Kuhu minna ülevaatusele quadra drivega Pärnu/Tallinn

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Re: Kuhu minna ülevaatusele quadra drivega Pärnu/Tallinn

Postitus Postitas puhvel »

seroi kirjutas:Mu meelest on meil Eestis päris mitu Grand Cherokeed ja igasugu muid mehaaniliste ning elektrooniliste sillalukkudega autot ja pole kuulda olnud, et nende ülevaatusega oleks suuremat sorti jama? Ärgem tehkem sääsest elevanti. Võtab julguse kokku, astub kas Mauris või mujal tehnoülevaataja juurest läbi ning saab lubava templi kenasti pika tiluliluta registreerimistunnistusele kirja?
Mina näiteks ei soovi rohkem näha kuidas mu aparaati lõhutakse....leian alternatiive vast....
XC 70
linnuke
Fitting 44"

Postitus Postitas linnuke »

puhvel kirjutas:
seroi kirjutas:Mu meelest on meil Eestis päris mitu Grand Cherokeed ja igasugu muid mehaaniliste ning elektrooniliste sillalukkudega autot ja pole kuulda olnud, et nende ülevaatusega oleks suuremat sorti jama? Ärgem tehkem sääsest elevanti. Võtab julguse kokku, astub kas Mauris või mujal tehnoülevaataja juurest läbi ning saab lubava templi kenasti pika tiluliluta registreerimistunnistusele kirja?
Mina näiteks ei soovi rohkem näha kuidas mu aparaati lõhutakse....leian alternatiive vast....
Peale hea tuttava ja Money Money ei ole vist variante. :?: :roll:
seroi
Fitting 38"

Postitus Postitas seroi »

No tegelikult, kui sooviks on mitte näha auto lõhkumist, siis juhul kui autot lõhutakse on kõige lihtsam variant seda mitte näha olla teises ruumis või vaadata mujale ;)
linnuke
Fitting 44"

No küss oligi ju,kus ei lõhuta.Tallinna piires.
testivoitja
Mudder

Postitus Postitas testivoitja »

seroi kirjutas:No tegelikult, kui sooviks on mitte näha auto lõhkumist, siis juhul kui autot lõhutakse on kõige lihtsam variant seda mitte näha olla teises ruumis või vaadata mujale ;)
Päris omapärane suhtumine. Ei midagi isiklikku, aga mingi homo sulle taha tahaks panna, siis laksad popersit, paned silmad ning kõrvad kinni ja naudid olemist? :D
linnuke
Fitting 44"

testivoitja kirjutas:
seroi kirjutas:No tegelikult, kui sooviks on mitte näha auto lõhkumist, siis juhul kui autot lõhutakse on kõige lihtsam variant seda mitte näha olla teises ruumis või vaadata mujale ;)
testivõitja ütles
Päris omapärane suhtumine. Ei midagi isiklikku, aga mingi homo sulle taha tahaks panna, siis laksad popersit, paned silmad ning kõrvad kinni ja naudid olemist? :D

Väga 5 comments :D

Samas ,ühtegi asjalikku kohta pole veel kuulnud ,OK tuttavad ülevaatajad jne. on ikka kõigil,aga lihtsalt sportlik huvi juba ,kuidas asi stendis,_des toimib.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

No ütleme siis otse Mauri oligi koht kus öeldi, et mul auto katkine(ja seda võtmes, et ma pole esimene klient kes tuleb nende juurde katkise vahekastiga) ja kus oleks saanud ilmselt korduse põhjuseta. Nii et lõpeta palun see pagana kiitmine ja saa aru, et probleem tekkis sellest, ET KEEGI EI OLNUD VÕIMELINE SEDA TEOSTAMA. Samas sai näiteks Mauris küsitud eelnevalt, et kas suudavad teha ülevaatuse. Väitsid, suudavad - aga näe ei suutnud, viisakas oleks olnud minu käest raha mitte võtta ja vabandada, aga noh eks igaüks ise teab mida teeb. Käisin nende juures teist korda veel peale seda, kui sain Tallinnas ülevaatuse ja selgitasin veelkord QD tööpõhimõtet - ütleme nii, et vaadati nagu idiooti ja tõsiselt ei võetud. Pärnus Händel ütles kohe autot nähes, et tema stend ei kõlba ja ma pole esimene kelle minema saadab. Amservi töötaja konsulteeris kellegiga ja saatis ka ukselt minema. Papiniidu Tehnokulleris ütles, et võib proovida, aga auto katkiminekul minu probleem ja sain aru, et tegelikult töötajal savi nii piduristendist kui klientide autodest. Autobaasi kohta lugesin siit samast, et ei saa teha.
Käisin Pärnus kahes piduristendis. Ühes öeldi kohe, et ei suuda teha, aga lasin ikkagi täiskontrolli teha. Piduritest ei õnnestunud, nagu ette hoiatati, aga muu oli väga hea. Teine täiskontroll Mauris. Piduritest ei õnnestunud, aga muidu väga hea. Kolmas kord Tallinnas täiskontroll ja ülevaatus olemas. Ehk siis lasin kolm korda autot "piinata" ja kolm erinevat firmat leidsid, et auto väga ok. Ka Tartus hüppasin ühest Lõunakeskuse kõrval olevast ülevaatuspunktist läbi, sest reklaam lubas ka tasuta pesu kauba peale - pesu jäi saamata. Ülevaataja tunnistas, et ei suuda teha ja oskas vähemalt soovitada kuhu minna. Et soovitatav koht teises linnaotsas ja tööpäeva lõpp, siis loobusin, sest ei viitsinud hakata koerailmaga ja tipptunnil suure käruga läbi kesklinna trügima ja ilmselt oleks tööpäeva lõpuni ka liiga lühike aeg jäänud.

Mina saan asjast aru nii, et piduristendid erinevad punktides. Tartu vennad ütlesid otse - me väike koht ja seffid ei raatsi osta lisarulle. Kui juba töötajad ise ütlevad, et nende seadmed ei kõlba - mis me siis siin jaurame ja teoretiseerime. Ilmselt mõnes kohas jällegi ei viitsita lisarulle välja vedida ja saadetakse klient mujale. Ja ilmselt osad kohad "näpivad" võimalusel stendi ja teevad ülevaatuse vastavalt näo järgi ära, sest see odavam kui korraliku sisseseade ostmine. Ja kui sealjuures kliendi autot väheke piinatakse, mis siis. Sest antud teema küll pikk, aga konkreetsed aadressid/nimed välja pakutud vaid Tallinnas, Pärnu kohta vaid oletatakse, et seal ja seal võiks teha.

Minu poolest võib TEEMA LUKKU PANNA, sest midagi tarka pole rohkem ei minul ega ilmselt kellegil teisel enam öelda. Minu ärritus tekkis sellest, et tegelesin asjaga min kuu aega. Käisin 6 ülevaatuspunkti ukse taga autoga, auto pass ja rahakott näpus ja alles kuuendas punktis sain ülevaatuse tehtud. (Tegin meelega rasvaseks, et härra Seroi ja mõni veel saaks selle teema mõttele lõpuks pihta) Kui oleks jätnud ülevaatuse viimastele päevadele - siis oleks vist hakanud puksiiriga autot Tallinna viima, sest milline Politseipatrull usuks, et ülevaatus ei tee ülevaatust?
Viimati muutis ricardo, R Jaan 23, 2015 10:26 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
kuunor
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kuunor »

Mine A-Ülevaatusesse, kõigis punktides on lisarullid olemas.
linnuke
Fitting 44"

Minu poolt M.O.T.T.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Ka Tartus hüppasin ühest Lõunakeskuse kõrval olevast ülevaatuspunktist läbi, sest reklaam lubas ka tasuta pesu kauba peale - pesu jäi saamata. Ülevaataja tunnistas, et ei suuda teha ja oskas vähemalt soovitada kuhu minna. Et soovitatav koht teises linnaotsas ja tööpäeva lõpp, siis loobusin, sest ei viitsinud hakata koerailmaga ja tipptunnil suure käruga läbi kesklinna trügima ja ilmselt oleks tööpäeva lõpuni ka liiga lühike aeg jäänud.
Sa dramatiseerid seda asja üle. Ülevaatuspunktid on Tartus lahti kella 20-ni ning tipptund ei kesta ka nii pikalt. Sealt Lõunakeskuse ülevaatuspunktist Ringtee 75b (Everfeld OÜ juriidiline aadress Haapsalus) järgmisse lähimasse ülevaatuspunkti, kus on rullikud olemas on Amserv. Aadress on Ringtee 25 ja ei ole vaja kesklinna sõita. Aadressil Ringtee 25 käisin sama marki autoga lisarullidel juba 8 aastat tagasi. Selle tühja ülevaatuse pärast pole vaja seitse lehekülge kirjandit kirjutada. Sul oleks nagu mõni ime auto, või on juht imemees. :)
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
seroi
Fitting 38"

Postitus Postitas seroi »

Vat siin seltsimees kirjutas, et "ta ei taha rohkem NÄHA kuidas tema autot lõhutakse". Kui ülesande püstitus on mitte NÄHA, siis on sellele mitu lahendust, üks neist on muu hulgas mitte vaatamine. Ehk siis, vastus oli ajendatud konkreetsest küsimuse püstitusest - kui tahad õiget vastust, tuleb esimese asjana õigesti küsida ;)
Ägestumine väiksele sõbralikule torkele ja viited poppersile on siinkohal asjassepuutumatud ja labased.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

ibra kirjutas:
Ka Tartus hüppasin ühest Lõunakeskuse kõrval olevast ülevaatuspunktist läbi, sest reklaam lubas ka tasuta pesu kauba peale - pesu jäi saamata. Ülevaataja tunnistas, et ei suuda teha ja oskas vähemalt soovitada kuhu minna. Et soovitatav koht teises linnaotsas ja tööpäeva lõpp, siis loobusin, sest ei viitsinud hakata koerailmaga ja tipptunnil suure käruga läbi kesklinna trügima ja ilmselt oleks tööpäeva lõpuni ka liiga lühike aeg jäänud.
Sa dramatiseerid seda asja üle. Ülevaatuspunktid on Tartus lahti kella 20-ni ning tipptund ei kesta ka nii pikalt. Sealt Lõunakeskuse ülevaatuspunktist Ringtee 75b (Everfeld OÜ juriidiline aadress Haapsalus) järgmisse lähimasse ülevaatuspunkti, kus on rullikud olemas on Amserv. Aadress on Ringtee 25 ja ei ole vaja kesklinna sõita. Aadressil Ringtee 25 käisin sama marki autoga lisarullidel juba 8 aastat tagasi. Selle tühja ülevaatuse pärast pole vaja seitse lehekülge kirjandit kirjutada. Sul oleks nagu mõni ime auto, või on juht imemees. :)
Ibra, millised lisarullid seal kunagises Tarbuse ÜV punktis (nüüdseks jah Amservi omanduses) on? :roll: Ise käin seal oma rekkadega ca. 15a. ja pole nagu märganud? :roll:
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

TiitR kirjutas:
ibra kirjutas:
Ibra, millised lisarullid seal kunagises GO-Busi ÜV punktis (nüüdseks jah Amservi omanduses) on? :roll: Ise käin seal oma rekkadega ca. 15a. ja pole nagu märganud? :roll:
Sa pole sellepärast märganud, et rekkadele pole neid tarvis. Need rullid on seina ääres, ühed rullid vasakpoolse seina ääres, teised parempoolse seina ääres. Seega on neid kaks komplekti ja neid peab käsitsi tõstma, või lohistama. Aga paras kahe mehega tõsta ja olen neid mitu korda liigutanud. Viimati vast sel sügisel.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
linnuke
Fitting 44"

Ex elame elu edasi nagu ennemuiste,enne kui päris käest ära läheb. Pean silmas teemat ennast.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

ibra kirjutas: Sa pole sellepärast märganud, et rekkadele pole neid tarvis. Need rullid on seina ääres, ühed rullid vasakpoolse seina ääres, teised parempoolse seina ääres. Seega on neid kaks komplekti ja neid peab käsitsi tõstma, või lohistama. Aga paras kahe mehega tõsta ja olen neid mitu korda liigutanud. Viimati vast sel sügisel.
Ok. Tegelikult isegi meenuvad sealsed rullid seina ääres, kuid arvasin, et on toimunud vanade rullide vahetus uute vastu ja vanad vedelevad seal :D
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”