Saarlased kogunege

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

Re: Saarlased kogunege

Postitus Postitas Priitm »

TiitR kirjutas:
tuningman kirjutas:Aga palun.
Siit leiab nüüd ka teise videoklipi. 2 tk tuleb veel, et videod nii pikaks ei veniks. :wink:

:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=RlM6YNj ... e=youtu.be
Kas see sinine Pajero oli automaat? Tundus vähemalt nii, et oli. Et kas video lõpus kinniistumisel niimoodi, kiirelt käiku vahetades, haiget ei teinud käimarile? :D
Krt ple sisse piilunud. Eks omanik peab ise sõna võtma.
Priit
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

TiitR kirjutas:
tuningman kirjutas:Aga palun.
Siit leiab nüüd ka teise videoklipi. 2 tk tuleb veel, et videod nii pikaks ei veniks. :wink:

:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=RlM6YNj ... e=youtu.be
Kas see sinine Pajero oli automaat? Tundus vähemalt nii, et oli. Et kas video lõpus kinniistumisel niimoodi, kiirelt käiku vahetades, haiget ei teinud käimarile? :D
Automaat jah. Ei ole mina osanud kahe aasta jooksul seda kasti ära lõhkuda.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Alar.V
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Alar.V »

Hakkasin ka uuesti inimeseks ja nüüd rohkem aega ehk ka hobide jaoks :).. Katsun Augustis liituda, arvatavasti ilma mustrita rehv, aga nii ongi lõbusam mul :D
3f&n navigaator
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

Alar.V kirjutas:Hakkasin ka uuesti inimeseks ja nüüd rohkem aega ehk ka hobide jaoks :).. Katsun Augustis liituda, arvatavasti ilma mustrita rehv, aga nii ongi lõbusam mul :D

Ehk kolisid Saaremaale tagasi? :lol:
Priit
Kasutaja avatar
asko4x4
Fitting 44"

Postitus Postitas asko4x4 »

Kas kellelgi on anda prooviks 33 tollist rehvi. Tahaksin Cherokee all katsetada.
TR1 - SÖÖRIK
rullivana
Mudder

Postitus Postitas rullivana »

Täitsa olemas. Omal juba all 33 x 12.5 cherol. Kahjuks peab natuke plekki kere küljest eemaldama :).
Kui huvi helista saad proovida. Asub Mui külas Pöide vallas.
Ivo 53030977
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

rullivana kirjutas:Täitsa olemas. Omal juba all 33 x 12.5 cherol. Kahjuks peab natuke plekki kere küljest eemaldama :).
Kui huvi helista saad proovida. Asub Mui külas Pöide vallas.
Ivo 53030977
Kas rehvid originaalid või prott( Ivo kui viitsid mööda maast kõrgus ära)

Asko: Sul special annab põhimõtteliselt 33" originaal rehvi mõõdu välja!
Priit
Kasutaja avatar
asko4x4
Fitting 44"

Ilmselt oli see pisut kulunud juba, sest suvesõidul pandi TÜVis mõõduraam peale ja sobis. TR1 reeglite järgi peaks maksimum olema 820mm ehk siis täpselt 32.28 tolli. ET reeglites on aga otse välja kirjutatud 33 tolli. Kui rehvile on märgitud 33 tolli, siis ma ei usu, et nad hakkavad seda reaalselt üle mõõtma. Või hakkavad???
TR1 - SÖÖRIK
rullivana
Mudder

Tere rehvideks Cooper Discoverer 33" 12,5 R15 tutikad. Rehvi kõrgus maapinnast 79,5 cm. Antud rehviga peab korralik tõste olema. Hetkel lõikan omal poritiibu suuremaks. Samas paigaldan laiemad laiendid (olen väsinud kohalike korravalvuritega puid ja maid jagamast). 33 ´´ puhul peab esisilda ettepoole tagasi viima, kuna tõstega liigub ta tahapoole.
Ivo
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

asko4x4 kirjutas:Ilmselt oli see pisut kulunud juba, sest suvesõidul pandi TÜVis mõõduraam peale ja sobis. TR1 reeglite järgi peaks maksimum olema 820mm ehk siis täpselt 32.28 tolli. ET reeglites on aga otse välja kirjutatud 33 tolli. Kui rehvile on märgitud 33 tolli, siis ma ei usu, et nad hakkavad seda reaalselt üle mõõtma. Või hakkavad???

ET1 klassis ikka max ratta läbimõõt 838mm mitu tolli seal rehvipeal kirjas on ei huvita kedagi.
Mis ma proovisin sulle enne seletada: Et 33" originaal rehv on läbimõõdult väiksem tavaliselt kui 33" prott! Ehk siis siis kui võrrelda sinu speciali läbimõõtu ja Ivo Cooperi läbimõõtu siis need on samad.

Ja Ivo Cooperid lähevad ilma probleemiteta sulle alla
Priit
Alar.V
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Alar.V »

Priitm kirjutas:Ehk kolisid Saaremaale tagasi? :lol:
Ei Ei Ei :D.. seda mitte, lihtsalt uued ja värskemad tuuled hakkasid puhuma :)
3f&n navigaator
rullivana
Mudder

Millal siis jälle saarlastel plaan metsa minna on?
Kasutaja avatar
asko4x4
Fitting 44"

Vaatasin järgi, et mul ei olegi 32", vaid euromõõtudes rehv 265/75 16", ehk siis ümber arvutatuna 804mm. Kui mustri servast mõõta, siis ongi 80cm. Kui aga rehvi keskmisest osast mõõta, siis 82cm. Seega on mul tõesti suurem rehv all, kui Ivo 33". Nii, et läheb hästi nii TR1 kui ka ET1 klassi sisse ja suuremaks ei ole vist enam võimalik.

Seega, pole mul vaja ka kõveraid lääpasid (uuema grandi omasid), sest praegu on juba keeramine väga ok.

PS. Ega kellelgi chero alumisi lääpasid pakkuda pole? :) Said ilmselt suvesõidul korralikult vatti, nii, et loks on päris suur juba.
TR1 - SÖÖRIK
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

rullivana kirjutas:Millal siis jälle saarlastel plaan metsa minna on?
Augustis! Kuupäev lahtine aga lõpu poole.
Priit
Kasutaja avatar
asko4x4
Fitting 44"

Üks sõiduteema veel. Meie tiimiliige Margus tahab enda 25. sünnipäevaks oma sõbrad metsa viia. See on siis 01.november. Küsis, et kas on võimalik kokku ajada 6 masinat? Margus lubas ka mingil määral kütust kompenseerida.
TR1 - SÖÖRIK
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”