K:kust leida metall võrku

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
henry672
Got ARB and Nitrous?

K:kust leida metall võrku

Postitus Postitas henry672 »

Tervist , pöördun siia , kuna ei oska kuskilt ise otsida enam .Vaja oleks siis metall võrku , silma suurus ala 2x2 cm või midagi taolist .Eelistatuim oleks rombikujulise silmaga, ja ei otsi nö aiavõrku vaid tahvlitena , mida suurem tahvel seda parem pm oleks vaja 2x3m tükke 2 tk .Äkki keegi tegeleb metalliga siin ja on pakkuda kellegil :)

Nr 56221188
Peet
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Peet »

Ma ostsin enda grill-tünni valmistamise joaks rombikujulist võrku firmast Metall-Disain. Asuvad seal Suur-Sõjamäel, Dvigateli kvartalis. Koduleht neil ka olemas: www.metaldis.ee
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Metaldisain on edsimüüja.
Tootja: http://www.lavinton.ee/
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
prt
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas prt »

Enimor. http://www.enimormet.ee. Must ja valge metall eraldi angaarides ja peaks olema parim hind Tallinnas. Kui vaja siis relakatega Kopli kaagid lõikavad mõõtu ja teevad seda tasuta kui metalli neilt ostad. Laoseis netis üleval.
110 gs
Kasutaja avatar
R.Laansalu
Fitting 38"

Postitus Postitas R.Laansalu »

Käisin täna Metaal-Disainis. Suhtumine väga neil seal väga positiivne. Võrke seal igas kaliibris.
Murele lahendus leitud, tänud info eest.
henry672
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas henry672 »

Tänud vastuste eest , mina sain abi temekost laagris.
Vasta

Mine “Bizniz”