Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
pilgrems kirjutas:Huvitav miks turism nii popiks on saand. Üle 20 auto juba ennast reganud.
Äkki on vastus siin peidus :
Praegu on veel tegemisel trassi pehmem osa ( loe: hulludele ), kus on vedelat savi ja kraavide läbimist. Sekka mõni "poolsaare moodi saar". Jääb igaühe enda otsustada, kas püüab neid „liblikaid” kalipso või autoga. ( või hoopis uiskudega?? )
Kui tehnika korralikult kinni istutada, on tõenäosus jalgsi kiiremini pilt ära teha, kui all mudarehv ja tihend peab, on autoga kindlasti lõbusam...
Nagu TURISTIS tavaks, võrdselt punkte annab nii kahejalgsest kui neljarattalisest sõbrast tehtud pilt. Kui üldiselt jäädvustate pildile erinevaid objekte, siis vahelduseks peate leidma ka NR tähistatud „maasikaid”, mis jäänud kunagisest TR 1 rajast.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht. http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Möla maha! Kes otsib sporti ning pettub, kui aega ei mõõdeta ja pingerida ei seata, nendele on TR123 ja VABA. Kes soovib seiklust ja meeldivat 4x4 hõngulist äraolemist, nendele Turism. Aitab OT-st.
Olen nüüd oma käega ja silma hinnanud ka saadaval olevad meened ning julgen soovitada, mulle meeldiva. Igaüks saab need üsna hõlpsa vaevaga endale soetada. Numbreid saab proovida ja valida ka poes kohapeal.
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Olle kirjutas:Kui tehnilised tingimused peaks olema määravaks argumendiks, siis :
Loodan siiralt et Oliver ega ka keegi korraldajatest ei pahanda kui ühte lõiku infost tsiteerin mis puudutab tehnilisi tingimusi
10. Üritusel on lubatud osaleda sõidukiga, mille juhtimiseks on vajalik B-kategooria juhiluba. Sõiduk
peab vastama Liiklusseadusega kehtestatud tehnonõuetele. Seltskonna suurus ja koosseis on
piiramata, kuid ei tohi ületada kasutatava sõiduki maksimaalset lubatud sõitjate arvu.
Sellega on tehniliste tingimuste osas kõik öeldud.
Ülejäänu peaks olema iseeneset mõistetav. Ehk siis see, et sul on olemas kõik mida nõuab liiklusseadus(apteek, kustuti, tõkisking jne) ja lisaks võiks ka olla autos köis kui sellega metsa lähed. Kui omad vintsi, siis loodan, et omad ka puuvööd. Ilma vööta vintsides võib sulle lihtsalt keegi tappa anda
Sodi endast ega autost maha ei jäta Kui ka autost peaks mõni mahl välja jooksma tuleb sul selle võimalikult kiire ja kahjutu likvideerimise eest hea seista.
Ahjaa, lisaks kuna tegu on orjenteerumisega, siis oleks abiks kaart ja joonlaud. Pliiatsi olemasolu oleks ka soovitav sest lahtrid võivad olla väikesed ja õlise näpuga kirjutatud info ei pruugi ära mahtuda. Kasutada võib ka elektroonilisi kaarte ja globaalseid positsioneerijaid.
ka oleks hea omada fotoaparaati, sest kohtunikud ei pruugi muul juhul kui fotomaterjalile tuginedes uskuda sinu punktis olekut. Tegu peab olema siis digifotokaga kuna filmi ilmutamine on pikk ja vaevanõudev töö.
No kui liiklusseadus, siis on selge;)
Õhku jäi aga teine küsmus: kas üles antud autot võib teise nõuetele vastava vastu peale registreerumist välja vahetada? Probleem lihtsalt selles, et on üks konkreetne auto, millega tahaks tulla, aga ta on veits liiga "isiksus", et nii pikalt ette julgeks kindel olla tema soovis koostööd teha.
xz kirjutas:Õhku jäi aga teine küsmus: kas üles antud autot võib teise nõuetele vastava vastu peale registreerumist välja vahetada? Probleem lihtsalt selles, et on üks konkreetne auto, millega tahaks tulla, aga ta on veits liiga "isiksus", et nii pikalt ette julgeks kindel olla tema soovis koostööd teha.
Kui "laiad rahvamasssid" su küsimusele vastust ei tea, küsi otse korraldajalt.
Andmed saada siit samast teemast.
xz kirjutas:1) Kui ma ennast ära regan ja pärast selgub, et auto, millega ma regasin, keeldub koostööst, siis kas on hiljem võimalik autot muuta?
Vast ikka võib. Eelnev regamine on ju selleks, et ei peaks iga võistkonna kohta hakkama öösel koha peal andmeid koguma. Mõne võistkonna kohta paar muudatust teha käib juba kiiresti, kui alus olemas.
Oliver kirjutas:
Olen nüüd oma käega ja silma hinnanud ka saadaval olevad meened ning julgen soovitada.
Reklaam lubab meeste särke, suurim suurus on aga XL - mis mehed need ka on kes XL-i kannavad
noh. kui ma veel yhe hooaja ratast teen - võin ma vabalt juba L'i osta ning siis liibuvas minna Angelisse biitsepsit punnitama… hetkel olen XLi ja L'i vahel