ajee nalja ka VOL6

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
uppund kana
Rock Crawler
Kontakt:

Re: ajee nalja ka VOL6

Postitus Postitas uppund kana »

rommi kirjutas:
uppund kana kirjutas:
helar kirjutas:Kodanikud valmistuvad talveks... :roll:
No aga mõtle nüüd ise, endise mosse mehe esimene turboga maastur. Õhk peab ikka soe olema ju :bg
tegemist on interwarmeriga! :)
:D oleks võinud ju veel toru kollektori juurest radika alla vedada oleks veel soojem saanud
:mrgreen:
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Ma küsisin kodanikult, miks?
Ta ütles, et tuttav mehhaanik soovitas nii teha.
Pigem see mehhaanik on ex mossemees ,kes soovis- üritas kliendi talvist salongikeskkonda parandada. oups! :lol:

tegemist on interwarmeriga!
:rofl: :))
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Maasturi omanikud saavad ka kuntstiinimesi aidata

http://ziza.qip.ru/2008/07/14/originaln ... _foto.html
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Kasutaja avatar
vai
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas vai »

Be Young,Have Fun,Drink Offroad.

5132620
Krooniline
Rock Crawler

Postitus Postitas Krooniline »

Miks on nii, et kui naine jääb rasedaks, hõõruvad kõik ta kõhtu ja ütlevad "Palju õnne", aga keegi ei hõõru mehe mune ja ei ütle "Hea töö".
Kasutaja avatar
vai
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas vai »

gravitatsiooni ime (mäest alla sõites ratas jääb seisma ja mäest ülesse liikudes kiirus tõuseb) - http://rutube.ru/tracks/4831760.html?v= ... tart=57240
Be Young,Have Fun,Drink Offroad.

5132620
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Postitus Postitas säinas »

vai kirjutas:gravitatsiooni ime (mäest alla sõites ratas jääb seisma ja mäest ülesse liikudes kiirus tõuseb) - http://rutube.ru/tracks/4831760.html?v= ... tart=57240
Valikulise gravitatsiooni seadus:
Iga ese kukub nii, et tehtud kahju on maksimaalne.

(Murphy seadused)
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

vai kirjutas:gravitatsiooni ime (mäest alla sõites ratas jääb seisma ja mäest ülesse liikudes kiirus tõuseb) - http://rutube.ru/tracks/4831760.html?v= ... tart=57240
Või siis optiline illusioon http://www.youtube.com/watch?v=U9PZizBD ... ure=relmfu
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

Poiss: "Isa, mis on emal jalgade vahel?"
Isa: "Paradiis..."
Poiss: "Ja sinul jalgade vahel?"
Isa: "Võti paradiisi."
Poiss: "Tuleks vist lukk ära vahetada, sest naabrimehel on samasugune võti olemas..."
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
metsast
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas metsast »

tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

18-aastane tüdruk tuleb koju ja teatab vanematele shokeeriva uudise - ta tegi rasedustesti ja selgus, et ootab nüüd last! Emal hakkasid silmist pisarad lendama nagu purskkaevust, aina nutab. Isalgi kulm kortsus ja mõru nägu peas, küsib, et kes too siga siis oli ka, kes tüdrukule noores eas sellise häda kaela tõi. Tüdruk võtab telefoni ja helistab. Natukese aja pärast peatub maja ees tuttuus Ferrari, millest astub välja soliidne keskealine härrasmees. Koputab uksele, pühib jalad puhtaks, astub elutuppa ja teatab:"Teie tütar rääkis mulle oma probleemist. Asi on selles, et ma ei saa temaga abielluda, kuna mul endal on pere. Aga ma olen aumees ja asja niimoodi ma ka kohe kindlasti ei jäta. Ühesõnaga, plaan on selline, et kui sünnib tütar, pärandan ma talle kakskümmend miljonit, kaks poodi, villa rannal ja ühe maja linnaservas. Kui aga peaks tulema poiss, siis saab ta nelikümmend miljonit ja paar vabrikut. Kui kaksikud, siis saavad mõlemad ühe vabriku ja kakskümmend miljonit näkku. Aga kui on nurisünnitus - vaat, siis ma küll ei tea, mis teha." Isa käsi langeb mehe õlale ja sõbralikult otsa vaadates ütleb ta: "Siis paned sa teda uuesti."
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Kallid sõbrad, ma tahan teiega jagada midagi, mis toimis minuga suurepäraselt ja tõenäoliselt vajaksmine me kõik enda ellu natuke rahu. Hoomikul rääkis telekas mingi arst, et selleks, et saavutada sisemine rahu, tuleb lõpetada pooleli olevad asjad. Vaatasingi kodus ringi, et lõpetada kõik, mis on alustatud, kuid lõpetamata. Lõpetasingi pooliku pudeli veini, avatud pudeli viina, pudleli rummi, pooliku viskhi, paki Pringlesi krõpse ja pea terve juustukoogi,,. Sa ei kujuta ette kui hea ja rahulik mul olla on....:D
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Krooniline
Rock Crawler

Postitus Postitas Krooniline »

Mees põgeneb vanglast, kus ta on veetnud 15 aastat. Põgenedes murrab ta ühte majja sisse, et sealt raha ja relvi hankida, selle asemel leiab ta ainult paarikese voodist. Ta käsib mehel voodist üles tulla ja seob ta tooli külge kõvasti kinni. Naist voodi külge sidudes ronib ta tema peale, kummardub natukeseks ta kohale ja läheb siis vannituppa. Kuni vang vannitoas on ütleb mees oma naisele: "Kuula mind, see mees on nähtavasti põgenenud vang, vaata ta riideid! Ta on nähtavasti seal kaua olnud ja ei ole naist aastate jooksul näinud. Ma nägin kuidas ta su kohale kummardus, et kaela suudelda. Kui ta tahab sinuga seksida, siis ära hakka vastu, ära kurda, lihtsalt tee seda mida ta sulle ütleb, lihtsalt rahulda teda. See mees on kindlasti väga ohtlik ja ta võib meid tappa, kui ta vihastab. Ole tugev, kallis, ma armastan sind. " Selle peale vastab naine: "Ta ei suudelnud minu kaela. Ta sosistas mulle kõrva, et ta on gei, arvab et sa oled kena ja küsis mu käest kus me vaseliini hoiame? Ole tugev, kallis, ma armastan sind."
koppees
Fitting 38"

Postitus Postitas koppees »

10 põhjust miks õlu on parem kui usk

10. Keegi ei tapa sind ära kui sa Õlut ei joo
9. Õlu ei ütle sulle kuidas sa pead seksima
8. Õlu pole kunagi põhjustanud suurt sõda
7. Keegi ei sunni Õlut peale nendele, kes sellest aru ei saa
6. Kui sul on Õlut, siis sa ei lähe koputama teiste inimeste ustele, et seda ära anda
5. Kedagi pole põletatud, piinatud, üles poodud ega maha lastud selle pärast millise firma Õlut ta joob
4. Sa ei pea ootama 2000+ aastat teise Õlle järele
3. Õlle sildid ei valeta sulle
2. Sa saad alati tõestada, et sul on Õlut
1. Kui oled pühendanud oma elu Õllele, on alati sõpru, kellele see meeldib
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
koppees
Fitting 38"

Postitus Postitas koppees »

Pohmelli raskusastmed. :)

KERGE POHMELL ( hellitavalt ka pohmakas)
*Häda pole õieti midagi. Vaja vaid natuke rahuneda, vaadata köögis ringi ning kindlasti on leida midagi, mis algajale suu- ja meelepärane.
*Ära sega teisi!
*Leia riiulist “Loomade elu” või “Kuidas Maresjev siili sõi”.
*Joogiks võid tarvitada kõike. Sitaks võib lüüa alles siis, kui lisaks kuuele õllele jood ka eetrit.
*Kerge pohmelli parim ravi – Tee midagi.

KESKMINE POHMELL
*Keskmist pohmelli eksisteerib maailmas kõige rohkem. Tunne on keskmiselt sitt. Vajalikud tööd ja tegemised jäävadki tegemata. Kindlasti jäävad need ülehomseks.
*Tahes tahtmata pead peldikus käima. See on soovitatav ja kasulik.
*Istumine on vajalik. Vaikus samuti.
*Püüa kuidagi seeditavat endale sisse võtta. Eelistatud kõik püreesupid: ilma lusikata! Kuid kui sisse ei lähe, ära ka eriti pabista. Olukord on mööduv.
*Umbes 12 tunni möödudes on su isu enam- vähem, kuid unega ära eriti arvesta. Esimene öö pärast keskmist pohmelli võib olla unetu, kuid võib olla ka keskmiselt rahuliku unega.
*Pärast paari reanimatsiooninapsu või mõnda õlut on keskmine pohmell kergesti üleminev lustakaks joomaks. Nalju tuleb sorinal kui vaid leiad kuulajaid kaaslasi.
*Sõprade lähedalolek leevendab pohmelli peaaegu alati, kui nad vaid eriti täis ei jää.
*Ja kui mõni hakkabki närvidele käima, ära hoia tagasi – anna molli. Sind hinnatakse eelkõige su tegude, mitte enesetunde järgi.

RASKE POHMELL
*Enesetundele annad hinnangu: Nüüd on alles sitt.
*Raske pohmell on tõeline nuhtlus. Raske pohmelli puhul pole selle olemuse selgitamiseks vaja mitte midagi. See on kõigile nähtav.
*Vaikus ümberringi on tegelikult nii tähtis, et kui sa seda kusagilt ei leia, võid lootusetusest ulguma hakata. Ka see on üks raske pohmelli tunnus.
*Raske pohmelli puhul on inimesel esialgu vaja üksindust.
*Üksindus lubab meenutada toimunut ning laseb meelde tulla üksikutel seikadel sinu lähiminevikust. Mõned neist on olulised, kuid mida enam hakkab neid lahti rulluma, seda enam tunned et pole võimalik meenutustejada peatada.
*Meenuvad isegi sellised sündmused, milles sa pole iialgi osalenud.
*Parim oleks, kui sulle ei meenuks midagi. Nüüd aga oled meenutuste võrgus ja häda sulle.
*Rasket pohmelli saad endast lahti kangutada vaid korraliku parandusega. Varu kella 10.30 paiku 3 õlut, kella 13 paiku varu veel 3 õlut, kella 16 paiku osta üks väike, 0,5-ne rumm, kuid mitte mingil juhul ära muretse suuremat, kella 18 paiku on vaja kutsuda mõni tuttav šampuse või kahega. Kell 22 tehke väike viin ja kui jõudu jätkub, tooge bensiinijaamast 7 õlut (vaadake ise, kas 7 õlut näkku või kätte). Sellega peaks saama suuremast jamast lahti.

ÜLIRASKE POHMELL
*Ilgelt sitt olek.
*Sõna otseses mõttes.
*Kahtlus, kas on üldse ellujäämise protsente, närib üha rohkem vaeva valmistavat pead.
*Valu on põhiliselt kukla piirkonnas.
*Leba liikumatult.
*Ära häälitse.
*Õlu ei seisa sees(selline tunne nagu õlu kardaks ja samas armastaks valgust).
*Oksenda, kui suudad.
*Kui ei suuda, oksenda ikka.
*Pohmelli parandamine võib võtta alates 4 päevast kuni nädalani.
*Ole aga parandusega üliettevaatlik. Rahvasuugi teab ju rääkida: paik on suurem kui auk.
*Tulemuse ebamäärasuse tõttu võiks paikamist üldse vältida. Looda iseeneslikule paranemisele.

*Lõpetuseks veel üks rahvatarkus : Pohmell ei tee heale tervisele midagi. Sitta tervist ei maksa hoidagi.

Lühidalt kokku võttes:
kerge pohmell – natuke sitt olla
keskmine pohmell – päris sitt olla
raske pohmell – väga sitt olla
väga raske pohmell – kardad, et sured koha ära
eriti raske pohmell – oled kindel, et sured kohe ära
üliraske pohmell – kardad, et äkki ei suregi kohe ära
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”