Saarlased kogunege
Moderaator: Moderators
Re: Saarlased kogunege
Reede õhtul oleks ka mina käsi,luaz kipub muidu rooste minema 

55633778 Andrus
Mina nüüd seekord kahjuks osaleda ei saa enam.
Järgmise korrani.
Järgmise korrani.
Sämmy Offroad Team
-
- Fitting 38"
Ei sa kh osaleda hetkel oma masinaga aga kui võimalik siis kuulaks kaasreisjana maad 
Pastlatega ei jõua mudas kaugele

Pastlatega ei jõua mudas kaugele

NISSAN PICKUP D22 pool FRONTIER
Tere.
Sai väheke Priiduga arutatud, et võiks ikkagi mingi väljasõidu teha.
Plaanis minna 15.sept 2012 Lümanda kanti, mul seal mõni ahvatlev rajalõik leidub.
Kuna ise ka ilmselt Kuressaare poolt sinna poole liikumas, siis võiks kogunemise tehagi Kuressaares, kell 10.00,
Olerexi tanklas. Vints ja MT tulevad kasuks, aga kui pole, siis kedagi metsa ikka ei jäeta
Äkki on veel huvilisi liitumiseks?
Hendriko
5273429
Sai väheke Priiduga arutatud, et võiks ikkagi mingi väljasõidu teha.
Plaanis minna 15.sept 2012 Lümanda kanti, mul seal mõni ahvatlev rajalõik leidub.
Kuna ise ka ilmselt Kuressaare poolt sinna poole liikumas, siis võiks kogunemise tehagi Kuressaares, kell 10.00,
Olerexi tanklas. Vints ja MT tulevad kasuks, aga kui pole, siis kedagi metsa ikka ei jäeta

Äkki on veel huvilisi liitumiseks?
Hendriko
5273429
Sämmy Offroad Team
- tuningman
- I live off from the mud
Kui palju seal lümandas sellest tuttavast rajalõikudest avalikke teid ka on, mis auto tänavalegaalsust nõuab? Ja kas mitte priit oma autot müüki ei pannud? Nagu oleks näinud kuulutust 

Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Enamus ajast ikka üritaks teedelt väljas olla, aga võib tulla ette väiksemaid ülesõite, aga neid annab ka teha kõrvalisemaid teid pidi.tuningman kirjutas:Kui palju seal lümandas sellest tuttavast rajalõikudest avalikke teid ka on, mis auto tänavalegaalsust nõuab? Ja kas mitte priit oma autot müüki ei pannud? Nagu oleks näinud kuulutust
Mu teada Marek müüb oma autot, mitte Priit

Sämmy Offroad Team
Kui oma autopargist midagi selleks ajaks liikuma saan olen kah käsi.
55633778 Andrus
- tuningman
- I live off from the mud
jah jahõige küll, anna andeks, pea raskest päevast vähe sassis ,
ei tea isegi mida sellega mõtlesin 
Aga tuleks muidu isegi sahvjooriks
, kuid Sellega seoses tekkis kohe küsimus, et kes veel mõne suurema massinaga tulemas on ja, kas keegi on nõus treilaga meite Willyt ka sinna ja tagasi vedama, kui kütuse kompenseeriks? ta mul nagu tänavalegaalne ju pole
Aga treila saaks 

Aga tuleks muidu isegi sahvjooriks

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
-
- Fitting 38"
Kohe kindlasti olen käpp tulemisel, kui palk kh käes siis vb rügaks ise kh mudas vähe

kui vaja saab mo rondi järge pista trellakes veel mõne suurema massinaga tulemas on ja, kas keegi on nõus treilaga meite Willyt ka sinna ja tagasi vedama, kui kütuse kompenseeriks? ta mul nagu tänavalegaalne ju pole

NISSAN PICKUP D22 pool FRONTIER
Üritan selleks ajaks Saaremaale tulla. Vints juba roostetab nina peal 

Kas siis mõlemad praegu pulkadeks? Mis juhtus?Miniman kirjutas:Kui oma autopargist midagi selleks ajaks liikuma saan olen kah käsi.
Sämmy Offroad Team
See mure siis murtud junissan.pickup99 kirjutas:Kohe kindlasti olen käpp tulemisel, kui palk kh käes siis vb rügaks ise kh mudas vähe
kui vaja saab mo rondi järge pista trellakes veel mõne suurema massinaga tulemas on ja, kas keegi on nõus treilaga meite Willyt ka sinna ja tagasi vedama, kui kütuse kompenseeriks? ta mul nagu tänavalegaalne ju pole

Sämmy Offroad Team
Eks vintsile kindlasti kulub mõni haljastav tõmme ärasaarekas kirjutas:Üritan selleks ajaks Saaremaale tulla. Vints juba roostetab nina peal

Sämmy Offroad Team
Ühel tagasild laiali,teisel mootor kaput
.Mõlemale aga doonor olemas,ehk jõuab midagi kokku laduda.

55633778 Andrus