1. leht 1-st
Jõuludeks metssea põrsa liha. Lukku
Postitatud: P Dets 20, 2009 7:48 pm
Postitas PARUN
Kuna viimastel päevadel on õnne olnud ja rajalt maha võetud 3 metssea põrsast ning endal pole midagi teha nendega(külmkapid liha täis), siis oli plaan need kokkuostjale anda. Kuid natuke kahju hakkab, sest ilus kord pekki ka peal ja mitte ei tahaks anda kokkuostjale, ehk tunneks keegi palju rohkem rõõmu süües head põrsa liha mida poest ei saa, sammuti ei ole paljudel ka sõpru jahimehi kust liha saada. Kõik kolm on puhtad kopsu lasud, seega liha ilus, verevaba ja kvaliteetne. Saab nülgimatta ja koos peaga, kui vaja võin ka viimased eemaldada, aga seda juba kokkuleppel.
Võiks siis mingi kilo hind olla ja selleks siis 41 kohalikku raha, koos naha ja peaga.
Eriti hea, kui võetaks terve siga, sest pooliku seaga ei tee väga midagi. Kui kohe ära ei jõua süüa, siis panete külma ja ongi kõik, või ostate siis kamba peale.
Asukohaks Viljandimaa, kolmapäeval liigun ka Pärnu poole
Täpsemat infot saab tel 51922951
Timmo
Postitatud: P Dets 20, 2009 7:53 pm
Postitas TiitR
Teen PARUN-i teemale up-i sellega, et soovitan kõigile metsea põrssa liha omale muretseda. Seda just selle õrnuse poolest, mida ei anna täiskavanud seaga võrreldagi - topite põrssa ahju ja saab hea asi...uskuge mind
P.S endal on samuti külmiku moodi asi põrsast hetkel täis saanud ja nädalavahetuse põrsas rändabki ämmale jõuludeks.
P.S.2 ei tunne kuidagi moodi hr. Parunit, seega pole minu jutt tema poolt ostetud.

Postitatud: E Dets 21, 2009 10:20 am
Postitas Ints
topite põrssa ahju ja saab hea asi...uskuge mind
Jutt jumala õige.
Põrsaprae kõrvale veel pits külma valget viina....

Postitatud: E Dets 21, 2009 4:34 pm
Postitas PARUN
Nii, üks siga läinud, kaks veel alles. Homme lõunapaiku tuleb ka kokkuostu auto ja kui seniks läinud pole, annan ülejäänud kaasa. Nii et kiirustage härrased.

Postitatud: E Dets 21, 2009 7:29 pm
Postitas PARUN
Ja ongi viimane alles. Kes ees see mees.
Kui nahastamisega hakkama ei saa, siis võib kohapeal ära nahastada, aga seda siis Karksi-nuias.
Parimatega
Timmo
Postitatud: E Dets 21, 2009 8:35 pm
Postitas TiitR
PARUN kirjutas:Ja ongi viimane alles. Kes ees see mees.
Kui nahastamisega hakkama ei saa, siis võib kohapeal ära nahastada, aga seda siis Karksi-nuias.
Parimatega
Timmo
Mis sa tühja jandid tavainimesega - nahasta loom ära, on lihal ka kaubanduslik välimus ja kes seda va nahka ikka tahab? Ega siis linnainimene seda nahka kortermaja akna taha riputa, et tihastele pekki saaks, samuti oleks palju tahta, et ta selle põrsa vannis ära nahastaks

Postitatud: E Dets 21, 2009 9:02 pm
Postitas tyyp07
Mis põssa kaalub ja kas päälinna kah kuidagi saaks?

Postitatud: T Dets 22, 2009 2:01 am
Postitas Zumm20
nahk põrsa juures 25% kogu kaalust isegi jõulueel pügatakse. kes see loll ikka põrsa nahka pargib
Postitatud: T Dets 22, 2009 8:11 am
Postitas PARUN
Zumm20 kirjutas:nahk põrsa juures 25% kogu kaalust isegi jõulueel pügatakse. kes see loll ikka põrsa nahka pargib
Siis võid minna ja poest osta sellise hinnaga Metssea põrsa liha,

või kokkuostjat külastada. Siis saad teada kes keda pügab. Teema lukku, kõik läinud nüüdseks.