Mis te siis päev läbi teete, ehk kes millega aidata saab!
Moderaator: Moderators
- Metzikmeez
- Rookie
Ostan, müün, vahetan ja vahendan valikuliselt kõike mis tulu toob!
Muidu olen tavaline "ehitaja"...
Muidu olen tavaline "ehitaja"...
Viimati muutis uaz469, N Juun 18, 2009 8:23 pm, muudetud 1 kord kokku.
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Mina pesen autosid nii suuri kui väikeseid!
Küttepuud Harjumaal saab minult tellida! Tel:53600375 või Halupuu24@hot.ee
Mina tegelen ITga, täpsemalt äriklientide arvutitöökohtade hooldusega. Kui kellegi firmas Valga või Võrumaal IT mees puudub, siis võib ühendust võtta ja teeme omapoolse hinnapakkumise.
Isiklikult võin samuti arvutikohapealt aidata kui keegi Valga või Võrumaal hädas. Lisaks võin abi pakkuda kui vaja mõnd arvuti või sidekaablit korteris või majas vedada või ühendada. Kui ronimiskõlbulikud postid olemas, siis saab sidekaabli ka väljas veetud. Eelmised 4 aastat möödusid Elionis, seega olen kursis kõigi Elioni teenustega. Kes näiteks remonti teeb võib nõu küsida milline võrgu või sidekaabel kuhu tõmmata, et ei tekiks olukorda kus alles peale viimistlust avastatakse, et Elioni teenuseid tahaks ka tarbida. Kahjuks elektrikud on viimased inimesed kes sidest midagi teavad, seega nende peale ei maksaks väga loota. Elektrikohapealt hoian mina aga oma suu kinni.
Iljar
jan.jan(ät)mail.ee
55 40 007
Isiklikult võin samuti arvutikohapealt aidata kui keegi Valga või Võrumaal hädas. Lisaks võin abi pakkuda kui vaja mõnd arvuti või sidekaablit korteris või majas vedada või ühendada. Kui ronimiskõlbulikud postid olemas, siis saab sidekaabli ka väljas veetud. Eelmised 4 aastat möödusid Elionis, seega olen kursis kõigi Elioni teenustega. Kes näiteks remonti teeb võib nõu küsida milline võrgu või sidekaabel kuhu tõmmata, et ei tekiks olukorda kus alles peale viimistlust avastatakse, et Elioni teenuseid tahaks ka tarbida. Kahjuks elektrikud on viimased inimesed kes sidest midagi teavad, seega nende peale ei maksaks väga loota. Elektrikohapealt hoian mina aga oma suu kinni.
Iljar
jan.jan(ät)mail.ee
55 40 007
Grand Vitara
Tegelen igapäevaselt kõikvõimalike ürituste tehnilise poolega, ehk siis heli, valgus, video ja tõlketehnika ning ürituste ülekandega internetti. Samuti on mul tööbuss kus on 2kw 220v autonoomne toide, korralik kongi ventilatsioon, valgustus ja suur katuseplatvorm kaamerate, kõlarite jne. paigaldamiseks. Usun et sobiks vajadusel väikeseks staabibussiks võistlustel. Vajadusel võtan kaasa ka haagiselamu. Tegelen ka audio/video montaaziga.
Lisaks pakun ürituste korraldamiseks sellist kohta: http://www.kohilahotell.ee Selle lehe kaudu saab tellida ka väliürituste toitlustamist.
Olemas on ka jalgrataste remondiks vajalikud spetsiifilised profitööriistad.
Lisaks pakun ürituste korraldamiseks sellist kohta: http://www.kohilahotell.ee Selle lehe kaudu saab tellida ka väliürituste toitlustamist.
Olemas on ka jalgrataste remondiks vajalikud spetsiifilised profitööriistad.
Viimati muutis Madu, R Juun 26, 2009 9:37 pm, muudetud 1 kord kokku.
- porikärbes
- Got ARB and Nitrous?
Kõik tõlketeenused pole vahet mis keelest mis keelde.
Büroohoonete liftides asuvad reklaampinnad saab tellida minult.
Jaanus 53467604
www.premium.ee
www.indorro.ee
Büroohoonete liftides asuvad reklaampinnad saab tellida minult.
Jaanus 53467604
www.premium.ee
www.indorro.ee
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Reklaamitehnika ja -materjalid.
Rolandi seadmed (miinus muusikariistad): laiformaatprinterid, kilelõikurid, graveerimisseadmed, 3D-freesid, 3D-skannerid jne
AGFA: UV-printerid
Universal Laser Systems: lasergraveerijad ja -lõikurid
OLFA: lõikevahendid
CAD/CAM-tarkvara
www.geotime.ee
Rolandi seadmed (miinus muusikariistad): laiformaatprinterid, kilelõikurid, graveerimisseadmed, 3D-freesid, 3D-skannerid jne
AGFA: UV-printerid
Universal Laser Systems: lasergraveerijad ja -lõikurid
OLFA: lõikevahendid
CAD/CAM-tarkvara
www.geotime.ee
Mennäänx mettään!
Sai saadetud siis varuosa päring, lubati et vastatakse 24h jooksul tööpäeviti, nüüd juba mõõdas mitu päeva aga ei midagi. Palusin kindlasti ühendust võtta, sest seda juppi ikka väga vaja, aga ei midagiJeep2003 kirjutas:Aga minul on varuosi autodele soodsa hinnaga. Autolammutus ja varuosad internetis

Kõnetraat 51922951
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Mina teenin oma leiba kraanade ja tõstukite hoolduse/remondi korraldamisega, seega ilmselt kedagi aidata ei saa (tööalaselt, kui vaja kedagi mudast välja sikutada või muidu targutada, siis võib ikka helistada) 

Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
- rommi@rommi
- Fitting 44"
- Kontakt:
Autodiagnostika-Autoremont Tallinnas Soo 10.
Võib pöörduda kõikvõimalike muredega autoremondi osas.
Samuti rendin autotreilat.
Rommi
5242012
www.auto-diagnostika.ee
Rommi
5242012
www.auto-diagnostika.ee
Teatud seltskonnale Lõuna Eestis viin läbi lasketreeninguid.
Õpetan seaduslikku
tulirelva paremini käsitsema ja täpsemini objekti tabama.
Kui on huvi, on võimalus läbirääkida!

Kui on huvi, on võimalus läbirääkida!
Jumal lõi inimesed meesteks ja naisteks, suurteks ja väikesteks, tugevateks ja nõrkadeks; siis sündis siis ilma Samuel Colt ja tegi nad võrdseks.
- metssiga36
- Mudder
- metsik
- I live off from the mud
remont
nats tagasisidet.selle venna juures toimib asi suurepäraselt.tänud.rommi@rommi kirjutas:Autodiagnostika-Autoremont Tallinnas Soo 10.
Rommi
5242012
www.auto-diagnostika.ee
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts