Arutelu Navicupi teemal
Moderaatorid: hulkur, Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Arutelu Navicupi teemal
Härrased ja mõned seltsimehed, lõpetame selle off-topik teema ära ja jääme navicup arutelu juurde!
Off-road huumor on must nagu muda, karm nagu Sultsi sõidu rada ja halastamatu nagu Ladoga soo.
PUNKT.
Landy - foorumi moderaator.
Off-road huumor on must nagu muda, karm nagu Sultsi sõidu rada ja halastamatu nagu Ladoga soo.
PUNKT.
Landy - foorumi moderaator.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Navicup.com lehel olevate rakendust tutvustavate piltide pealt kommenteerides (kuna rakendus ise küsib kasutamiseks parooli ja seda ilmselt ei saa, kui ei ole seda varem võistlustel kasutanud?) julgen teha väikese ettepaneku kasutatavuse valdkonnast: rohelisel taustal kirjad, punased punktid ja punasega tähistatud liikumisteekond muudavad rakenduse värvipimedatele inimestele (valdavalt mehed ja üldse mitte väike % meestest, enamasti on tegemist just puna-rohelise värvipimedusega) üpris raskesti kasutatavaks. Pigem võiks kasutada kollast / sinist ja võimalikult suurt kontrasti.
Külli, 5021381
2018 "Kinni", VABA 509
2018 "Kinni", VABA 509
Tänan väga asjalike nõuannete eest. Navicup lehel ei ole kahjuks pildid enam täpselt need, mis äpis praegu. Pole jõudnud seal neid veel täiendada. Mis värvipimedusse puutub, siis selle äpi arendusega tegeleb just üks selline 
Igal juhul just selliseid soovitusi ootaks ka siit teemast. Veel kord tänud!
Ja Landy viimasele postitusele paneks ka Like kui saaks
Igal juhul just selliseid soovitusi ootaks ka siit teemast. Veel kord tänud!
Ja Landy viimasele postitusele paneks ka Like kui saaks
TR1 - SÖÖRIK
Tellisin ka paar telefoni välgu võimendajat. Vaatame kas neist riistapuudest ka mingit tolku on. Võibolla saab isegi tugevama välgu kui fotokatel.
TR1 - SÖÖRIK
Kas Navicupi kuidagi praktikas testida - ilma et oleks võistlustel eelnevalt kasutanud - ka saab? UX-vallast oskaks vast rohkemgi kommenteerida, kui asja päriselt näeks.
Külli, 5021381
2018 "Kinni", VABA 509
2018 "Kinni", VABA 509
Kustutasin paar mõttetut "like" juttu ära.
Kui midagi tarka öelda pole,siis lugege muidu võib ainult lugemisõigus jäädagi.
Kui midagi tarka öelda pole,siis lugege muidu võib ainult lugemisõigus jäädagi.
HM Racing Team
Kui "võid" ära mainida, siis mainigi ära. Varsti nagu mingi Guuru jutt, kus ähvardab kõiki aga reaalseid tegusi ei järgne.sepi kirjutas:To Erik: Pole vaja ärrituda. Indrekul on õigus. Staaritsemist oli ning võin ka selle inimese nime siin ära mainida kes sel hetkel seal halvustavalt suhtus. Olin samal hetkel kõrval. Kas seda on ikka vaja?
NaviCupi teemasse ka. Proovin hetkel jälle programmi telefonis käima saada aga programm crashib ja sisse ei lase. Telefonis pole midagi muutnud vahepeal. Mis siis saab, kui selline asi juhtub võistlusel?
Ehitame, voistlusi pole hetkel. Millal muidu viimati sisse logisid?
TR1 - SÖÖRIK
Suvesõidul logisin viimati sisse. Samas pole rekendust uuendanud vahepeal ja vähemalt logimis ekraan peaks ju ette tulema isegi siis, kui te ehitate seal.
Aga sa oled muidu sisse logitud, sa pole end peale võistlust välja loginud?
TR1 - SÖÖRIK
Erik vihjas, et foorumis on põnevaks läinud. On jah..
SMS2016 mõtlesin isegi korraks, et kasutaks navicupi kuid loobusin sellest mõttest kohe järgmistel põhjustel:
1) mu telefoni aku kestab reeglina päeva lõpuni
2) mu telefon vist oli kunagi veekindel (Z3c)
3) mu telefoni OS (android 6) suudab kaamera äppi keskmiselt 1 korral kümnest kokku jooksutada
4) mul pole seda telefoni mitte kuhugi panna
5) vintsmanina olen ma ÜLENI märg ja mudane ja ma tean hästi kui nõrk on z3c ekraan märgade sõrmedega kasutades.
6) äkki jääme pimeda peale ja siis on pildi tegemine selle led lambi valguses võimatu ülesanne.
7) metsas pole kunagi head levi.
Vaaginud neid eelmiseid punkte mõlemad sekundid võtsin trackeri ja fotoka.
Lugedes aga nüüd seda arutelu ja tões ja meeles kummarades selle ees, et vaheludseks on keegi lisaks "Peaks JAH" tegelikult midagi valmis teinud, olen järeldusel et rakenduse töökeskonnaga arvestamine on jäänud üheülbaliseks - Eeldus on kogu aeg, et a) telefoni saab laadida ja b) piisavalt on aega et sellega sebida.
Olen eelpool oma arvamust avaldanud isikutega nõus et sport klassis hetkel on see lahendus toores. Turist ja Seikleja aga võivad seda juba vägagi kasutada.
Mõistan et oma lapse kohta on "inetu" võimatu öelda ja ega ei tahagi. Pigem aga kutsuksin arendajad dialoogile looduskaunisse kohta kuskil soo serval ja laseksin neil siis veidi trenni teha nii, et nad on rinnuni mingi jama sees, mustad märjad ja siis katsuvad _KIIRESTI_ pildistada. See muidugi ei tähenda, et tegu ilmvõimatu ülesandega oleks lihtsalt teised suudavad selle sama ülesande kindlasti kiiremini ära lahendada. Seda praegu, selle tarkvara versiooniga.
Ei ole mõtet esineda lausetega et jääte tehnikale alla, olete stagneerunud ja ei taha helgesse tulevikku vaadata. Vastupidi. Ma usun et hea asja korral on kasutusele võtmine kindlasti väga kiire. Viimane aga saab toimuda eeldustel et:
- Navicup on tõene (see tähendab, et kui korraldaja teeb bülletääni muutusega, siis see ka navicupis kajastub)
- Navicup on korraga kasutatav mitmes seadmes (backup ja sellele backup ja siis ka backup)
- Navicup töötab offline reziimis
- Navicup kiirendab tulemuse registreerimist mitte ei pidurda seda (loe: see peab samakiirelt käima kui fotokaklõps aga see viimane sõltub juba telefoni tarkvarast)
Mulle endale meeldib hetkel kõige rohkem SI jaamadega süsteem. Seda seetõttu et info salvestatakse korraga nii pulka kui ka jaama.
Kokkuvõtteks. Palun arendage kindlasti seda platvormi edasi. Viige ta lisaks ka autoorienteerumistele. Saage ohtralt testikilomeetreid. See ei ole mahavisatud aeg. Aga päriselt, ma olen nõus võtma Hõbekolli ja arendaja sinna kõrvale istuma panema ja siis minema kuusallu uputaja radadele ja siis eluliste näidete varal seletama mis valesti on sekundikell kõrval tiksumas.
PS juhul kui keegi on ära unustanud, siis ma natuke tean sellest midagi kuidas see IT pool töötab.
SMS2016 mõtlesin isegi korraks, et kasutaks navicupi kuid loobusin sellest mõttest kohe järgmistel põhjustel:
1) mu telefoni aku kestab reeglina päeva lõpuni
2) mu telefon vist oli kunagi veekindel (Z3c)
3) mu telefoni OS (android 6) suudab kaamera äppi keskmiselt 1 korral kümnest kokku jooksutada
4) mul pole seda telefoni mitte kuhugi panna
5) vintsmanina olen ma ÜLENI märg ja mudane ja ma tean hästi kui nõrk on z3c ekraan märgade sõrmedega kasutades.
6) äkki jääme pimeda peale ja siis on pildi tegemine selle led lambi valguses võimatu ülesanne.
7) metsas pole kunagi head levi.
Vaaginud neid eelmiseid punkte mõlemad sekundid võtsin trackeri ja fotoka.
Lugedes aga nüüd seda arutelu ja tões ja meeles kummarades selle ees, et vaheludseks on keegi lisaks "Peaks JAH" tegelikult midagi valmis teinud, olen järeldusel et rakenduse töökeskonnaga arvestamine on jäänud üheülbaliseks - Eeldus on kogu aeg, et a) telefoni saab laadida ja b) piisavalt on aega et sellega sebida.
Olen eelpool oma arvamust avaldanud isikutega nõus et sport klassis hetkel on see lahendus toores. Turist ja Seikleja aga võivad seda juba vägagi kasutada.
Mõistan et oma lapse kohta on "inetu" võimatu öelda ja ega ei tahagi. Pigem aga kutsuksin arendajad dialoogile looduskaunisse kohta kuskil soo serval ja laseksin neil siis veidi trenni teha nii, et nad on rinnuni mingi jama sees, mustad märjad ja siis katsuvad _KIIRESTI_ pildistada. See muidugi ei tähenda, et tegu ilmvõimatu ülesandega oleks lihtsalt teised suudavad selle sama ülesande kindlasti kiiremini ära lahendada. Seda praegu, selle tarkvara versiooniga.
Ei ole mõtet esineda lausetega et jääte tehnikale alla, olete stagneerunud ja ei taha helgesse tulevikku vaadata. Vastupidi. Ma usun et hea asja korral on kasutusele võtmine kindlasti väga kiire. Viimane aga saab toimuda eeldustel et:
- Navicup on tõene (see tähendab, et kui korraldaja teeb bülletääni muutusega, siis see ka navicupis kajastub)
- Navicup on korraga kasutatav mitmes seadmes (backup ja sellele backup ja siis ka backup)
- Navicup töötab offline reziimis
- Navicup kiirendab tulemuse registreerimist mitte ei pidurda seda (loe: see peab samakiirelt käima kui fotokaklõps aga see viimane sõltub juba telefoni tarkvarast)
Mulle endale meeldib hetkel kõige rohkem SI jaamadega süsteem. Seda seetõttu et info salvestatakse korraga nii pulka kui ka jaama.
Kokkuvõtteks. Palun arendage kindlasti seda platvormi edasi. Viige ta lisaks ka autoorienteerumistele. Saage ohtralt testikilomeetreid. See ei ole mahavisatud aeg. Aga päriselt, ma olen nõus võtma Hõbekolli ja arendaja sinna kõrvale istuma panema ja siis minema kuusallu uputaja radadele ja siis eluliste näidete varal seletama mis valesti on sekundikell kõrval tiksumas.
PS juhul kui keegi on ära unustanud, siis ma natuke tean sellest midagi kuidas see IT pool töötab.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
K.Kotkas. Kõik on äärmiselt õige. Õnneks võib sealt nimekirjast palju punkte maha tõmmata.
Vastan siis: (probleem - lahendus)
1. akuprobleem - laadimisdokk, nagu Enx juba katsetas, siis toimib ja ei hakka masinas ka ringi lendama.
2. veekindel - see pole navicupi probleem, asi ikka telefonis endas.
3. android jookseb kokku - ilmselt aeg uus telefon osta. Navicupiga on tuhandeid pilte tehtud, kellegi pole androidi fotokas kokku jooksnud.
4. pole kuhugi panna - fotoka asemele tasku?
5. ekraan ei toimi märjaga - probleem lahendamata, aga võimalik, et võtame kasutusele telefoni enda nupud nagu fotokal.
6. pimeda peale jäämine - flash slave, soovitan ka kõigile digifotoka omanikele. Ise tellisin üsna mitu erinevat lahendust, vaatan mis kõige asisem variant on.
7. metsas pole levi - milleks on pildistamiseks levi vaja? Pole muretseda vaja asja pärast millega äpp ise hakkama saab.
Allpool oli veel küsimusi
Navicup on tõene - ei saanud päris hästi aru, aga punktide muudatusi saab päris operatiivselt teha.
Korraga kasutatav mitmes seadmes - korraga ei tohi kasutada ka kahte fotokat, aga saan mõttest aru. Võimalik väikeste mööndustega, olen ise võistluse ajal telefoni vahetanud. Väljalogimise probleemi puhul tuleb helistada mandaati, kes vana seadme välja logivad. Informatsioon selle kohta oli puudulik. Siiski püüame ka sellele lahendust leida.
Töötab offline reziimis - kas mõtled seda leviprobleemi? Levi pole vaja pildistamiseks, piisab kui ainult vahest levi tekib, näiteks ülesõitudel.
Kiirendab pildistamist - see on nüüd tõesti suurem vaidluse teema. Aeglased telefonid jäävad kindlasti fotokale alla, aga mina oma Z1-ga ja õigete töövõtetega ei saanud väga asjast aru. Enam ei ole mingit nimekirjast punkti otsimist, nagu Saarekolli väljas olnud versioonil oli, vaid äärmistel juhtudel. Ainult pildi tegemine ja kõik.
Arendame seda kindlasti veel edasi ja tänud kui keegi võtab nõuks põhjalikult punktid kirja panna. Samas, kodurahu huvides soovin ka mina, et oleks paralleelselt võimalik mõlemat kasutada. Kui asi end õigustab, siis küll hakatakse kasutama.
Vastan siis: (probleem - lahendus)
1. akuprobleem - laadimisdokk, nagu Enx juba katsetas, siis toimib ja ei hakka masinas ka ringi lendama.
2. veekindel - see pole navicupi probleem, asi ikka telefonis endas.
3. android jookseb kokku - ilmselt aeg uus telefon osta. Navicupiga on tuhandeid pilte tehtud, kellegi pole androidi fotokas kokku jooksnud.
4. pole kuhugi panna - fotoka asemele tasku?
5. ekraan ei toimi märjaga - probleem lahendamata, aga võimalik, et võtame kasutusele telefoni enda nupud nagu fotokal.
6. pimeda peale jäämine - flash slave, soovitan ka kõigile digifotoka omanikele. Ise tellisin üsna mitu erinevat lahendust, vaatan mis kõige asisem variant on.
7. metsas pole levi - milleks on pildistamiseks levi vaja? Pole muretseda vaja asja pärast millega äpp ise hakkama saab.
Allpool oli veel küsimusi
Navicup on tõene - ei saanud päris hästi aru, aga punktide muudatusi saab päris operatiivselt teha.
Korraga kasutatav mitmes seadmes - korraga ei tohi kasutada ka kahte fotokat, aga saan mõttest aru. Võimalik väikeste mööndustega, olen ise võistluse ajal telefoni vahetanud. Väljalogimise probleemi puhul tuleb helistada mandaati, kes vana seadme välja logivad. Informatsioon selle kohta oli puudulik. Siiski püüame ka sellele lahendust leida.
Töötab offline reziimis - kas mõtled seda leviprobleemi? Levi pole vaja pildistamiseks, piisab kui ainult vahest levi tekib, näiteks ülesõitudel.
Kiirendab pildistamist - see on nüüd tõesti suurem vaidluse teema. Aeglased telefonid jäävad kindlasti fotokale alla, aga mina oma Z1-ga ja õigete töövõtetega ei saanud väga asjast aru. Enam ei ole mingit nimekirjast punkti otsimist, nagu Saarekolli väljas olnud versioonil oli, vaid äärmistel juhtudel. Ainult pildi tegemine ja kõik.
Arendame seda kindlasti veel edasi ja tänud kui keegi võtab nõuks põhjalikult punktid kirja panna. Samas, kodurahu huvides soovin ka mina, et oleks paralleelselt võimalik mõlemat kasutada. Kui asi end õigustab, siis küll hakatakse kasutama.
TR1 - SÖÖRIK
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Aga kuidas sinu arust peaks lahendama selliste telefonide/tahvlite laadimise probleemi millel ei ole laadimis dokke ja ka mitte nuppe mida pildistamisel kasutada?
Endal tablet z4 ja selle loobutud doki teemast. Ehk siis suht kogu aega laadija otsas eriti kui veel ka navigeerimiseks kasutada.
Endal tablet z4 ja selle loobutud doki teemast. Ehk siis suht kogu aega laadija otsas eriti kui veel ka navigeerimiseks kasutada.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed
Ilmselt pead uue telefoni ostma... Mind huvitaks, et kuidas on tagatud ühilduvus erinevate androidi versioonidega? Kas mitte osa probleeme seal pole? Kuna ise olen tarkvara poolelt siiski vist Landy'ga ühte usku, siis ka huvi asi 'pisipehmele' söödavaks muuta.
F-250XLT 7,3D
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Aga palun ärge ära unustage ka IOS-i mehi...eerik2 kirjutas:Ilmselt pead uue telefoni ostma... Mind huvitaks, et kuidas on tagatud ühilduvus erinevate androidi versioonidega? Kas mitte osa probleeme seal pole? Kuna ise olen tarkvara poolelt siiski vist Landy'ga ühte usku, siis ka huvi asi 'pisipehmele' söödavaks muuta.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed