Korraldaja peab need asjad mida sa võibolla ostaksid raha eest tellima! Ja kui sa nüüd ei osta mis ta selle nänniga peale hakkab, kes selle siis kinni makasab? Ja kas see jutt vähe imelik ei ole, et meie sõitjad teadamata kui suured on kellegi kulud otsutame palju korraldaja meilt raha peab võtma. Selle korralduse juures võiks või peaks midagi ümber vaatama, sellega olen nõus! Aga kirik peab saama enam vähem keset küla...Madis kirjutas:Lühidalt - ma pean silmas, et kui korraldajad väidavad, et ei tule rahaliselt välja ja seda osati auhinnalaua tõttu, siis minul personaalselt ei oleks vaja auhinda, mille on sunnitud korraldaja kuskilt ostma ehk mis viiks korraldajalt raha välja.Arto kirjutas:Siin nüüd väike vasturääkivus ürituse turundamisega ning samas need kes ei saa karikat ja medalit, neile ei jää ju siis mingit mälestuseset üritusest. Võitjad vaatavad kodus kaminasimsil olevaid karikaid, teised aga tõmbavad pähe/selga nänni ning on samuti midagi meenutada!Madis kirjutas:Saan ja annan endale aru, et korraldamine ei ole odav tegevus, kuid nagu varem kirjutet, siis võiks vabalt ära jätta nänni, mis eeldab korraldajalt raha ja kõikseemees mõtetud diplomid ( olin siin/ käisin siin/ läksin siit)
Toodud diplomi kulu on suhteliselt väike (maks. 1€/tk) kuid kokkuhoid seegi.
Või olen ma valel teel?
Meenutuseks saab mittevõitnu endale pähe/selga soovi korral korraldajalt osta. Ja päriselt kah -mina ei tea küll kedagi keda see kohalkäimise diplom rõõmsamaks oleks teinud. Olen neid hiljem teistele edasi transportinud kuid emotsioon selle paberi üle on null. Pigem kasutagu korraldaja seda diplomi vorpimise aega millegi konstruktiivsema jaoks või kas või magamise tarbeks.
Toon ühe näite, kui tahan osta autot siis ei määra hinda mitte mina vaid ikka müüja ja kui mingi konkreetne mark tundub olevat kallis siis pean lihtsalt odavamid vaatama

PS! Diplomid kõik garaažis seinale klammerdatud