Kogemused politseiga!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
hai
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas hai »

Võin enda kogemustest öelda, et see on HAIGUS. Kui Herr. Politseinik teeb 600.- trahvi selle eest, et nr. märk on natuke kõver, kui vägagi selgesti loetav, siis ei näe mina küll selles midagi sõbralikku.
Nende moto: Kui midagi viga ei ole, siis mingi vea ikka leiame....
auto remont se on imelihtne
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

414 AVM kirjutas:
RAMBO kirjutas:mina sain täna,turvavööta sõidu eest 6sotti.krt :evil: olen juba pikemat aega korralik juht ja panen turvavöö kinni,ja ei riku ka muidu liiklust.
täna oli vaja ainult mõnikümmend meetrit sõita.
No mida Sa ärpled - vöö oli lahti, mis tähtsust mitu meetrit Sa liikled, SEADUS on kõigile ja kõikjal ühesugune.
RAMBO kirjutas:... eesti vabariik või politsei riik.MENDID pole sõbrad,ega amet.see on HAIGUS. :evil: :bang: :decay
Kle, mine käi ise Rohelise Plangu tagant läbi korra. Sa ise pole järsku piisava aikjuuga varustatud. Vastik on sellist posti lugeda... :twisted:. Kui arenenud riikides on politseinikuks olemine auasi, siis meil nagu mingite rambode sülitada... :evil:
Oot, mis sulle pole kunagi "seadusesilmade" (politsei) poolt põhjendamatult
kasvõi mingit pisitrahvi tehtud!? Kui ei, siis oled kas ise nende leeris, või
tõesti lihtsalt mitte millegagi silmapaistev isik!

NB! See on lihtsalt minu arvamus ja kui sa teinekord tahad siin foorumis kellelegi "ära teha", siis selleks on PS, kui ei, siis lase edasi!

Pärnu inimesed mäletavad kindlasti sellist liikluspolitseid, kui Veber, kellel
oli kindel soov kõigile, kelle peatanud oli kindlalt trahv teha ja selleks leidis
alati kas määrdunud numbrimärgi; klaasi; ebaselge auto värvi, kerel
roosteaugu, pagasiruumis olev aku; kanister jms oli ohtlik veos jne.

Ja teemasse kah miskit:
Mulle näiteks taheti alles teha trahvi suitsukoni autoaknast välja viskamise
eest, sai ristmikul patrulliga kõrvuti rohelist tuld oodatud, tegin autos suitsu
ja raputasin tuhka aknast välja, rohelise tule süttides liikuma hakates pani
patrull sinise ja punase vilkuri tööle, sel hetkel ei saanud seal ristmikul keegi
aru, et kelle peatamiseks see nüüd oli (kes uimerdas, kes seisis), siis kui
autost kätega vehkima hakati, sain aru et see disko oli mulle mõeldud.
Jätsin auto teeäärde seisma, politseile esitasin load ja auto dokumendid,
kohe ka küsisin, ...et millepärast siis niiviisi peatati? Avalikus kohas prügi
mahaviskamise pärast, ma olevat suitsukoni aknast nipsuga välja loopinud!
Näitasin suitsu mis mul ju alles käes, ütlesin, et see oli tuhk mille aknast
välja raputasin, nemad aga nägid ja kõik, ise sammal ajal ei vaevunud
patrullautost tuulega väljalennanud kohvitopsi kaant üles korjata,
nüüd siis tuleb minna neljapäeval toimunust aru andma!

Millegipärast on siin foorumis viimasel ajal palju närvitsemist ja ülbitsemist
ja ärapanemist kohata, kas see võib olla nt mingi isastele omane "jooksuaeg"!?
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

uaz469 kirjutas: Oot, mis sulle pole kunagi "seadusesilmade" (politsei) poolt põhjendamatult
kasvõi mingit pisitrahvi tehtud!?
Ei, ei ole. Ja sponsoriks olen olnud korra ja seegi eelmisel sajandil :wink:. Alles äsja me vehkisime käte ja jalgadega, et tagasihoidliku mõtlemisega inimesed ei mõista ja üldistavad maasturiga aiatirija patu kõigi maasturipoiste kraesse. Nüüd üldistame kõik politseinikud idiootide ühisnimetuse alla.
uaz469 kirjutas:Kui ei, siis oled kas ise nende leeris, või
tõesti lihtsalt mitte millegagi silmapaistev isik!
Kuna ma pole "nende" leeris (huvitav teemapüstitus seegi - kes pole meie poolt, on meie vastu, kas see mitte ühe eelmise korra võitlustavade hulka ei kuulunud), siis ilmselgelt olen ma mitte millegagi silmatorkav isik.
uaz469 kirjutas:NB! See on lihtsalt minu arvamus ja kui sa teinekord tahad siin foorumis kellelegi "ära teha", siis selleks on PS, kui ei, siis lase edasi!
Selles point ongi, et see on foorum, mitte kodaniku isiklik blogi. Ka selline ütlemine üldistatakse - et näh, 4x4.ee.-laste meelest on kõik "mendid haiged". Ka siin postitades kujundame arvamust endast.
uaz469 kirjutas:Millegipärast on siin foorumis viimasel ajal palju närvitsemist ja ülbitsemist
ja ärapanemist kohata, kas see võib olla nt mingi isastele omane "jooksuaeg"!?
Et inimisastel kestab jooksuaeg aastaringselt...

Ja teemast ka natuke:
Kui ma väga ei eksi, siis riigi, selle ametnike ja struktuuride lausvihkamine on läbi aegade pööbli lemmikajaviitmiseks olnud. Laske rõõmsalt edasi, aga kuskil mujal.

469, mille iganes aknast väljutamine pole uhkustamist väärt, olgu see tuhk või mis tahes.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
lance
Mudder

Postitus Postitas lance »

MahviaDeTyrk kirjutas:
Sõber sai öösel kell 00.50 metsapetuse eest trahvi
http://www.zone.ee/karuuu/otsus.jpg

Ei ole normaalne mu meelest

Autoleht nr8 kirjutab:
Inglismaal tohivad mehed avalikus kohas urineerida, kui nad teevad seda oma sõiduki tagarattale, hoides samal ajal paremat kätt sõiduki peal :)
Proovima peab,muidu ei tea ju!
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

meie foorumi selles teemas joonistub ka välja kaks äärmust:
ühtede jaoks on mendid mendid tõprad selle pärast et mendid on mendid
teiste jaoks on mendid pühad lehmad selle pärast et nad on pühad lehmad, ühiskonna alustalad.

puutun ise praktiliselt igapäevselt kokku erinevate politseiasutuste ja ametnikega. kui mitte füüsiliselt, siis muul moel. ja olen seda vormi ka ise kandnud. seetõttu ehk nägemusi nagu jagub.

tänu nendele paljudele headele ja asjalikele inimestele, kes politseisüsteemis töötavad, annaksin 10p süsteemis politseile koguhindeks 3p. aga kui neid ei tunneks-teaks, siis ei saaks politsei minu silmis sedagi. süsteem tervikuna ei ärata kuidagi usaldust. kuid siiski on see parem kui mitte midagi.

kutsuks oma kaasfoorumlasi lihtsalt tasakaalukusele. ka sitt kord on parem kui pelk tolmukord. ikkagi kord :). ja tegijal juhtub alati. seega mingit abi sellest ikkagi on, ja me vajame seda. seepärast laussarjamist poleks vaja.
teisalt, lihtsalt vormi kummardamine vormi enda pärast ei ole ka mõistusepärane.

teeme konstruktiivset kriitikat, valame teinekord oma emotsioonid välja... aga jääme ikka üldiselt mõistusega olenditeks.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

lance kirjutas:MahviaDeTyrk kirjutas:
Sõber sai öösel kell 00.50 metsapetuse eest trahvi
http://www.zone.ee/karuuu/otsus.jpg

Ei ole normaalne mu meelest

Autoleht nr8 kirjutab:
Inglismaal tohivad mehed avalikus kohas urineerida, kui nad teevad seda oma sõiduki tagarattale, hoides samal ajal paremat kätt sõiduki peal :)
Kuna tundub,et trahvitegija oli naissoost siis järelikult oli ta lihtsalt kade,et ta ei saa ise püsti tee ääres urineerida.
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

uaz469 kirjutas:Mulle näiteks taheti alles teha trahvi suitsukoni autoaknast välja viskamise eest, sai ristmikul patrulliga kõrvuti rohelist tuld oodatud, tegin autos suitsu ja raputasin tuhka aknast välja...
...et millepärast siis niiviisi peatati? Avalikus kohas prügi mahaviskamise pärast, ma olevat suitsukoni aknast nipsuga välja loopinud!
Näitasin suitsu mis mul ju alles käes, ütlesin, et see oli tuhk mille aknast
välja raputasin, nemad aga nägid ja kõik...
Ma ei ole ise küll suitsumees, aga nii oma vaatluste-kogemuste kui hundianekdoodiloogika järgi võttes olen üsna kindel, et kui aknast raputatakse välja suitsutuhka, siis mõne aja pärast lendab sealtsamast järele koni. Või on mingi eriti kaval põhjus, miks konisid autosse tuhatoosi koguda, aga samas tuhka, mis vähem ruumi võtab, üle käe aknapilust välja raputada?

Mitte et ma pooldaks ülalkirjeldatud trahvimeetodeid või õigustaks liiklus(?)patrulli prioriteete mahavisatud konide püüdmisel.
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

Movistar kirjutas: Kuna tundub,et trahvitegija oli naissoost siis järelikult oli ta lihtsalt kade,et ta ei saa ise püsti tee ääres urineerida.
tunnen seda politseinikku ise väga hästi ja tean, et tegu on ka minu kriteeriumide järgi ühe väga hea inimesega tolles süsteemis. tema ei tee trahve sugugi alati siis, kui selleks vaid võimalus.

aga antud ülaltsiteeritav komment on juba ületanud mingite emotsoonide väljavalamise piirid - see on lihtsalt labane!
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

RAMBO kirjutas:mina sain täna,turvavööta sõidu eest 6sotti.krt :evil: olen juba pikemat aega korralik juht ja panen turvavöö kinni,ja ei riku ka muidu liiklust.
täna oli vaja ainult mõnikümmend meetrit sõita.
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=927101
§69. Turvavöö ei pea olema kinnitatud:
1) juhil ja sõitjal jääteel sõites;
2) sõitjal, kes on sellises haigusseisundis, mis turvavöö kinnitamist ei võimalda;
3) juhil või sõitjal, kellel tööülesande täitmine on seotud peatustega, mille vahemaa ei ületa 100 m;
4) asulasõidul taksojuhil ja takso tagaistmel sõitjal ning ka sõiduõpetajal õppesõidu ajal.
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

ma ei vaidlegi,et ma süüdi poleks olnud,aga,kui värskelt vormi selga saand politseink peatab auto kinni ja akent alla lastes küsitakse:kas puhud või imed... no sorry suure aikjuga politsei kaitsja.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

tanel kirjutas: 3) juhil või sõitjal, kellel tööülesande täitmine on seotud peatustega, mille vahemaa ei ületa 100 m
Hee... päris huvitav on seadust tunda :) Teoreetliliselt on võimalik Lõuna-Eesti kurvilistel metsateedel ca 30-40 sõites ilma turvavööta sõita, kuna piiratud nähtavusega teel võin ma vabalt täita ise enda antud töökohustusi ja esineda näiteks mükoloogina, kes iga kurvi taga peatub....
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Teel urineerimisest...

Kas avalikus põie tühjendamine on siis normaalne teguviis ?
Kui seda juba nähti, siis polnud ju varjatult lastud.
Miks me taunime näiteks vastu reakoda päeval kusijat ja anname õiguse öisele maanteel ?
Kas asi on rahvaarvus või millegis muus ? Kasvatuse või selle puudumise küsimus. Ja lastaksegi igale poole ja ükskõikselt.
Ja sellest veel avalikult ja anonüümselt halada.
Ehk olen liialt vanamoeline või on head tavad muutunud. Mind igatahes sellised laisad sirtsutajad häirivad.

Ei saa aru...
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Eelkõnelejale väike vastuargument. Kui ma tulen näiteks GAZ 51'ga Raplast ja unustan Urgel "pissil" käia , siis enne koju/Tallinnasse jõudmist ei ole mul võimalust seda teha, kuna tõdva poe juures olev tankla on sellisel kellaajal juba kinni. Kui aga juhtub veel põis nõrgem ka olema, siis kahjuks tuleb püksi lasta, kuna vana 51 ei pruugi palju üle 60 minna , aga see tähendab pea tundi sõitu.
Küll aga raekoja kõrval on erinevaid asutusi kuhu on võimalik pissile minna. Ok , kasvõi 10 krooni eest. Vaevalt, et viljandi maantee ääres keegi öösel kell 1 oleks nõus mind 10 krooni eest enda juurde koju pissile lubama :)
Teisalt on loodusele ka kasulik kehakergendamine. Aga äkki proovigem ka põdrad jänkud kultuurselt potil käima õpetada. Ma saan aru, kui s..utakse teepeenrale ja jäetakse paber sinna ripakile. Ole inimene ja mine tiba kaugemale metsa kuid see oleks ka kõik. Looduses käitume ikkagi looduse reeglite järgi ja linnas linnaisade reeglite järgi ...........

Tsivilisatsioon..... varsti ei tohi puuksu ka teha viljandi maantee ääres :)
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

keelutsoon kirjutas:...teiste jaoks on mendid pühad lehmad selle pärast et nad on pühad lehmad, ühiskonna alustalad...
Nii, tundub, et see osa on mulle mõeldud.
Hr. Keelutsoon, palun viita, minu viimasele postile toetudes, kas või ühele sõnale, kus ma politseid või politseinikke ülistan, kaitsen või kummardan :shock: . Ma kaitsen seda foorumit, Sind, ennast ja paljusid teisi, et MEID ei ÜLDISTATAKS sellisteks, kes me olla ei taha- üldistajateks, et kui üks ment on ebameeldiv, siis on tegu haige organisatsiooniga.

keelutsoon kirjutas:teisalt, lihtsalt vormi kummardamine vormi enda pärast ei ole ka mõistusepärane.
Kuigi Sa kuulud "nende" leeri, ei ole naiivsus Sind maha jätnud 8) .
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

vtl kirjutas: Ma ei ole ise küll suitsumees, aga nii oma vaatluste-kogemuste kui hundianekdoodiloogika järgi võttes olen üsna kindel, et kui aknast raputatakse välja suitsutuhka, siis mõne aja pärast lendab sealtsamast järele koni. Või on mingi eriti kaval põhjus, miks konisid autosse tuhatoosi koguda, aga samas tuhka, mis vähem ruumi võtab, üle käe aknapilust välja raputada?
Täpselt nii see ongi (469, kuna asjaolusid ei tea, ei ole see mõeldud Sinu kohta).
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”