2,7 CRD sureb välja

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
lairer
Got ARB and Nitrous?

2,7 CRD sureb välja

Postitus Postitas lairer »

Viimasel ajal, eriti just hommikuti, sureb masin peale esimest käivutust välja. Käima läheb ilusti, käib paar sekundit ja siis sureb välja. Pärast seda peab ikka tavaliselt kuni minut aega käiama, enne kui käima läheb. Selline tunne, et öö jooksul vajub kütus kuskilt välja ja hommikul põletab selle kütuse ära, mis veel kuskil alles on. Olen tähele pannud, et välja sureb siis, kui auto seisab öösel üle 12 tunni ilma käivatamata. Õnneks on aku hea ja hommikud veel suht soojad nii, et saab käima küll. Aga päris talvel vaevalt, et aku suudab minut aega hommikul starterit käiata. Lisaks mõjub see starterile koormavalt...

Millest tuleks alustada? Kuskilt vist saab õhku? Filter vahetatud suvel.
2002 grand cherokee WJ 2,7 CRD
kadjakas2000
Rock Crawler

Re: 2,7 CRD sureb välja

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Kõrgsurvepumba kaaned, kütusevollad... Vaata kõigepealt, kas kuskilt ilastab. Kui ei- võib kahtlustada pihusteid.
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

mul jebis nii pärast filtrivahetust.
Ei saanudki enam orig filtrit toimima, kuna seal ühendused debiilsuse tipp.
Panin kaks sääreväristaja filtrit, nüüd paugupill.
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
samru
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas samru »

kadjakas2000 kirjutas:, kütusevollad...
mina paneks oma panuse nende peale. Näiteks sellele torule, mis läheb filtrist pumpa. Pargi auto tagumik kõrgemale ja ma usun, et järgmine hommik käivitub hästi!
Yukon
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
Kasutaja avatar
lairer
Got ARB and Nitrous?

samru kirjutas:
kadjakas2000 kirjutas:, kütusevollad...
mina paneks oma panuse nende peale. Näiteks sellele torule, mis läheb filtrist pumpa. Pargi auto tagumik kõrgemale ja ma usun, et järgmine hommik käivitub hästi!
Kui kõrgele selle tagumiku ajama peab, et see toimima hakkab? :lol: Tuleb kangesti meelde see, kuidas vanasti maal karjalauda juures õhtuti traktorid mäe otsa pargiti, et hommikul käima saaks. Täna hommikul oli jälle sama jama, kuigi panin tagumiku veidi kõrgemale...

Ja filter oli mul ka probleemiks, ühes kohas ei saadud vahetusega hakkama, ning pandi vana tagasi. Lõpuks tehti Laagris, diislikeskuses mingi otseühendus, et saaks ka teisi filtreid vahele panna.

Eks siis peab kütusevoolikuid laska kontrollida, sest ise ei näinud ma küll mingit leket. Keegi äkki soovitab kedagi tallinnast, kes konktreetseid mootoreid hästi tunneb?
kadjakas2000
Rock Crawler

lairer kirjutas: ...Ja filter oli mul ka probleemiks, ühes kohas ei saadud vahetusega hakkama, ning pandi vana tagasi. Lõpuks tehti Laagris, diislikeskuses mingi otseühendus, et saaks ka teisi filtreid vahele panna...
Alustada võiks selle kuliibinluse likvideerimisest. :roll: Hämmastav muidugi, et ettevõtmine, mis end diislikeskuseks tituleerib, ei saa hakkama filtrivahetusega... A jah, nende konede filtrivahetus on ikaldus, suvalise tootja filter ei pruugi toimida. Minu masuudipress põlgas ka viimasel korral esimesena pakutud filtri ära.
PS: Kas kõrgsurvepumpa vaatasid, ei ilatse?
jeebik
Mudder

Postitus Postitas jeebik »

enamasti surevad ära kütte torude tihendid need uued ja asi ants. või siis tõesti kõrgsurve pumba tihendikomplekt
tel. 58283710
Kasutaja avatar
lairer
Got ARB and Nitrous?

Nonii, nüüd sai vahetatud ports kütusevoolikuid ära. Välja enam ei sure, aga käivitamine on ikka kuidagi raske ja viskab suure valge pahvaka välja kui käima läheb.
Millest see valge suits tavaliselt tuleb?
kadjakas2000
Rock Crawler

lairer kirjutas:Nonii, nüüd sai vahetatud ports kütusevoolikuid ära. Välja enam ei sure, aga käivitamine on ikka kuidagi raske ja viskab suure valge pahvaka välja kui käima läheb.
Millest see valge suits tavaliselt tuleb?
Raske käivitumine on ilmselt kinni pihustite tagasivoolus. Valget suitsu kutsutakse auruks, tekkib ta veest. :mrgreen:

EDIT: Kui vaevaline see käivitus on, kaua käiama peab? Minu omal kulub ka miski paar sekundit käivitumiseks. Võrdluseks on mul üks vanem 2,9 Mersu masuudipress, mis sisuliselt võtme puudutamisest käima jõurahtab.
Kasutaja avatar
samru
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas samru »

Kui käivitamise ajal viskab valget auru, siis võivad olla vigased ka eelsüüte küünlad, ehk kütust silindrisse pihustatakse,aga pauku ei käi.

Lisaks: Kontrolli eelsüüteküünlad ära ning lõpetuseks saad ikkagi mõnda pihustit remontida 8)
Yukon
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
Kasutaja avatar
lairer
Got ARB and Nitrous?

No "pelmeenikeeduaur" ja see mis sealt hommikul tuleb, on ikka erinevad :lol: Sellel ikka selline spetsiifiline lõhn, nagu ei põletaks korralikult kütust vms.
No pihusteid ei tahaks küll remontida... Olen kaks tükki juba korda teinud ja uue ostnud(ei ole odav lõbu)! Vast veel töötavad, sest kui seal üks läbi oli, siis juba 0 juures ilma eetrita käima ei läinud.
Ise kahtlustan ka eelsüüteküünlaid juba, sest viimased hommikud on soojemad ja nüüd pole valget visanud
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”