M:lumesahk 250eur.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M:lumesahk 250eur.
Pakkuda on asjalik lumesahk(valminud 2011a),lukkab väga hästi suvel mulda ja talvel lund.
Sahk on vintsiga tostetav ja kaasa pakin kinnitused mis sobivad fronterale,trooperile,rodeole ja honda pasportile.
Sahk seisab Viljandimaal ja hind on 250eurot tel-58158137
Sahk on vintsiga tostetav ja kaasa pakin kinnitused mis sobivad fronterale,trooperile,rodeole ja honda pasportile.
Sahk seisab Viljandimaal ja hind on 250eurot tel-58158137
58158137
-
- Rock Crawler
Re: M:lumesahk 250eur.
visu kirjutas:võimalik on kaasa kaubelda atv vints saha liigutamiseks.
Mingit pilti ehk?

Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
58158137
Selle pildi pealt ma küll midagi ei näe mis oleks väärt 250 €. 

No aga alati on võimalus ise sahk teha! Mina lasin selle saha teha ja ostsin ise materjali ja müün seda selle hinnaga mis ta mulle maksma on läinud.
58158137
-
- Fitting 38"
Tere
OT. aga ei võta eriti sõna foorumis, aga siiber on juba kui no selle hinnaga saaks ma ei tea mida jne. kui kodanik on ise teinud ja määrab hinna, mis selles siis on, küll lõpuks selgub ostja vastavalt hinnale?
Aga kui mõni kõva businessvend müüb xkorda kallimat nodi, kui letist saada, siis võiks nagu jah teemat tõmmata ja kaasfoorumlasi suunata soodsama pakkuja juurde.
Just oli kogemus otsides ledtaskulambile akusid 2600mha, kus peab sees olema miski skeem või protsessor, nuta või naera aga sama firma ja toodang on letis juba 2X vahe erinevatel firmadel. Siin nagu võiks kiunu küll teha.
OT. aga ei võta eriti sõna foorumis, aga siiber on juba kui no selle hinnaga saaks ma ei tea mida jne. kui kodanik on ise teinud ja määrab hinna, mis selles siis on, küll lõpuks selgub ostja vastavalt hinnale?
Aga kui mõni kõva businessvend müüb xkorda kallimat nodi, kui letist saada, siis võiks nagu jah teemat tõmmata ja kaasfoorumlasi suunata soodsama pakkuja juurde.
Just oli kogemus otsides ledtaskulambile akusid 2600mha, kus peab sees olema miski skeem või protsessor, nuta või naera aga sama firma ja toodang on letis juba 2X vahe erinevatel firmadel. Siin nagu võiks kiunu küll teha.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
Lund eriti ei ole,aga kui kellegil on huvi siis on taitsa saadaval ja kindla huvilisega annab natuke hinda ka arutada.
58158137
Jutt jumala õige kusjuures, kui on huvi asja vastu, siis võta müüjaga ühendust ja kauple, kui huvi ei ole või hind ei sobi, siis keegi ei sunni ju ostma! Mitte et see postitus foorumile midagi juurde annaks, aga hinna kommenteerimine ise valmistatud või kasutatud asja puhul-a la see küll niipalju väärt ei ole, on küll täielik reostamine ja selliseid mehi siin ikka mõned on. ...jah, kui uut asja näiteks odavamalt müüakse poes, kui keegi kasutatult müüb, siis jah kommentaar asjakohane!krunnn kirjutas:Tere
Minu poolt edu müügiga, kellel vaja, see ostab, võtke kui up´i...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com