Tervist,
Aidake viga otsida.
Esimeseks sümptomiks on jõukadu. Kiirendusel on tuim. 2k rpm juures mingine auk, peale seda hakkab paremini tõmbama.
42re atm kast. 1. ja 2. käiguga jõukadu väga välja ei paista, samas 3. ja 4. maanteel jõuetud. Möödasõitu ainult 2. käiguga võimalik teha. Ühte asja mida olen veel märganud maanteekiirusel, et vahel selgest taevast vahetab käigu alla korraks ning siis ülesse 4. peale tagasi. Ise mõtlen, et kas võib olla mingi seos mõne anduriga. Ainukesed andurid mida kontrollida pole saanud/oskand on CPS ja kiiruse andur käigukasti küljes. Küttekulu hetkel gaasiga keskmiselt 18L/100km mis enamvähem jääb normaalsuse piiridesse. Aju koode pole visanud.
Auto sõidab gaasiga, seade kontrollitud, pidi toimetama nagu peab. TPS gaasiaju järgi on korralik ei töllerda pinge, stabiilne. Just sai vahetatud küünlad, juhtmed, jagaja ja rootor. IAC ja TB on puhtad, uus õhufilter samuti. Lambdat proovisin ka vahetatada ilma igasuguse tulemuseta.
Mida võiks veel vaadata?
4.0 mootoriga probleeme
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
4.0 mootoriga probleeme
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535
Re: 4.0 mootoriga probleeme
Mul oli samade sümptomite juures kiiruseandur. Kas spidomeeter ka jupsib? Ja huvitav täheldus oli et kui kinni poos siis kickdown ka ei funktsioneerinud.
- weix2
- Fitting 44"
Mul aegajalt püsikaga sõites hakkas kiirus ise muutuma, kord suuremaks kord madalamaks, ja kui panin jala pedaalile et mis ta jõnksutab et tahaks stabiilselt sõita siis ühtlase kiirusega sõittes hakkas hoopis spidokas ülespoole minema, ehk jõnksutas ennast 90-110 ja 100-120 vahepeal, kuigi ise sõitsin stabiilselt 90 nagu enne. Selliste tundemärkkidega on siis kiiruseanduri tõrge? Samas seda juhtub aegajalt. Vahepeal saab paar nädalat püsikaga normaalselt sõitta.Ishwar kirjutas:Mul oli samade sümptomite juures kiiruseandur. Kas spidomeeter ka jupsib? Ja huvitav täheldus oli et kui kinni poos siis kickdown ka ei funktsioneerinud.
Weix
Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Kas kiiruse andurit annab testida ka kuidagi... Lähen kohe googeldama... 
http://www.ehow.com/how_7683994_check-t ... nsors.html
Tegelikult mul spido töötab nähtavalt normaalselt. Pole mingeid anomaaliaid. Imelik on see, et tahokas näitaks nagu -200rpm. Aga kust tahokale signaal tuleb? CPS pealt?
http://www.ehow.com/how_7683994_check-t ... nsors.html
Tegelikult mul spido töötab nähtavalt normaalselt. Pole mingeid anomaaliaid. Imelik on see, et tahokas näitaks nagu -200rpm. Aga kust tahokale signaal tuleb? CPS pealt?
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535