Millal seda siis testitakse suure koormusega ? Miks sa siis vabatahtlikult ei testinud? Kiunuma on kõik mihkild. Mis sa arvad ,et mulle meeldis ? Igatahes ei kiunu ja ei vigise siin, nagu seda mõned tegelased siin paar lehte tootnud on. Kui ei meeldi , mängi kabet või kogu marke.mudablondiin kirjutas:Mina isiklikult arvan et uuendusi ei testita võistlustel.õeldi et asi töötab aga nii see ei olnud....ja nüüd võistlejad ise süüdi ja lollid.srock kirjutas:Krt muud ei ole kui nutt ja hala, korraldage siis ise mingi võistlus. Ja siis kui peaks midagi peeti minema......... Selge on see ,et igal uuendusel on riskid.Seekord on lihtsalt nii ja jokk.
Saaremaa Trophy Saarekoll 2016 järelkaja
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Re: Saaremaa Trophy Saarekoll 2016 järelkaja
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
-
- Rookie
Istume kõik kodus vait ja oma arvamust ei avalda!? Meil oli puudu 26 punkti. Ei vinguks kui oleks paar tükki. See nagu veits liiast.srock kirjutas:Millal seda siis testitakse suure koormusega ? Miks sa siis vabatahtlikult ei testinud? Kiunuma on kõik mihkild. Mis sa arvad ,et mulle meeldis ? Igatahes ei kiunu ja ei vigise siin, nagu seda mõned tegelased siin paar lehte tootnud on. Kui ei meeldi , mängi kabet või kogu marke.mudablondiin kirjutas:Mina isiklikult arvan et uuendusi ei testita võistlustel.õeldi et asi töötab aga nii see ei olnud....ja nüüd võistlejad ise süüdi ja lollid.srock kirjutas:Krt muud ei ole kui nutt ja hala, korraldage siis ise mingi võistlus. Ja siis kui peaks midagi peeti minema......... Selge on see ,et igal uuendusel on riskid.Seekord on lihtsalt nii ja jokk.
Mul on ka punkte puudu. Kas on see nüüd maailma lõpp ? Sa ei saa magada ? Arst peab unerohud kirjutama? Tänu sellele tööl ei saa käia? Kaebad Saarekolli kohtusse? Jne......... Lihtsalt seekord korraldajal läks nii , mis teha.mudablondiin kirjutas:Istume kõik kodus vait ja oma arvamust ei avalda!? Meil oli puudu 26 punkti. Ei vinguks kui oleks paar tükki. See nagu veits liiast. Sõidad mulle ka nüüd sisse või ???srock kirjutas:Millal seda siis testitakse suure koormusega ? Miks sa siis vabatahtlikult ei testinud? Kiunuma on kõik mihkild. Mis sa arvad ,et mulle meeldis ? Igatahes ei kiunu ja ei vigise siin, nagu seda mõned tegelased siin paar lehte tootnud on. Kui ei meeldi , mängi kabet või kogu marke.mudablondiin kirjutas:
Mina isiklikult arvan et uuendusi ei testita võistlustel.õeldi et asi töötab aga nii see ei olnud....ja nüüd võistlejad ise süüdi ja lollid.
Sinul on rahuldav tulemus käes ja muidugi sa ei vigise.srock kirjutas:Millal seda siis testitakse suure koormusega ? Miks sa siis vabatahtlikult ei testinud? Kiunuma on kõik mihkild. Mis sa arvad ,et mulle meeldis ? Igatahes ei kiunu ja ei vigise siin, nagu seda mõned tegelased siin paar lehte tootnud on. Kui ei meeldi , mängi kabet või kogu marke.mudablondiin kirjutas:Mina isiklikult arvan et uuendusi ei testita võistlustel.õeldi et asi töötab aga nii see ei olnud....ja nüüd võistlejad ise süüdi ja lollid.srock kirjutas:Krt muud ei ole kui nutt ja hala, korraldage siis ise mingi võistlus. Ja siis kui peaks midagi peeti minema......... Selge on see ,et igal uuendusel on riskid.Seekord on lihtsalt nii ja jokk.
Ma ka ei vigiseks kui oleksid need punktid üleval mis peaksid olema.
Ja see teema siin selle jaoks ongi, et anda tagasisidet.
Ühel debüüdi teinud TR1-l 120-st vms pildist 15 üles laetud, jumala okei koht ju vait olemiseks eks.
Väga positiivse laksu annab jätkamiseks.
Ilmselgelt koguvad marke edasi.
Sämmy Offroad Team
Kui Kv punkte ei saa ,tahan raha tagasi . Ära korralda kui hakkama ei saa. Küpsiste söömine jne. Mis see siis on ? Tark jutt ve ? Muidugi on siin asjalikku arutelu ka loomulikult.enx kirjutas:Sinul on rahuldav tulemus käes ja muidugi sa ei vigise.srock kirjutas:Millal seda siis testitakse suure koormusega ? Miks sa siis vabatahtlikult ei testinud? Kiunuma on kõik mihkild. Mis sa arvad ,et mulle meeldis ? Igatahes ei kiunu ja ei vigise siin, nagu seda mõned tegelased siin paar lehte tootnud on. Kui ei meeldi , mängi kabet või kogu marke.mudablondiin kirjutas:
Mina isiklikult arvan et uuendusi ei testita võistlustel.õeldi et asi töötab aga nii see ei olnud....ja nüüd võistlejad ise süüdi ja lollid.
Ma ka ei vigiseks kui oleksid need punktid üleval mis peaksid olema.
Ja see teema siin selle jaoks ongi, et anda tagasisidet.
Ühel debüüdi teinud TR1-l 120-st vms pildist 15 üles laetud, jumala okei koht ju vait olemiseks eks.
Väga positiivse laksu annab jätkamiseks.
Ilmselgelt koguvad marke edasi.
Mul savi, me olime oma kolmanda kohaga rahul ka. Aga korraldaja viskas veksli üles et saab veel pikte laadida ja tegime seda. Aga nüüd asi kaks päeva topanud. Tahaks ametlikke tulemusi ikkagi näha nüüd- olgu siis pühap hommijuse seisuga vöi eilse seisuga.srock kirjutas:Mul on ka punkte puudu. Kas on see nüüd maailma lõpp ? Sa ei saa magada ? Arst peab unerohud kirjutama? Tänu sellele tööl ei saa käia? Kaebad Saarekolli kohtusse? Jne......... Lihtsalt seekord korraldajal läks nii , mis teha.mudablondiin kirjutas:Istume kõik kodus vait ja oma arvamust ei avalda!? Meil oli puudu 26 punkti. Ei vinguks kui oleks paar tükki. See nagu veits liiast. Sõidad mulle ka nüüd sisse või ???srock kirjutas: Millal seda siis testitakse suure koormusega ? Miks sa siis vabatahtlikult ei testinud? Kiunuma on kõik mihkild. Mis sa arvad ,et mulle meeldis ? Igatahes ei kiunu ja ei vigise siin, nagu seda mõned tegelased siin paar lehte tootnud on. Kui ei meeldi , mängi kabet või kogu marke.
Team saarlased
Kui siin kõik kõigega nõus oleks ja kiidaks seda äppi, siis olekski see tulevik, et nu...id metsas mingi asjaga pilti teha, mis pole loodud selleks. Isegi kui sõidad kiirelt eest, püütakse sind punktis kinni, kuna üritad seal adekvaatset pilti võluda.
Telefon on helistamiseks
Tahvel fb istumiseks
Fotokas pildistamiseks
GPS punktide otsimiseks
Jne
Mitte ei pea tegema kõike ühe asjaga ja kiitma, tra kui hea, kuigi aega läheb kordades kauem kui enne ja tulemus olematu.
Areng on ilma fotota sõit, ülejäänud on taandareng sõitjate poolelt.
Telefon on helistamiseks
Tahvel fb istumiseks
Fotokas pildistamiseks
GPS punktide otsimiseks
Jne
Mitte ei pea tegema kõike ühe asjaga ja kiitma, tra kui hea, kuigi aega läheb kordades kauem kui enne ja tulemus olematu.
Areng on ilma fotota sõit, ülejäänud on taandareng sõitjate poolelt.
Proto
53951597
53951597
-
- Got ARB and Nitrous?
Kogu üritus oli tore ja ilus kui välja jätta 2 tunnise tehnoülevaatuse ja muud rõõmud siis korraldajale aitäh selle eest ikkagi aga võistlusformaadis safarit sõita oli mulle uus kogemus... Nagu selgub siis "läks see kord nii" ja "tuleb leppida". Nagu ikka kui keegi veidi nihu paneb siis mingite reaalsete tulemustega vastutust ei kanna keegi selle bläki eest, "Vabandust" piisab ju.
Paranda mind kui mulle on jäänud vale mulje, et antud olukord pole reaalselt aus kõigi suhtes...
Paranda mind kui mulle on jäänud vale mulje, et antud olukord pole reaalselt aus kõigi suhtes...
-
- Rookie
Mingeid korrektuure ikka tehakse, aga asi ikka jumala segane. Üritus ise oli väga kiiduväärt. Meile esimene võistlus ja oleme rahul. Tegin siin muidugi varem selgeks juba mida äpist arvan, aga kui see kõrvale jätta siis oli kõik super!
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
Kui sa natuke arvutada viitsid, siis ei muutu mitte midagi lõpptulemustes kui sa ka LK2 võidaksid. Seega kannatust ning anna aega korraldajatel atra seada.marauder kirjutas:Mul savi, me olime oma kolmanda kohaga rahul ka. Aga korraldaja viskas veksli üles et saab veel pikte laadida ja tegime seda. Aga nüüd asi kaks päeva topanud. Tahaks ametlikke tulemusi ikkagi näha nüüd- olgu siis pühap hommijuse seisuga vöi eilse seisuga.srock kirjutas:Mul on ka punkte puudu. Kas on see nüüd maailma lõpp ? Sa ei saa magada ? Arst peab unerohud kirjutama? Tänu sellele tööl ei saa käia? Kaebad Saarekolli kohtusse? Jne......... Lihtsalt seekord korraldajal läks nii , mis teha.mudablondiin kirjutas: Istume kõik kodus vait ja oma arvamust ei avalda!? Meil oli puudu 26 punkti. Ei vinguks kui oleks paar tükki. See nagu veits liiast. Sõidad mulle ka nüüd sisse või ???
Urvo Männama, offroad since 2001.
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
Rene, pea hoogu vähe .srock kirjutas: Mul on ka punkte puudu. Kas on see nüüd maailma lõpp ? Sa ei saa magada ? Arst peab unerohud kirjutama? Tänu sellele tööl ei saa käia? Kaebad Saarekolli kohtusse? Jne......... Lihtsalt seekord korraldajal läks nii , mis teha.
Läks nii nagu läks. Sellest saavad kõik aru. Paljud said sellest aru ka enne kui see juhtus,et nii vist juhtub .
Kogu ühiskond toimib eelnevalt kokku lepitud ja väga täpsete reeglite järgi ja mitte midagi teistsugust ei ole ka see võsitlus . Ma ei ole päri sellega,et korraldaja peab kellegile midagi tagasi maksma.Sellist kohustust tal kindlasti pole. Ükski reegel ei ütle,et tehniliste probleemide korral makstakse osavõtutasu tagasi. Küll oleks ma sellega siis päri kui probleemide ilmnemisel oleks sõit katkestatud ja rahvas koju saadetud.
Kogu kamm keerleb ju selle üle,et reeglitega kokkulepitud aeg millegi üle (tulemuste ja aegade) arutlemiseks on möödas. Tehniliste probleemide tõttu ei olnud võimalik välja selgitada tegelik paremusjärjestus siis kui selleks oli õige aeg. Karikate ümberjagamiseks ei ole tegelikult aeg möödas.Seda võib lõpmatuseni teha .KV punktide arvestuse jaoks on.
Ehk piltlikult öeldes ei ole täidetud tingimused,et võistlus saaks minna karikasarja arvestusse ja selle eest antakse aastaarvestuses punkte. Kohvipaksu pealt karikasarja kohti ei ennustata .
Ma loodan,et meie Lp.AK ei hakka jõuga ja kokkulepitud reegleid eirates siiski midagi kokku kirjutama nagu tehti 2011 a. klapper,mis vist on paljudel juba meelest läinud ja noorem põlvkond ei teagi sellest midagi.
Kokkuvõttes ei ole kellegil enam õigust korraldajat tümitada.Selle õiguse kaotasite võistluse lõppedes. Sõit on läbi ja on nii õige kui ta on aga teha pole midagi.
Ja kui AK kutsub kokku koosoleku ja seal kuulutatakse võistlus safariks ,on ka teine osa täidetud reeglite järgi ja elu läheb lihtsalt edasi.
HM Racing Team
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Sõbrad kole veriseks kisub. Olles ise IT juures olnud ajast kui 386 lennutas rakkette kosmosesse siis olin ka 98% kindel ,et läheb nii nagu läks või siis veidi teisiti. Kõva häälega ei hakanud seda ütlema ,eks oleks ilmselt nahutatud mind lubjakaks kes tänapäeva itindusest si..agi ei tea. Tegelikult on see äpindus jäänud jah veidi võõraks mulle rohkem kaablite peal tänaseks. Küll aga olen olnud mitmete tarkvarade ja riistvaraseadmete beeta testimise juures ja näinud millised on sünnivalud. Selliste asjade juures ON VEAD ja läheb aega ,et need likvideerida. Just selleks ongi ülimalt oluline ,et kõik kellel on midagi öelda mis ei töötand või kuidas teha asi paremaks. Ainult nii saab hea asja. Iseküsimus kas see testimine nüüd pidi just võistlusel olema äkki oleks saanud turistid tanki panna. (räägib äsja turistist tulnu, inimene on ikka õel eksju
)
Kokkuvõttes mina ei ole kuri. Asklo on julget pealehakkamist ja nagu vanasõna ütleb julge hundi rind on rasvane või haavleid täis.

Kokkuvõttes mina ei ole kuri. Asklo on julget pealehakkamist ja nagu vanasõna ütleb julge hundi rind on rasvane või haavleid täis.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
- totu
- I live off from the mud
Ja nii ongi ja niipea see ei muutu.Praks1 kirjutas: Telefon on helistamiseks
Tahvel fb istumiseks
Fotokas pildistamiseks
GPS punktide otsimiseks
Jne
.
Ja osavõtutasud jätke rahule, asi on korraldatud ja see raha on leidnud omale õige koha, vigadest ehk õpitakse. Iseasi on, kas järgmise äppivõistluse peale tasub kulutada.
Tehtud, mõeldud.
Mõtlesin, et ootan tagasisidega kuni mingi kokkuvõtva videoklipi Gopro materjalidest kokku olen jõudnud klopsida, aga paistab, et sellega läheb veel aega.
Mini Mitsu tänab! Oli selle Navicup´iga mis oli, aga sõit iseenesest oli hästi korraldatud, pean silmas just suurt orienteerumise osa. Lööne karjääri LK ajas harja punaseks, väga jõhker ja tuim auto lõhkumine oli see rada, väljusime rajalt kohe kui üks piiks ringi eest tehtud oli. Siduripedaal ei toiminud ka vähemalt sellel katsel ikka üldse... jäi alla ja siis pidi ootama kuni pedaal lõpuks üles venib või varbaga on/off sidurit tegema
Kahju, et nii kuiv oli, meie maitse järgi oleks võinud vähe mudasem ja vähem kivisem olla kogu orienteerumise rada. Meeldis see, et punktid olid üldjoontes suhteliselt laiali hajutatud, st ei olnud iga punkti juures mingit ootamist ja toppamist. Max 1-2 autot pidid ootama ja siis said oma asju edasi ajada. Tagantjärgi tarkus, aga oleksime ise pidanud veepunktidest ka rohkem huvi tundma - olles korra juba pidanud auto mootorit remontida laskma just veekahjude pärast, pani esimesel üritusel igaks juhuks kõhklema kas ikka tahan sinna minna. See oli Mini Mitsu jaoks esimene võistlusklassi sõit ja me jäime rahule. Turist sai vabaks
Tehnokontrolli kutid olid sõbralikud ja hea huumorimeelega. Pidi kaua ootama, aga see kuulub kogu melu juurde... autosid palju ja mõistagi võtab see aega.
/ edit: Saime kasulikud olla Parketitigule ja täname omalt poolt tiimi Ratturid, et nõu ja jõuga abistasid savikraavis.

Pilt: Urve Paas
Mini Mitsu tänab! Oli selle Navicup´iga mis oli, aga sõit iseenesest oli hästi korraldatud, pean silmas just suurt orienteerumise osa. Lööne karjääri LK ajas harja punaseks, väga jõhker ja tuim auto lõhkumine oli see rada, väljusime rajalt kohe kui üks piiks ringi eest tehtud oli. Siduripedaal ei toiminud ka vähemalt sellel katsel ikka üldse... jäi alla ja siis pidi ootama kuni pedaal lõpuks üles venib või varbaga on/off sidurit tegema

Kahju, et nii kuiv oli, meie maitse järgi oleks võinud vähe mudasem ja vähem kivisem olla kogu orienteerumise rada. Meeldis see, et punktid olid üldjoontes suhteliselt laiali hajutatud, st ei olnud iga punkti juures mingit ootamist ja toppamist. Max 1-2 autot pidid ootama ja siis said oma asju edasi ajada. Tagantjärgi tarkus, aga oleksime ise pidanud veepunktidest ka rohkem huvi tundma - olles korra juba pidanud auto mootorit remontida laskma just veekahjude pärast, pani esimesel üritusel igaks juhuks kõhklema kas ikka tahan sinna minna. See oli Mini Mitsu jaoks esimene võistlusklassi sõit ja me jäime rahule. Turist sai vabaks

Tehnokontrolli kutid olid sõbralikud ja hea huumorimeelega. Pidi kaua ootama, aga see kuulub kogu melu juurde... autosid palju ja mõistagi võtab see aega.
/ edit: Saime kasulikud olla Parketitigule ja täname omalt poolt tiimi Ratturid, et nõu ja jõuga abistasid savikraavis.

Pilt: Urve Paas
Viimati muutis Siiri, K Juun 15, 2016 10:45 am, muudetud 1 kord kokku.