tahtlikult vaevalt siinsest seltskonnast midagi lõhub.
Tänan idee eest ja proovin võimalikult kiiresti sinna need sildid ka üles uuesti saada.v6sa kirjutas:elkuliina1 kirjutas: ...
Parim hinna-kvaliteedi suhe on ilmastikukindlale kilele trükitud tekstil, mis kleebitud veekindlale vineerile.4 aastat vihma ja päikest, senini loetav. Täiesti võrreldav korraliku värviga. Lakitud värv võiks olla veel vastupidavam.
Siin on selgelt ju öeldud, et Kaitsevööndis peab hoiduma tegevusest mis võib kahjustada gaasitorustikku. Kooritud pinnasel, gaasitorustiku kohal, ei ole lubatud rasketehnika liikumine.Gaasitoru vahetus läheduses tuleb kaevata käsitsi.Gaasitorustikule peab olema tagatud täies ulatuse ligipääs.v6sa kirjutas:elkuliina1 kirjutas:EDIT: Ei leidnud küll kusagilt märget, et Eesti Gaas kuidagi keelaks gaasitrassil toimetamise autodega:
http://www.gaasivorgud.ee/wp-content/up ... a-2014.pdf