RMK hullud päevad

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Lundve »

Otokas kirjutas:Keskkonnaministeeriumi omad on enamasti paremas korras, sest läbisõidud on madalate kütuselimiitide tõttu väikesed ning igapäevase metsas kasutamise asemel sõidetakse nendega valdav osa ajast ikka maanteedel. Tagastamisele lähevad autod, mille liisingperiood on lõppemas ning liisingu jäägid on 60 000 krooni ringis. Seega otse liisingust saades võiksid need autod kujutada endast paremat ostu kui senised ostud RMK-st.
kusjuures need ongi nii enamvähem autod ja 60 k saab auto kätte nigu naksti.Peale vaadates on näha, et need pigem tänaval liigelnud ,mitte metsas.
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

üllar003 kirjutas:Vaatasin ühe Niva pakkumist- 091 VAZ. Üks tegelane on täna ennelõunal 12 korda 100 krooni kaupa iseennast üle pakkunud paariminutiliste vahedega :roll: Ei tea milleks see küll kasulik on :?:
söön oma mütsi ära, kui pärast seda ei olnud kellegi teist pakkumist veel.
MikkM
Fitting 38"

Postitus Postitas MikkM »

üllar003 kirjutas:Vaatasin ühe Niva pakkumist- 091 VAZ. Üks tegelane on täna ennelõunal 12 korda 100 krooni kaupa iseennast üle pakkunud paariminutiliste vahedega :roll: Ei tea milleks see küll kasulik on :?:
Minu andmetel ei ole selline asi võimalik.
üllar003
Mudder

Postitus Postitas üllar003 »

Pomo kirjutas:söön oma mütsi ära, kui pärast seda ei olnud kellegi teist pakkumist veel.
Kusjuures ei ole hetkel rohkem pakkumisi, ja oksjoni käiku vaadates on selline pakkumine võimalik.
Nii-et Pomo-le head isu, kerge amps enne lõunat :lol:
stihl
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas stihl »

Kas see pole mitte juhtum, kui keegi on teinud automaatpakkumise mingi teatud summani....?
Kui nüüd mõni teine pakub, siis saab kohe vastuse automaadi poolt ja kõrvaltvaatajale tundubki, et algne pakkuja on iseennast üle pakkunud...
MikkM
Fitting 38"

Postitus Postitas MikkM »

stihl kirjutas:Kas see pole mitte juhtum, kui keegi on teinud automaatpakkumise mingi teatud summani....?
Kui nüüd mõni teine pakub, siis saab kohe vastuse automaadi poolt ja kõrvaltvaatajale tundubki, et algne pakkuja on iseennast üle pakkunud...
Täpselt nii.
üllar003
Mudder

Postitus Postitas üllar003 »

Kusjuures ei olnud algne pakkumine. See kasutaja pakkus teisena ja siis neljandast pakkumisest algas see jada. Vahepeal teised ei pakkunud. Võib-olla mingi näpukas.
HrHunt
Mudder

Postitus Postitas HrHunt »

Irw, julm hinnaralli käib jälle, jälgige mängu :D Poleks tööl tooks kohe õlled ka, parem kui vormel :twisted:
60kW/110Nm/AWD+RWD/LR & 191kW/380Nm/FWD/LSD
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

seda automaatpakkumise värki ma mõtlesingi ja teisiti seda rida tekkida ei tohiks, kui keegi teine inimene ka ilmneb etteotsa. Või nii vist saab ka jahh, kui see teine esimest üle ei pakugi, siis jääbki too ikka esimeseks.
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Mulle meeldib see Jimnyhullus mis eestimaalasi vallanud on. Siin vanu müügikuulutusi sirvides jääb silma, et nii mõnigi mees on oma Jimnyt pea pool aastat müütanud. Lõpuks on pidanud kas lihtsalt loobuma või odavalt ära andma. Huvi on väga leige olnud. Kui aga maarjamaalasel on veidigi tunne, et saab midagi normhinnast odavamalt siis läheb silm helendama, nagu pensinäril Stockmani hulludel päevadel odavat vetsupaberulli nähes.

Olgu siin tegemist põllupealsete korterite või katusega ATV'dega, meile meeldib alati kõike korraga ostelda. Lõpptulemiks ongi üks suur segadus, mullid ja krahhid.. Mu pikk möla kokku võtta: kas Jimny on tõesti see sõber keda te oma perre kaua oodanud olete, või tormate ummisjalu tehingusse, sest odavalt saab (väidetavalt)..

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

Ercos kirjutas:Mulle meeldib see Jimnyhullus mis eestimaalasi vallanud on. Siin vanu müügikuulutusi sirvides jääb silma, et nii mõnigi mees on oma Jimnyt pea pool aastat müütanud. Lõpuks on pidanud kas lihtsalt loobuma või odavalt ära andma. Huvi on väga leige olnud. Kui aga maarjamaalasel on veidigi tunne, et saab midagi normhinnast odavamalt siis läheb silm helendama, nagu pensinäril Stockmani hulludel päevadel odavat vetsupaberulli nähes.

Olgu siin tegemist põllupealsete korterite või katusega ATV'dega, meile meeldib alati kõike korraga ostelda. Lõpptulemiks ongi üks suur segadus, mullid ja krahhid.. Mu pikk möla kokku võtta: kas Jimny on tõesti see sõber keda te oma perre kaua oodanud olete, või tormate ummisjalu tehingusse, sest odavalt saab (väidetavalt)..

Urmas
mina ei osta nt sellepärast, et odavalt saab, mulle selline pill ammu meeldind. Krt ja see hind, millega nad müügis ei ole tegelt ju väike hind
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Lundve kirjutas:mina ei osta nt sellepärast, et odavalt saab, mulle selline pill ammu meeldind. Krt ja see hind, millega nad müügis ei ole tegelt ju väike hind
JUST! Oksionipidamise alustala ongi see, et osavõtjale tekitatakse väikese alghinnaga illusioon odavast kaubast ja pannes sind võistlema teiste ostlejatega luuakse hasart. Kes meist siis ei tahaks võita kedagi või midagi. Kui need masinad oleks oma lõpphindadega lihtsalt auto24's müügis, oleks neist ilmselt 10% läinud. Kogu mu möla kokku võttes väike krahhiaegne soovitus: tarbige mõistlikult!

Lugupidamisega:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
Mägilane
Fitting 38"

Postitus Postitas Mägilane »

Varsti on kõik võpsikud pisikesi mudarakette täis :D
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

Ercos kirjutas:
Lundve kirjutas: mina ei osta nt sellepärast, et odavalt saab, mulle selline pill ammu meeldind. Krt ja see hind, millega nad müügis ei ole tegelt ju väike hind
JUST! Oksionipidamise alustala ongi see, et osavõtjale tekitatakse väikese alghinnaga illusioon odavast kaubast ja pannes sind võistlema teiste ostlejatega luuakse hasart. Kes meist siis ei tahaks võita kedagi või midagi. Kui need masinad oleks oma lõpphindadega lihtsalt auto24's müügis, oleks neist ilmselt 10% läinud. Kogu mu möla kokku võttes väike krahhiaegne soovitus: tarbige mõistlikult!

Lugupidamisega:
Urmas
ütle, et see pole mõistlik tarbimine, kui kahest Grandist üks vahetatakse SukiSuki vastu:)
HrHunt
Mudder

Postitus Postitas HrHunt »

Mina himustasin Jimnyt juba paar aastat, peale ühe lahtise eksemplariga mägedes turnimist. Nüüd sain täpselt sellise nagu tahtsin, plank variant, rohelist värvi, ning ei usu et erakätest oleks miskit tehniliselt sama korralikku kätte saanud selle raha eest. Salong oleks muidugi ilusam olnud aga see probleem on mul juba uue istme ja väikse nühkimise näol lahendatud. Nii et mina olen täiesti rahul ja ootan nüüd mingit alustuseks "linnamaasturite" safarit et autot tundma õppida. Omal ajal sain HR-Vga küll üsna eduliselt hakkama ka kõige hullemates oludes, kinni jäin ainult 1 kord ja irooniliselt tõmbas just roheline RMK maastur mu sealt muda-august välja :)
60kW/110Nm/AWD+RWD/LR & 191kW/380Nm/FWD/LSD
Vasta

Mine “Bizniz”