Ma imestan, et paadunud Jeepi omanikel juba ammu pole karv turri linud, et kõisugusele "saastale" - Land Roverid, riisiraketid, ja hiina imesünnitused, jne nende autväärt automatagi nimetsust külge kleebitakse.
No mul pidevalt karv turris

Moderaator: Moderators
No justnimelt, polegi vahet!puhvel kirjutas:
PS Ma siiani ei saa aru mis on nurklihvija ja ketaslõikuri vahe....oleneb mis ketta topid sinna ju, a müüakse nii ühe kui ka teise nimega
Just Tarmo! Džiibiks võiks nimetada, kuid kui kasutada konkreetset kaubamärki "Jeep" kõikide mitte Jeep´ide märgistamiseks, siis on asi valestitarmo kirjutas:Saage üle ükskord. Kama kaks ju kuidas nimetada. Mu lapsed nimetavad kõiki suurte ratastega autosid näiteks kurjadeks autodeks (no nii umbes alates 35" rehv peab olema).
Aga isegi ÕS-is on džiip sees:
http://www.keelevara.ee/login/?d=qs2006 ... =0&sne.y=0
džiip <20: džiibi, .džiipi> (maastikuauto) >>
Volga ja mosu kohta ei tea, kuid täna võib näiteks Daewoo kohta öelda Chevrolet ja Chrysleri kohta Lancia...ja seda kõike õigustatult ning valet infot levitamatapuhvel kirjutas:No lapsed olgu lapsed....jutt käib pädevusest mingist teemast. Ilmselgelt pole olemas inimest kes oleks pädev kõigis maailma teemades a meil ju 4x4 foorum....seega kui siin ka 4x4 asju nö õigete nimedega ei nimetata, siis on miskit mäda ?
Endiselt kes ütleb mosse kohta volga ?
heints kirjutas:Tööalaselt on minul kõik kompaktlaadurid boobikud,teleskooplaadurid upitajad, buldooserid jossid ja ekskavaatorid kopad. Keegi ei solvu ja hakka kaagutama ,et ei,ei mul ei ole joss vaid cat d6k2 lpg.
Samuti ma ei solvu kui keegi mu patrolit dsiibiks nimetab. Ländy kliendi harimise näite põhjal tundub mulle suht naljakas kui mulle helistab klient ja küsib kas roxoniga koppa on renti anda ja mina pistan kaagutama,et mis kuradi roxoniga koppa meil on ainult roomik pöördkoppekskavaatorid millel küljes hüdrovasarad. Elu liiga hea järelikult kui kannatab klientidega niimoodi lõugu laiutada.
Ei noh, tegelt ka väLandy kirjutas:Imedepõllu nimeline haridusasutus on juba aastaid inimestele Jeepide ja maastikuautode erinevusi seletanud ja seni edukalt.
Vähemalt mõned korrad kuus saabub kohale mõni värske kunde kas vaatab ringi ja küsib: " Wow! te siin Jeepidega ainult tegeletegi ja nendele juppe müüte?". Selle saab rahulikult vastataud, et Jeepidle me juppe ei müü ja ühtegi Jeepi ka müügis pole! ( See Grand seal taga on meie inimese isiklik auto). Võõrkeelt kõbelevatele inimesle vastame - dziipah netu, tolko nedorozniki.
Selle järel vaatavad tavaliselt otsa tõllarattad. Siis lisad kiirelt, et ainult LR, Toyota, Nissan ja Volvo-dega tegelme, muude maasturiteha sh. JEEPIDEGA mitte. Seejärel tüsitakse sageli vastu, et kas eneed kõik ühed Jeebid polegi? Vastade, et pole ühti- Jeepiks hüüdmine pole korrektene ja võib mõne automargi jaoks ka solvav olla.
Kujutage ette ja see töötab! 90% juhtudest ei nimeta see klient meid taas külastades enam autosid Jeepideks. Seega harigem inimesi!
P.S.
Ma imestan, et paadunud Jeepi omanikel juba ammu pole karv turri linud, et kõisugusele "saastale" - Land Roverid, riisiraketid, ja hiina imesünnitused, jne nende autväärt automatagi nimetsust külge kleebitakse.