Cruizsub kirjutas:
Vot, kui meil ka rohkem oleks neid julgeid "jutuajajaid", siis need värdjad ei kõõluks autode vahel
Sul nooruspõlvest kurvad kogemused, kus pruut läks tsiklimehega minema ja jättis su maha või
Ei mäletaks küll sellist asja... küll aga ütlen seda, et samahästi võin ma ju sellest võrrist üle sõita, jalakäijad alla ajada, suva eksju...milleks meile reeglid.
Ja sa paned käe südamele ja ütled, et pole kunagi ühtegi reeglit rikkunud, ei kiirust ületanud ega jalakäia ninaees üle ülekäiguraja sõitnud? Mina "kõõlun oma tsikliga autode vahel", teen seda viisakalt ja püüan autojuhte mitte segada ega häirida ja seega on minu võrra see kolonn ka lühem, mis võiks ju ka autojuhtidele meeldida. Aga ei, vist ikka kadedus on see, mis paneb sellise teguviisi eest värdjaks sõimama.
Jalakäiate allaajamisega selle teguviisi võrdlemine kohatu, ehk saad sellest isegi aru...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Vot, kui meil ka rohkem oleks neid julgeid "jutuajajaid", siis need värdjad ei kõõluks autode vahel
Meeldiva kolaka sai see mitsumehike - jupp aega pilditu. Sama võib juhtuda ka mõne Dacia juhiga, kuigi tundub, et tast pole suurt "jutuajajat". Või hoopis daaciamehikesed on need kes autode vahel kõõluvad...?
Meeldiva kolaka sai see mitsumehike - jupp aega pilditu. Sama võib juhtuda ka mõne Dacia juhiga, kuigi tundub, et tast pole suurt "jutuajajat". Või hoopis daaciamehikesed on need kes autode vahel kõõluvad...?
Madis, oled sa minuga juttu ajanud, et sa seal niimoodi lambist kläffid või?
Moded võiksid selle vestluse siit nüüd mujale nihutada
Kaks saia, üks piim Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986) Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8;VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Mees saadab naise poodi kartuleid ostma. Naine käib poes ära, aga siis jääb kohe auto alla ja saab surma. Sõber küsib mehe käest, et mis nüüd teed?? Mees: "Ma ei teagi, makarone vist."
Vot, kui meil ka rohkem oleks neid julgeid "jutuajajaid", siis need värdjad ei kõõluks autode vahel[/quote]
Meeldiva kolaka sai see mitsumehike - jupp aega pilditu. Sama võib juhtuda ka mõne Dacia juhiga, kuigi tundub, et tast pole suurt "jutuajajat". Või hoopis daaciamehikesed on need kes autode vahel kõõluvad...?[/quote]
Madis, oled sa minuga juttu ajanud, et sa seal niimoodi lambist kläffid või?
Moded võiksid selle vestluse siit nüüd mujale nihutada[/quote]
See teema on juba umbes nii, et kellel on pikem m...
Vanapaar istus hommikukohvil ja ätt luges ajalehest surmakuulutusi ja järsku ütleb: "Paistab, et vastasmaja Maali on ära surnud." "Millesse ta suri?" küsib mutike. "Pole pandud", vastab ätt. "Kas sellesse võib ka ära surra?" imestab mutike, "no siis on mul ka varsti minek"
* Ära mine tööle, seal on palju tegemist
* Surnuks töötamine on ainus ühiskondlikult heakskiidetav enesetapu vorm.
* Kui mul tuleb tahtmine tööd teha, siis istun ma vaikselt nurka ja ootan, kuni see tunne üle läheb.
* Ma ei armasta korralagedust, aga korralagedus armastab mind.
* Läksin tööle. Tagasi 10 minuti pärast.
* Tantsimine on horisontaalse soovi vertikaalne väljendus
* Mida ühist on sul oma abikaasaga? - Me oleme abiellunud samal päeval.
* Kui sa pole osa lahendusest, oled sa osa probleemist.
* Tee tervisejooksu - ja sure tervislikumalt.
* Ära seisa naisel tee peal ees, kui ta soovib autot juhtima õppida.
* Skisofreeniaga ei ole sa kunagi üksi.
* Kõik, mis vähegi lõbu pakub, on kas ebamoraalne, ebaseaduslik või ajab paksuks.
* Hoidu pohmellist - püsi joobnuna.
* Naine ilma meheta on justkui kael ilma valuta.
* Ma vihkan kaameleid ja kõiki teisi, kes suudavad olla päeva joomata.
* Igal inimesel on õigus kallistada telefoniposti, aga ainult joodik kasutab seda õigust.
* Mitte miski ei laienda silmaringi nii nagu rikkis teler.
* Parim vahend hallipäisuse vastu on kiilaspäisus.
* Kui armastus ei teki esimesest silmapilgust, tuleb homseks määrata uus kohtamine.
* Armastusromaani sisu: seebimullid, õhulossid, armastusunelmad, mis valetavad nii, et suu suitseb.
* Inimene on vabanenud sabast, kuid mitte oskusest saba liputada.
* Aadam oli ainuke õnnelik, kel ämma polnud.
* Maailmas on kahesuguseid naisi - need, kes kõnelevad kogu aeg, ja need, kes kunagi ei vaiki.
* Naised vähendavad meie valu, teevad rõõmud kahekordseks ja väljaminekud viiekordseks - elagu naised.
* Optimist - see on autoomanik, kes jätab mootori käima, kui naine kaubamajja läheb.
* Kõige ohtlikum on vägisi targaks tehtud loll.
* Me kõik oleme lollid, kuid igaüks ise valdkonnas.
* Inimese geniaalsuse tõendiks peetakse sageli seda, kui ta oskab esitada küsimusi, millele ta ise vastata ei oska.
* Kui sinult varastatakse idee, siis rõõmusta - see oli midagi väärt.
* See, kui keegi sind ei mõista, ei tähenda veel, et sa oled kunstnik.
* Sihukese kolba peal, mis nalja ei mõista, oleks paras puid lõhkuda.