Pärnumaa 4x4 väljasõidud
Moderaator: Moderators
Re: Pärnumaa 4x4 väljasõidud
Miks ütleb, video ei ole saadaval?
Täitsa nähtaval videod.
Harvesteri rööpad ikka päris hull, vahet pole, mis rehv või tõste, kõhu peal 100 prossa igatahes
Harvesteri rööpad ikka päris hull, vahet pole, mis rehv või tõste, kõhu peal 100 prossa igatahes

XC 70
Portaalsillad oleks abiks.puhvel kirjutas:Täitsa nähtaval videod.
- beginner
- True Softroader
Miskipärast minu telefon arvab sama. Hetkel metsas ei viitsi probleemi olemust lahata...holari kirjutas:Miks ütleb, video ei ole saadaval?
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Arvuti nr 1 ei näita arvuti 2 ja 3 näitavad. Arvuti nr. 1 on ilma uuendusteta win ju siis mingi "junn" on puudu . Kah ei viitsi probleemi lahatabeginner kirjutas:Miskipärast minu telefon arvab sama. Hetkel metsas ei viitsi probleemi olemust lahata...holari kirjutas:Miks ütleb, video ei ole saadaval?

Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
telefonile pole sisu kättesaadavaks tehtud.
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Mõned stiilinäited siis viimaselt sõidult, video on kah tegemisel
- Manused
-
- IMG_0828.jpg (251.64 KiB) Vaadatud 3265 korda
-
- IMG_0863.jpg (206.85 KiB) Vaadatud 3265 korda
-
- IMG_0851.jpg (238.36 KiB) Vaadatud 3265 korda
- mihkelmihkel
- Fitting 38"
Videod ei ole jah mobiilsest seadmest nähtavad. Seal võib olla kaks põhjust: kas on jäänud valesse kohta linnuke video üles laadimisel või siis on tegemist jälle mingi taustamuusika Copyright probleemiga. Youtube blokeerib väga agaralt taustamuusika pärast videosid. Alguses mobiilsetes seadetes, siis juba mingites regioonides/riikides ja lõpuks võib täiesti ära ka blokkida.
- beginner
- True Softroader
Arvutis näitas kenasti 

- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Panen siis siia ka info ,et kui Pärnust keegi veel Orole tulemas ja tahab kambaga liituda, siis karavan stardib Piiriputka juurest kell 9.00
Kas 23-24 mai Pärnumaal ühist sõitu on plaanis? Tegelikult tahaks täitsa Kikepera kandis käia, oleks soov ka muu ürituse tarbeks polügooni külastada.
uppund kana auto vajab peale eilset remonti ja ka mina pean enda oma üle vaatama. Kahtlen, et selleks ajaks sellega tegeleda jõuan.bjorn kirjutas:Kas 23-24 mai Pärnumaal ühist sõitu on plaanis? Tegelikult tahaks täitsa Kikepera kandis käia, oleks soov ka muu ürituse tarbeks polügooni külastada.
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Mina ilmselt tulemas pole ,auto sai Orol korralikult kannatada ja ilmselt Suvesõiduks ehk saab jällle liikuma. Aga kui keegi on nõus oma autos küüti pakkuma siis võin appi trossi vedama ja targutama tulla küllbjorn kirjutas:Kas 23-24 mai Pärnumaal ühist sõitu on plaanis? Tegelikult tahaks täitsa Kikepera kandis käia, oleks soov ka muu ürituse tarbeks polügooni külastada.

Räägi ka uudishimulikele, mis juhtus?
Positiivne on see, et autot saab alati romontida, teinekord pole remont lihtsalt otstarbeksa. Mis ehk ei kehti Sinu auto kohta, ma loodan
Edu
H.
Positiivne on see, et autot saab alati romontida, teinekord pole remont lihtsalt otstarbeksa. Mis ehk ei kehti Sinu auto kohta, ma loodan
Edu
H.