palju umbes kilomeetreid tulla võib

Moderaator: Moderators
Rehvideks on saharad. 2tk tutikad. mõõduks siiski tagasihoidlikud 31tolli. edasi veab neid "uue" poki pealePriitm kirjutas:Mis aparaat sul ons siis ka ? Rehv?
aga palju ikkagi kilomeetreasko4x4 kirjutas:Praegu sain kokku sellise loomaaia seltskonna:
Asko Chero, Vints, 32" mudarehv
Säga Chero, Vints, 32" mudarehv
Mister XXX? Monterey 35" rehviga
Miniman ???? millega tuled?
Tuningman pisut piinliku masinaga, Vints, 31" sahara rehv
Tmax ATV (+ võibolla veel 1 ATV)
cf500 ATV
Reoelanik DAIHATSU FEROZA, ei tea veel kas tuleb, esisilla suurel rattal osa hambaid puudu
Nii, et päris mini Saarekoll
Ja tundub, et enamusele sobib ikkagi kell 10.00. Nii, et kodanikud unetud, kes siin kell 9.00 pakkusid, võite hommikul voodis millegi muu rahuldust pakkuvaga tegeleda ja ülejäänud 59 minutit midagi muud teha.
Eks see oleneb asjaoludestcf500 custom kirjutas:aga palju ikkagi kilomeetre
id tulla võiks
Kas sa ise pole siis tulemas,sõnad võid ju peale lugeda kõigileKm ei oska veel õelda kuna ple rada valmis teinud! Trassil tuleb karjääris ronimist, lopsudel sõitmist kui ka kruusateid vahele. Kes see hull ees sõidab? Asko ? Andrus? Kummale ma sõnad peale loen või tuleb Alar?
ei ole värava taga vaid keset hoovi, garaasi ja maja vahelisel alal ja mitu päeva seisis seal üks vahva väike asi.tuningman kirjutas:Nägin täna askot, pani paagi nestes täis. ju sõidab ees. ma ei tea, mida rait mul värava taga künka otsas nägi, äkki niva jäänust, millega küll enam kuhugi ei sõida. aga see nii nimetatud piinlik vähe pikem masin sai täna endale uued tagaamodrdid ja sillale nende uued kinnitused. pidurid said uued kettad ja klotsid ja treiali käest nuudi peal liikuva tagakrdaani. Veru pakud said lõpukks silla peale kinni. aga homme ootab tõsisem esisilla geomeetria paika ajamine. pole hullu. willy tuleb ka metsa. ja monerey lubas täna endiselt tulla. seega siit on 3 masinat tulemas.
Ära muretse ,löö muidugi kampa. Ma sõitsin Saarekolli võistlusel Montereyga turisti, all poolkulunud T/A rehv ,vintsist polnud haisugi ja saime kah hakkama. Ega sind metsa jääta,pole keegi kunagi metsa jäänud kõik on koju jõudnud.-arx- kirjutas:Oleks etemad rehvid all, lööks kah ehk kampa kuna plaan 17apr muhusse liikuda