Kas politsei on muutunud aktiivsemaks?
Moderaator: Moderators
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kle politseil ikka päris suur hunnik uusi škodasid ju 

Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Niisama nad ei tohi masinat läbi otsida ja ennast peavad ka tutvustama. Läbiotsimiseks on neil vaja prokuratuurist väljastatud läbiotsimisorderit.
Minu teada ei ole polladel škodasi, aga võin eksida. Isiklikult ei ole näinud pollade hoovis ühtegi škoodat.
Kas nende zetooni nr jäi meelde.[/quote]
Täitsa skoda Superb oli ja siis navara ja must mazda 6.Zetooni nr. küll meelde ei jäänud,aga kahe venna nimed ja skoda reg.nr.
Minu teada ei ole polladel škodasi, aga võin eksida. Isiklikult ei ole näinud pollade hoovis ühtegi škoodat.
Kas nende zetooni nr jäi meelde.[/quote]
Täitsa skoda Superb oli ja siis navara ja must mazda 6.Zetooni nr. küll meelde ei jäänud,aga kahe venna nimed ja skoda reg.nr.
-
- Got ARB and Nitrous?
Oi-oi-oi, nii need asjad nüüd küll ei käi! Teooria kohaselt ei tohi masinat ilma põhjuseta peatadagi. Aga päris kindlasti ei tohi masinat läbi otsida ilma selgitusi jagamata st isiku tuvastamine kõigepealt ja kui osutud põgenenud relvastatud kurjategijaks, on neil vist mingi põhjendus kohese läbiotsimise sooritamiseks. Tra küll, võiks vanad ikka natuke end tagasi hoida, muidu on varsti ülbed 90-dad tagasiSander kirjutas:Nonii,saime ka siis käe valgeks.Sõidame sakust veokaga tallinnapoole ja järsku nagu välk selgest taevast vilkurid taga.Jääme siis seisma,miilits juba autojuures-tavai autost välja!!!Küsin siis miks?AUTOST VÄLJA oli vastus.Nu ok tulime välja,siis kohe näoga kongi poole,küsin milles asi nagu on,vastati pärast räägime.Noh otsisid auto läbi isegi raamivahele vaatasid.Järgmisena topiti skodasse isikutuvastmaiseks,natukeaega majandasid midagi seal,siis load tagasi ja võite autosse tagsiminna.Sellega see lugu nagu lõppeski.aru ma nüüd ei saa,kas niisama lambist võibki tänapäeval ennast esitlematta ja ilma mingi paberitta autot läbiotsida???

Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
-
- Got ARB and Nitrous?
Jahah, siis ilmselt mingi haarang käimas ja selle kohta tavareeglid ei kehti. Kuna piletit ei müüdud, siis lase olla ja piirdu pahura podisemisega, mis tolku sul peale oma ajude keppimise ikka võiks tõusta. Mis muidugi ei tähenda, et võmmide käitumine normaalne oleks.Sander kirjutas: Täitsa skoda Superb oli ja siis navara ja must mazda 6.Zetooni nr. küll meelde ei jäänud,aga kahe venna nimed ja skoda reg.nr.
Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
Kellegi lobby töö on heaste vilja kandnud.
Sai kodanik (naisterahvas) 3000,- trahvi tulekustuti aegumise pärast. On see õige või mitte vaieldi juba ETV-s (foorumi saade?) ja jõuti järeldusele, et seändset asja mitte ei saa sündida ja meie politsei ikka nii tähenärija ei ole. Eks ikka pidi tegu olema rullnokast kiirendajaga.
Aga mitte sellest, vaid tagajärgedest tahtsin rääkida.
Nimelt on naisterahvas ühe suuremat sorti kollektiivi liige ja kuna seal ka mujalt kuuldud oli, siis otsiti pädev firma, kes ise kohale tuleb ja kustutitele värsked kuupäevad peale kirjutab, raha mulle, tempel Sulle. Uba aga selles, et huvitatuid kokku pea sadakond, kes ühe päevaga ära saab teenindatud. Ja pidi sellel firma väljasõidubrigaadil tihe graafik olema.
Kui nüüd keegi seletaks, kuidas see sadakond kustutit 8h jooksul võimalik kontrollida on ja miks selline kustuti parem on, kui enne, siis ma oleks nõus kohe pikalt kuulama.
Sai kodanik (naisterahvas) 3000,- trahvi tulekustuti aegumise pärast. On see õige või mitte vaieldi juba ETV-s (foorumi saade?) ja jõuti järeldusele, et seändset asja mitte ei saa sündida ja meie politsei ikka nii tähenärija ei ole. Eks ikka pidi tegu olema rullnokast kiirendajaga.
Aga mitte sellest, vaid tagajärgedest tahtsin rääkida.
Nimelt on naisterahvas ühe suuremat sorti kollektiivi liige ja kuna seal ka mujalt kuuldud oli, siis otsiti pädev firma, kes ise kohale tuleb ja kustutitele värsked kuupäevad peale kirjutab, raha mulle, tempel Sulle. Uba aga selles, et huvitatuid kokku pea sadakond, kes ühe päevaga ära saab teenindatud. Ja pidi sellel firma väljasõidubrigaadil tihe graafik olema.
Kui nüüd keegi seletaks, kuidas see sadakond kustutit 8h jooksul võimalik kontrollida on ja miks selline kustuti parem on, kui enne, siis ma oleks nõus kohe pikalt kuulama.
Tulekustuti kontroll on iseeneset väga lihtne:
1. Visuaalsete vigastuste kontroll (rooste, värv maas, mõlgid)
2. Manomeetri vaatamine
3. Kaalumine
4. Templi kleepimine
Kokku võtab see aega maks 5 minutit.
Kui on kustutit kasutatud või 10 aastat vana tuleb uuesti täita, mis võtab rohkem aega.
Üsnagi mõttetu asi.
1. Visuaalsete vigastuste kontroll (rooste, värv maas, mõlgid)
2. Manomeetri vaatamine
3. Kaalumine
4. Templi kleepimine
Kokku võtab see aega maks 5 minutit.
Kui on kustutit kasutatud või 10 aastat vana tuleb uuesti täita, mis võtab rohkem aega.
Üsnagi mõttetu asi.
hagbard kirjutas: Oled kitsarinnaline ametnik? Tore, kui tundsid minu kommentaari enda pihta käivana. Ametnikud on ikka inimeste jaoks mitte vastupidi...

Sinu post, millele mina vastasin oli järgmine:
"Oleks hea kui selliste "politseinike" nimed alati kirja pandaks ja netis kommentaariumites avaldataks. Google on jõud! Kui selline ühel ilusal päeval kuskile mujale tööle tahab minna siis tulevased tööandjad saavad omad järeldused teha".
Hakka siis projektijuhiks ja kogu andmed kokku listiks ning riputa Delfisse üles (ära unusta mainida, et tegu 4x4.ee üldise arvamusega), aga arvan, et pärast seda, kui kõik metsaautod on Sinu aktiivsuse tõttu maanteedel liikumiskeelu saanud, kuulutatakse Sind persona non grataks siin

Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
414 AVM, kuidas Sa levitad sellist suhtumist? Olen ise süsteemis töötanud ja ka ise neid kohtusse kaevanud, ma saan aru kui jään seisma mingil öisel ajal kohas kus seisab p..setäis kalleid autosid ja nad mulle ligi imevad, aga kui mind hakatakse lampi peedistama, et midagi on vaja leida, siis on kiire kõne juristile ja seletame edasi. Ole hea, näita mulle politseinikut, kes uurib maanteel või linnavahel, kas mu punasel armukesel on ikka kõik ventiilide kaitsekübarad olemas. 

kiilakal pole taskus kammi.
Huvitav, kuidas küll osadel ikka kogu aeg kõiksugu asju juhtub. Ise liigun umbes 45 000 km aastas ning mingit meeletut politsei poolt peedistamist pole näinud. Vb on asi selles et ma liigun LE kohaselt ning ei anna põhjust? Puhumiste otsa olen sattunud. Ja kui LE-d rikud, siis julge ka tunnistada. Millegi pärast on enamasti jätnud need "tagakiusatavad" mõne vägagi olulise nüansi rääkimata.jackpuuk kirjutas:414 AVM, kuidas Sa levitad sellist suhtumist? Olen ise süsteemis töötanud ja ka ise neid kohtusse kaevanud, ma saan aru kui jään seisma mingil öisel ajal kohas kus seisab p..setäis kalleid autosid ja nad mulle ligi imevad, aga kui mind hakatakse lampi peedistama, et midagi on vaja leida, siis on kiire kõne juristile ja seletame edasi. Ole hea, näita mulle politseinikut, kes uurib maanteel või linnavahel, kas mu punasel armukesel on ikka kõik ventiilide kaitsekübarad olemas.
No juu sa annad ise ka neile põhjust. Ei ole veel mind ima põhjusetta tülitatud. Sul siis põhjuseks kas kiirus või muu silmatorkav mentidele.jackpuuk kirjutas:Ma ei kurdagi, aga kuna mul on suht silmatorkav auto, siis on neid suhtlemisi tihedamalt kui mingi halli toyotaga. Teiseks autoks on perekonna häbiplekk ford fiesta diisliga, sellele imetakse kah kogu aeg ligi, vana ford, nagunii on midagi p..rsses.