Ei, seda kontrollisin kõigepealtAndrus Michelis kirjutas:Tühja pudelit pole istme all?

Moderaatorid: hulkur, Moderators
Ei, seda kontrollisin kõigepealtAndrus Michelis kirjutas:Tühja pudelit pole istme all?
Juttu ju eespool lehekülgede kaupa.Lühidalt, metsa ei sobi hästi ,põllule ja farmi sobib hästi. Lihtne pesta ja puhastada nii seest kui väljast. Suuremat ratast pole väga mõtet panna. Käru jaksab vedada (2,8T on järgi olnud tuli ludinal). Mootorist ei tea muud kui ,et 220 K läbisõitnud ja selle ajajooksul EGR vahetatud. Veermiku remontinud pole. Ma ei tea ,minuoma on hästi kestnud , mõni jälle ütleb ,et ei seisa kuidagi koos. Eks ilmselt sõltub ka kasutajast. Ja see ka ,et V6 ei ole parem. Saad mootorit regulaarselt uuendada.team301 kirjutas:Kuidas täpsemalt 2.0tdi 135kw toimetab mis on nõrkus,kuodas suure ja raske käruga saab hakkama,mis ratas kellegil all on?
V6 oleks parem ma usun aga no hammas ei hakka peale sinna.
Suured tänud kes viitsivad vastata
Võid uurida ka vw foorumist, seal ka mõned kasutajad on. Mul jahikaaslasel on samuti see 190kw-line, kuid tal pole siin jälle kasutajatmobil kirjutas:Tere, kas siin foorumis on ka mõni 190kw Amaroki kasutaja-omanik või teab keegi kedagi,kellel on mureks käigu vahetus 1-2 käigule (jõnksuga)?
Minu omal oli, sõbra omal oli. Esimene kord katsetati ja öeldi, et ei ole midagi. Teine kord veidi otsekohesemalt kõneldes katsetati, võeti miskid andmed, suheldi tehasega ja uuendati tarkvara. Läks paremaks, kuid 100% hea ei ole. Sõbra omal vahetati väidetavalt miskit füüsilist ja sai hea, tal alguses oli minu omast tublisti hullem jõnks.mobil kirjutas:Tere, kas siin foorumis on ka mõni 190kw Amaroki kasutaja-omanik või teab keegi kedagi,kellel on mureks käigu vahetus 1-2 käigule (jõnksuga)?
Või siis tuleb uuesti ja 1,6l ja 3 turboga junn, nagu trend näitab. Elektriga vast maale rassima ei panda.maksipoiss kirjutas:Amarokiga varsti mõneks ajaks kööga https://www.accelerista.com/uudis/repor ... l-lopetab/