Võib-olla on see niigi selge, kuid ma igaks juhuks kordaks üle, et bumpsteer ja silla külgnihe on erinevad mõisted.
Tegin lihtsalt proovimise pärast ka ühe 4link konfiguratsiooni. Võrdle kahte alla pandud .gifi. 4lingil liigub sild üles-alla ilma külgnihketa, kuid drag lingi nurgast põhjustatuna tekib suur bump steer.

Panhardiga vedrustuse puhul on panhardi ja draglingi asetused paralleelsed ja pikkus püütud teha võimalikult võrdne (Panhard on Drag lingi/roolihoova taga). Tulemuseks küll silla külgnihe, kuid bumpsteer on minimaalne.

Nn. „wobble” pole nii palju tingitud silla külgnihkest või bumpsteerist (kahtlemata omavad soodustavat mõju kui väga paigast ära), pigem on tingitud käänmiku kinemaaatikast (käändtelje külgkalle, pikikalle, käänuraadius, järeljooks) ning kõikvõimalike silla elementide ja kinnituste ebapiisavast jäikusest.
On teie auto vedrustusest kuskil ka pilte? ... või kus ta asub, tuleks vaatamahmm kirjutas:Õigete kinnituskohtade puhul on bump steer minimaalne. Oleme ise HMM-i toruraamile ja coil-over vedrustusele ümberehitamisel kõik need etapid läbi käiniud.
Kui tahad rohkem inffi helista mulle ma ei ole suurem asi kirjutaja.
Rein 52 69 391