Milleks ja kellele TURIST e. unistus "TR0"-st
Moderaator: Moderators
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Mina arvan, kui esimene kord kolm või enam masinat kokku saaks on ka hea. Kui veel rada ka mõnus, siis on juba reklaam osalejate poolt garanteeritud. Võin ka eksida.
Räägin Uputajaga nädalavahetusel. Äkki ta toetab mu ettepanekut ja aitab ka esimese sõiduraja nii tänava masinate, kui ka teiste (ümberehitatute) jaoks paika panna.
Omal nii tänava varjandi masin olemas (kui muda kumme ei ole veel tänava kummide vastu vahetatud) kui ka 33 max muz kummidega (nats tõstetud) masin.
Ootan ettepanekuid ja abilisi (esialgu ida- harjumaal)
Räägin Uputajaga nädalavahetusel. Äkki ta toetab mu ettepanekut ja aitab ka esimese sõiduraja nii tänava masinate, kui ka teiste (ümberehitatute) jaoks paika panna.
Omal nii tänava varjandi masin olemas (kui muda kumme ei ole veel tänava kummide vastu vahetatud) kui ka 33 max muz kummidega (nats tõstetud) masin.
Ootan ettepanekuid ja abilisi (esialgu ida- harjumaal)
Re: tre
Tähtis pole alguses osavõtjate arv ja auhinnad vaid kaif ise ja siis hakkab kõik ise liikuma kui tahtjaid on. ( iga algus on raske, kui mitte väga raske)Kristjan 4x4 kirjutas:Päris hea mõte, mingeid niisama chille üritusi võiks ju olla, aga kui palju kohaletulijaid on ja kas see vaev ära tasub on omaette küsimus!!

- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Mis mõte sellel on?
"Navigatsiooni" mõte on, et rada on nii lihtne, et vintsida pole vajagi, saab muidu nalja teha ja navigeerida.
Aga teha veel selliseid võistluseid peale klassika? Noh ma ei usu...
Kui siis juba see TR0 püüda mõnele võistlusele juurde manguda. Aga kindlasti ilma mingite tõstete ja kuni 32'' rattaga masinatele.
"Navigatsiooni" mõte on, et rada on nii lihtne, et vintsida pole vajagi, saab muidu nalja teha ja navigeerida.
Aga teha veel selliseid võistluseid peale klassika? Noh ma ei usu...
Kui siis juba see TR0 püüda mõnele võistlusele juurde manguda. Aga kindlasti ilma mingite tõstete ja kuni 32'' rattaga masinatele.
Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ma mõtlen selle all. Kõigil ei ole vintsi ja kõik toimub üksteise abistamisel. Masin sikutab masinat köie, lindi, jne abil. No nagu vanasti ja võrtsetes tingimustes (vints lubatud siis kui midagi muud ei aita ja kui viimane oled ja keegi ei aita, muidugi vintsi olemasolulMovistar kirjutas:Selle ürituse mõte jäi mullegi arusaamatuks.Stupiduser kirjutas:![]()
Mis mõttes?
Proovi aru saada:vints on aga kasutada ei tohi sest reeglid ei luba.Ühesõnaga,kui kinni jääd siis jäädki sinna.

Igasugu võistlused kollidele on aga äkki tahab ka tänavamaastur võistelda kerges mudas (nats üle astmelaua).
See teema on alles idee. Ei ole kohustuslik ja karikaetapile ei pürgi

Ettepanekud ja ideed ikkagi teretulnud.
Kui kellelegi ei meeldi siis lihtsalt võib lugeda mõnda teist teemat.

Võib ka mind sõimata idee pärast kui mõnele see rahuldust pakub. üritan mitte solvuda.
Viimati muutis 4x4 sõber, K Jaan 30, 2008 11:22 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ma saan su ideest enam-vähem aru,kuid ikkagi tundub see kuidagi poolkõva olevat.4x4 sõber kirjutas:Ma mõtlen selle all. Kõigil ei ole vintsi ja kõik toimub üksteise abistamisel. Masin sikutab masinat köie, lindi, jne abil. No nagu vanasti ja võrtsetes tingimustes (vints lubatud siis kui midagi muud ei aita ja kui viimane oled ja keegi ei aita, muidugi vintsi olemasolulMovistar kirjutas:Selle ürituse mõte jäi mullegi arusaamatuks.Stupiduser kirjutas:![]()
Mis mõttes?
Proovi aru saada:vints on aga kasutada ei tohi sest reeglid ei luba.Ühesõnaga,kui kinni jääd siis jäädki sinna.![]()
).
Igasugu võistlused kollidele on aga äkki tahab ka tänavamaastur võistelda kerges mudas (nats üle astmelaua).
See on alles idee. Ei ole kohustuslik ja karikaetapile ei pürgi![]()
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
33'' rattaga tõstetud maastur on ju koll!4x4 sõber kirjutas:Igasugu võistlused kollidele on aga äkki tahab ka tänavamaastur võistelda kerges mudas (nats üle astmelaua).
Nats üle astmelaua mudas ei liigu ilma vintsita keegi! Eriti tõstetud koll

Ideel oleks jumet kui auto oleks muidu TR1 tingimustele vastav (võiks ümber teha muud pudi-padi nagu el.ventikas ja summuti ja elektrisüsteem) aga vintsi kasutada ei tohi.
Kus see võrdsus on kui Sa tuled tõstetud kolliga ja teine on oma äbariku salongiseades LandCruiseriga?
Elu on lill! Võilill...
Anna ideid, mis asja paremaks muudaks. Hea on öelda nii ja naa ei kõlba kuid kuidas hea on seda ka ei oska öelda.Movistar kirjutas:Ma saan su ideest enam-vähem aru,kuid ikkagi tundub see kuidagi poolkõva olevat.4x4 sõber kirjutas:Ma mõtlen selle all. Kõigil ei ole vintsi ja kõik toimub üksteise abistamisel. Masin sikutab masinat köie, lindi, jne abil. No nagu vanasti ja võrtsetes tingimustes (vints lubatud siis kui midagi muud ei aita ja kui viimane oled ja keegi ei aita, muidugi vintsi olemasolulMovistar kirjutas: Selle ürituse mõte jäi mullegi arusaamatuks.
Proovi aru saada:vints on aga kasutada ei tohi sest reeglid ei luba.Ühesõnaga,kui kinni jääd siis jäädki sinna.![]()
).
See on alles idee. Ei ole kohustuslik ja karikaetapile ei pürgi![]()
Ole meheks ja pritsi ideid.
- Oliver
- offroad on külm, pime ja vastik
- Kontakt:
Korralda alustuseks üks safari. Korralda see kindlasti heade tavade kohaselt vt. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=9230.
Kokku tulnud lepivad omavahel kokku, et keegi vintsi ei kasuta... Arvan, et saad ideid.
Kokku tulnud lepivad omavahel kokku, et keegi vintsi ei kasuta... Arvan, et saad ideid.
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Siis kui koll sind mudast välja aitab annad talle isikliku auhinnaStupiduser kirjutas:33'' rattaga tõstetud maastur on ju koll!4x4 sõber kirjutas:Igasugu võistlused kollidele on aga äkki tahab ka tänavamaastur võistelda kerges mudas (nats üle astmelaua).
Nats üle astmelaua mudas ei liigu ilma vintsita keegi! Eriti tõstetud koll![]()
Ideel oleks jumet kui auto oleks muidu TR1 tingimustele vastav (võiks ümber teha muud pudi-padi nagu el.ventikas ja summuti ja elektrisüsteem) aga vintsi kasutada ei tohi.
Kus see võrdsus on kui Sa tuled tõstetud kolliga ja teine on oma äbariku salongiseades LandCruiseriga?

aita ise ka sellele juurde ja asi muutub paremaks.
NB! alles idee!!!!!!

Iga idee on teretulnud ja muudab asja paremaks.
aita ise ka sell
-
- Rock Crawler
Lugesin, et aretate teemat võistlusest, kus ei tohi vintsi kasutada.
Kui nii tahate teha siis mõtlesin, et...Kui vintsi kasutad siis kaotad väga palju punkte või sekundeid
või umbes nii....sellest siis järeldus, et ära kasuta vintsi. Parem näe vaeva tungiga ja labidaga ja kõige muuga, mis välja mõtled
Selline lihtsalt minu mõte siia teema juurde
Kui nii tahate teha siis mõtlesin, et...Kui vintsi kasutad siis kaotad väga palju punkte või sekundeid

Selline lihtsalt minu mõte siia teema juurde