kusjuures need ongi nii enamvähem autod ja 60 k saab auto kätte nigu naksti.Peale vaadates on näha, et need pigem tänaval liigelnud ,mitte metsas.Otokas kirjutas:Keskkonnaministeeriumi omad on enamasti paremas korras, sest läbisõidud on madalate kütuselimiitide tõttu väikesed ning igapäevase metsas kasutamise asemel sõidetakse nendega valdav osa ajast ikka maanteedel. Tagastamisele lähevad autod, mille liisingperiood on lõppemas ning liisingu jäägid on 60 000 krooni ringis. Seega otse liisingust saades võiksid need autod kujutada endast paremat ostu kui senised ostud RMK-st.
RMK hullud päevad
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
Mulle meeldib see Jimnyhullus mis eestimaalasi vallanud on. Siin vanu müügikuulutusi sirvides jääb silma, et nii mõnigi mees on oma Jimnyt pea pool aastat müütanud. Lõpuks on pidanud kas lihtsalt loobuma või odavalt ära andma. Huvi on väga leige olnud. Kui aga maarjamaalasel on veidigi tunne, et saab midagi normhinnast odavamalt siis läheb silm helendama, nagu pensinäril Stockmani hulludel päevadel odavat vetsupaberulli nähes.
Olgu siin tegemist põllupealsete korterite või katusega ATV'dega, meile meeldib alati kõike korraga ostelda. Lõpptulemiks ongi üks suur segadus, mullid ja krahhid.. Mu pikk möla kokku võtta: kas Jimny on tõesti see sõber keda te oma perre kaua oodanud olete, või tormate ummisjalu tehingusse, sest odavalt saab (väidetavalt)..
Urmas
Olgu siin tegemist põllupealsete korterite või katusega ATV'dega, meile meeldib alati kõike korraga ostelda. Lõpptulemiks ongi üks suur segadus, mullid ja krahhid.. Mu pikk möla kokku võtta: kas Jimny on tõesti see sõber keda te oma perre kaua oodanud olete, või tormate ummisjalu tehingusse, sest odavalt saab (väidetavalt)..
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
mina ei osta nt sellepärast, et odavalt saab, mulle selline pill ammu meeldind. Krt ja see hind, millega nad müügis ei ole tegelt ju väike hindErcos kirjutas:Mulle meeldib see Jimnyhullus mis eestimaalasi vallanud on. Siin vanu müügikuulutusi sirvides jääb silma, et nii mõnigi mees on oma Jimnyt pea pool aastat müütanud. Lõpuks on pidanud kas lihtsalt loobuma või odavalt ära andma. Huvi on väga leige olnud. Kui aga maarjamaalasel on veidigi tunne, et saab midagi normhinnast odavamalt siis läheb silm helendama, nagu pensinäril Stockmani hulludel päevadel odavat vetsupaberulli nähes.
Urmas
JUST! Oksionipidamise alustala ongi see, et osavõtjale tekitatakse väikese alghinnaga illusioon odavast kaubast ja pannes sind võistlema teiste ostlejatega luuakse hasart. Kes meist siis ei tahaks võita kedagi või midagi. Kui need masinad oleks oma lõpphindadega lihtsalt auto24's müügis, oleks neist ilmselt 10% läinud. Kogu mu möla kokku võttes väike krahhiaegne soovitus: tarbige mõistlikult!Lundve kirjutas:mina ei osta nt sellepärast, et odavalt saab, mulle selline pill ammu meeldind. Krt ja see hind, millega nad müügis ei ole tegelt ju väike hind
Lugupidamisega:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
ütle, et see pole mõistlik tarbimine, kui kahest Grandist üks vahetatakse SukiSuki vastu:)Ercos kirjutas:JUST! Oksionipidamise alustala ongi see, et osavõtjale tekitatakse väikese alghinnaga illusioon odavast kaubast ja pannes sind võistlema teiste ostlejatega luuakse hasart. Kes meist siis ei tahaks võita kedagi või midagi. Kui need masinad oleks oma lõpphindadega lihtsalt auto24's müügis, oleks neist ilmselt 10% läinud. Kogu mu möla kokku võttes väike krahhiaegne soovitus: tarbige mõistlikult!Lundve kirjutas: mina ei osta nt sellepärast, et odavalt saab, mulle selline pill ammu meeldind. Krt ja see hind, millega nad müügis ei ole tegelt ju väike hind
Lugupidamisega:
Urmas
Mina himustasin Jimnyt juba paar aastat, peale ühe lahtise eksemplariga mägedes turnimist. Nüüd sain täpselt sellise nagu tahtsin, plank variant, rohelist värvi, ning ei usu et erakätest oleks miskit tehniliselt sama korralikku kätte saanud selle raha eest. Salong oleks muidugi ilusam olnud aga see probleem on mul juba uue istme ja väikse nühkimise näol lahendatud. Nii et mina olen täiesti rahul ja ootan nüüd mingit alustuseks "linnamaasturite" safarit et autot tundma õppida. Omal ajal sain HR-Vga küll üsna eduliselt hakkama ka kõige hullemates oludes, kinni jäin ainult 1 kord ja irooniliselt tõmbas just roheline RMK maastur mu sealt muda-august välja 

60kW/110Nm/AWD+RWD/LR & 191kW/380Nm/FWD/LSD